2024. Szeptember 28. - 22:16:10
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Bullet in the Head 2009  (Megtekintve 134291 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Június 23. - 06:18:14
Válasz #300

coweeboo

Vendég
Kedves Deni-l! ****:)))

A kedves kis lábazás több "rossz" emléket hordoz magában,mintsem,hogy itt feltépjem eme jeles edzésnap fájdalomban dús emlékének beforrt hegeit. :-}
És akkor említsük meg,hogy még ki sem hevertem a sokkot melyet gyenge idegrendszerem szenvedet szombaton,még azzal a tudattal is éljek,hogy holnap kora hajnalban,pontosan 12:30kor ismét helyt kell állnom a guggolás szörnyű nyomása alatt.
A mai mell meg mindent visz részemről :-){
Ennyit számít ha egy professzionális testépítő egyengeti az ember útját...Igaz a 120ba 6 nem megy még,de talán jópár év elteltével kivitelezhető lesz az is, a megfelelően végrehajtott módon,természetesen (ne engedd le teljesen és ne is nyomd ki,majd én húzok rajta 80kg-t ho biztos kimenjen !+"% )
Am komolyra véve a szót,mindkettőnk nevében beszélve,laza örök hálával tartozunk a segítségedért,és minden fáradozásodat teljes szívünkből köszönünk szépen.óriási pacsi uram!!! ****)
Ami a lyányokat illeti,én nem élek ien korcs fajjal.Sajnos összetört szívem már sohasem lesz a régi.....Azé ha vmi fullos fitynescsjé olvassa eme soraimat várom jelentkezését priviben egy........közös edzésre.. :-)- {-)
Na a részemről mára ennyi,és dennypapa:THANKYÚÚÚÚ télleg, így mégeccccer ****:))))))


   

2009. Június 23. - 06:18:14
Válasz #301
Nem elérhető

Massino


Hát mivel a mi beírásunk kb 3 héttel később jelenik meg, tényleg rég jártál erre.  ;D
Én a szombati lábazásról lemaradtam (mindig csak a kifogás) de a mai faintos volt. Főleg hogy azt hittem lábazás lesz... ****:)))

Kécskén sztem úgyis az lesz a vége h ott alszunk. Elég nagy a Bentley, elférünk benne.  8)

Cowee hogy jártál te szombaton? Nem dicsekedtél...

2009. Június 26. - 16:15:40
Válasz #302
Nem elérhető

jack


Köszönöm a tegnapi hát,tricepsz edzést. Siófokon edzettünk a Kozma Gym-ben. Remek volt, kivéve hogy nem volt gurtni nálam sem és Dánielnél sem. Edzés után sétáltunk egyet, aztán go Simontornya.
Szóval köszi hogy gondoltál rám, hogy itthon voltál, és veled edzhettem.

2009. Június 27. - 21:44:06
Válasz #303
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Köszönöm a tegnapi hát,tricepsz edzést. Siófokon edzettünk a Kozma Gym-ben. Remek volt, kivéve hogy nem volt gurtni nálam sem és Dánielnél sem. Edzés után sétáltunk egyet, aztán go Simontornya.
Szóval köszi hogy gondoltál rám, hogy itthon voltál, és veled edzhettem.

Nincs mit! Remélem legközelebb ha otthon leszek megint el tudunk majd menni edzeni! :-){

2009. Június 28. - 06:49:00
Válasz #304
Nem elérhető

hopika


Dánielem!

Jogom és tisztem sincs baszogatni Téged,de tényleg rég látogattál a saját topikodba...
Jó lenne,ha tanítanád a "feltörekvő nemzedéket" a túlélésre...ne azt olvassák,amit én írok(és muszájból nem midig az igazat...)mert nem én,vagy más topik-látogató ember a mérvadó itt Nálad...Szerintem...
Leírhatom,hogy milyen(volt) egy főiskolás felkészülése 1999-2000-ben,de szerintem senki nem kíváncsi erre...akkor hagytam abba a sportot igazán,pedig még egy három-négy kiló kellett volna ahhoz-minuszba,hogy legalább az újonc kategóriát (elnézést)de megverjem...Nem volt türelem,nem volt mersz és ami a mai napig sincs más csak...

Most a komolyabb része:Láttam volt(ak) villongások...hogyan áll most ez az egész dolog?Lehet hülyén hangzik,de szeretnék tájékozódni...Szerintem,aki egyszer is találkozott velem,az tudja,hogy soha nem beszélek a levegőbe.Ha azt mondom,hogy ott és akkor...akkor ott és akkor.És pont.
Újabb hülye dolog-megtehetném,hogy (mint ahogy bárki más is),hogy nem ismerek meg senkit azon emberek közül,akik eljönnek a "találkozóra" és még nem találkozuk,de szeretnék minél több emberrel találkozni a Fórumról személyesen is...Lehet hogy egy "vakk" lesz az egyetlen szó,amit ki tudok préselni magamból,de ezen ne sértődjön meg senki-ha lehet ilyet kérni...
Most nagyon lementem "alfába",de nagyjából a lényeget érti mindenki:
a kedvenc 2 mondatom jön...
-ingyen nem éneklek senkinek,csak a temetésemen
-ne akard hallani mit tud egy énekes-főleg,ha részegebb,mint Te vagy!

Privátot nem küldök-mert nem lenne fair azok után sem,amit most leírtam...Ha van valami konkrét infód a jövő héttel kapcsolatosan-kérlek közöld a héten(egy pontos címet legalább...a GPS rá van éhezve Tiszakécskére...)
Jah:most hogy eszembe jut és (ráérek):egyedül megyek-a lánykával nem fogunk hosszú távú dolgokat létesíteni-megbeszéltük...Jó lenne,de nem működik-ez a specialitásom...So that's all!

Várom...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Június 28. - 15:15:02
Válasz #305
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Sajnos azért nem írtam régóta mert nagyon sok dolog történt és történik mostanában velem, ami nem épp pozitív. Akkor elkezdem, ami sajna a végetis jelenti, s most már le is írhatom ami biztos.

Felkészülés: Sajnos azt kell mondanom, hogy abba kellett hagynom az őszi szezonra való készülést, mert sem anyagilag, sem egészségügyileleg a dolgok nem az elképzelésemhez híven alakúltak. Kb mint láthattátok az előző írásaimból sajna az anyagi fedezet a felkészülésre megszünt a rossz munkahelyi körülmények miatt. Ez pedig, hogy a fizumat kb havi 100 ezer forintra korlátozták, nem épp esett a legjobban. Azt hiszem mindenki beláthatja, hogy ebből nem nagyon lehet megélni. Sajna melóhelyet sem tudok váltani mert a sulimat meg ők állják, így egy gyenge patthelyzetbe kerültem. Autómat is elvették, de ezt a közelállók tudják, az akadozó találkozások és nehézkes mozgásmiatt. Ez annyira nem is érintett volna, de Johnnyval és a mellettem állókkal beszélve arra jutottunk, hogy 70-80%-os fazonnal nem érdemes szinpadra állnom, mert így csak saját magam előtt is beégnék. Egészségügyileg meg sajna jelentkezett egy gyomor probléma, ami nehézkessé tette az edzéseimet és kb 4 hónapja nem tudok 100%-osan edzeni. Az elején nem érdekelt, de mostanra olyan hátráltató tényező lett, hogy nem tudtam figyelmen kívűl hagyni. Sajna nem tudják pontosan mi is lehet a gond, de nagy valószinüséggel egy gyomorszáj avagy rekeszizom sérv, ami a gyomromfelcsúszást tartalmazhatja a tüdőm irányába, ami edzés közbeni fulladáshoz és hányingerekhez vezet. Voltam Béla segítségével endokrinológián és egy Szakács Sanyi segítségével szívsebészeten is, ami hálla az Istennek, mind csak negatív eredménnyel végződött, azaz ezeknek a szerveknek nincs semmi bajuk. Ám ami nagyon pozitív, hogy ezt a problémámat is lehet kezelni, így nem örökre csupán 1 évvel kell elhalasztani a versenyszezonomat, így újra nekiláthatok majd a kemény készülésnek.

Ezeknek ellenére azonban a lelkesedésem nem hanyatlott és emelt fejjel nézek szembe mindennel. a súlyom 103 kilóról most 95 kiló környékén mozog, ami az én esetemben nem rossz, hiszen 86-88 között szokott lenni. Forma így üresen és csak minimális tápkieggel is még elmegy egy gyenge strandfazonnak. Ez azonban engem hidegen hagy, mert most az első célom, hogy a problémákat kiküszöböljem és minden időnél jobb formámat tudjam jövőre hozni. Nagyon sok rossz történt velem mostanában de lepörögnek rólam és tudom, hogy a mostani állapot egy átmeneti állapot, aminek a célja, hogy jól nézzek ki egy időpontban ez pesdig a színpadra állásom időpontja lesz.

Akik számítottak rám, azoktól elnézést kérek de ez most az egyetlen járható út szerintem. Még ha csak az egyik probléma lenne (vagy a pénzügyi vagy az egészségügyi) akkor azt mondom, hogy nem érdekelne nekifutnék és lehetne még ettől egy jó forma, azonban most ezt kivitelezhetetlennek látom. Sajnálom a csapatomat is avagy a Bodybuilding.hu csapatát, akik végig mellettem álltak, de nekik sem lenne jó hatás ha egy rossz avagy nem elég jó formával tudnék csak bemutatkozni ebben az évben. Azonban azt megígérem hogy maradok a csapatot erősítő tag és akinek problémája van az nyugodtan forduljon továbbra is hozzám, mert segíteni még tudok.

Előre nézve és emelt fejjel tovább! :-){ :-){

2009. Június 28. - 15:17:39
Válasz #306
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Ja és beXart a telefonom, szóval senki számát sem tudom. Aki fontosnak tartja a az küldje el sms-ben a régi számomra, mert azt hiszem így egyszerübb lesz minden, ha nem kitalálnom kell ?:-/ :-){ :-){

2009. Június 28. - 15:27:00
Válasz #307
Nem elérhető

FirstLady


 :-\
Fel a fejjel!
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Június 28. - 15:30:10
Válasz #308
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member

2009. Június 28. - 15:31:58
Válasz #309
Nem elérhető

hopika


Veled vagyunk Dani-ezt tudod.
Kitartás!!!
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Június 28. - 16:30:08
Válasz #310
Nem elérhető

God Vazzeg


Kitartás! Innen csak felfele van!  @:-)

2009. Június 28. - 18:14:45
Válasz #311
Nem elérhető

fastor


Kitartás Dani, fel a fejjel senkit nem hagytál cserben, emiatt ne agggódj :)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Június 28. - 21:12:15
Válasz #312

Grizzly79

Vendég
Kitartás! Minden rendeződni fog idővel!  ****:))))))

2009. Június 28. - 23:12:43
Válasz #313
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Mindenkinek köszönöm a jókivánságokat, de remélem, hogy ennyire nem lesz rossz a helyzet.

 Ezt egy hosszabb pihenőnek fogom fel, s így legalább lesz valaki a találkozón, aki tényleg szarúl fog kinézni :) Igazából én azt hiszem, hogy innen csak felfelé van út, és ahogy eddig is mondtam sokan állnak mellettem, és remélem sokan fognak még ezentúl is. Van versenyzőm, avagy úgy néz ki, hogy most már többes számot kell használnom, s aki tud úgy is segít ha kell. De eddig is megoldottam mindent egyedűl, vagy volt aki segített, s ezentúl is így lesz. Szóval mindenkinek köszönöm, de nem az volt a célom, hogy mártírként tüntessem fel magamat.

Elhatározott és elhívatott is vagyok, ezen sport irányában. Ez lett volna a 10. év, hogy versenyzek, de ezt az évet ki kell hagynom, Magamban már lezongoráztam ezt a kis dolgot hogy fel kell adnom, de mint mondtam, szerintem ez a legjobb út.

Nem érdemes sem a szponzorom előtt sem mások előtt felállni a színpadra 70-80-90%-os formában. Most már jobban vagyok, mert nem nehezedik a versenyzés súlya a vállamra, már csak a gyógyulás és a pihenés az amire koncentrálok, illetve a munkára, hogy rendbejöjjenek a dolgaim, s újra színpadra tudjak állni.

2009. Június 29. - 04:22:39
Válasz #314
Nem elérhető

hopika


Dánielem(sorry ezért a személyeskedő hangnemért),de én speciel nagyon örülök neki,ha egy ismerősöm,vagy egy "akárki",akivel együtt edzek,mozgok-valami-sikert ér el.Én is voltam abban a cipőben,hogy ez a sport lesz az életem és erre fektetem fel az életem,de rájöttem arra,hogy ehhez más dolgok kellenek...Lehettem volna egy nagyon jó dobogós-de az nem szeretnék lenni...és mindenki így van ezzel,akár beismeri,akár nem: tudja mindenki-a második helyezett az első az utolsók között...
Visszatérve a kiindulópontra:Benned van olyan dolog,ami a legtöbb emberből hiányzik...pont ma volt egy kis vitám az előadás után egy emberre l,aki nagyon nem testépítő párti...
Ha stílszerűakarnék lenni magamhoz,akkor csak ennyit írnék:keep walkin'...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!