Kai buzi-e vagy?
Nem mindegy hogy buzi, trans vagy kurva tudja micsoda? Eza fontos csak, hogy a faszát mutogatta vagy sem? Egy testépítő, aki extrem sokaknak megmagyarázhatatlan dolgot múvel!!! És...? Akkor mi a fasz van?? semmi. A testépítő versenyen amit mutat, amit tesz, amit a kemény edzéssel elér az a fontos!!!
Néha röhej amit a buzizással, köcsögözéssel egyesek írogatnak. Most még jöhetnek azok akik ebbe keverjék bele a melegfesztivált, utánna jöhet az árpádsávos maszlag, végül meg a pénzt ne a fasza mutogatásával, hanem sírásással keresse szöveg!!
mint sportember, példát kellene hogy mutasson a fiataloknak!
de mit várjunk egy olyan világban ahol divat pénzért buzinak lenni.
ennyi erővel Jackó is jó ember volt, cdak egy picit pedofil!.......
Ekkor bromságot a sportembernek példát kell mutatnia... Miért az átlag embernek nem kellene tisztességesen élnie, és példát mutatnia? Egy sportember talán már egy celeb? Példamutatás, sportember, igen kender ültetvény, nő verés, löfegyverrel való visszaélés, ja meg a többi cifra úgy, amiből minden hóapra jut egy átlagban, és sportember vivta ki!!!! Pénzért buzinak lenni felsorolásból kimaradt, hogy bemenni egy szórakozohelyre Bp-én ahol vén szatyrok 70 és halál között üldögélnek hogy csörrenjen a telefon és arra várnak megcsörrenjen a telefon és egy bika kigyúrt testépítő srác megdöngesse őket.... Mit gondolsz ott játékzsetonokért köszönik meg a szolgáltatást?? Ja hogy az erkölcsös, meg sportemberhez méltó!!!! Persze lehet a szavakon játszadozni, mint ahogy Jackót belekeverni a pedofiliába. Az meg sem fordult kis agyadba, hogy a kis srác le akarta nyúlni a gazdag Jackót pár millával egy ilyen szarsággal. A szülők meg új gazdagok lennének? Ma a 12-13 éves korosztály között olyan dörzsölt, mindenre elszánt emberpalántákat láttam, hogy meglepődök. És itt Magyarországon. A pénzért, a másik szarrá égetésében nagyon ott vannak.
"Ekkor bromságot a sportembernek példát kell mutatnia... "
-mivel egy sportember számomra "példa" ha valamit jól csinál, így érdemes követni... Jah egy fiatalnak nem az a célja ma egy küzdősporttal hogy, rendszert, fegyelmet tanuljon, hanem az hogy a discoban kipakoljon mindenkit 2 sör után, mert iszonyat trendik az éccakában a portások..
a mai fiatalok nem azért edzenek hogy egészséges legyenek,hanem kigyurja magát hogy minél több csajt tudjon megbaszni, meg minél nagyobb legyen, hogy egyre többen féljenek tőle.
".....egy szórakozohelyre Bp-én ahol vén szatyrok 70 és halál között üldögélnek hogy csörrenjen a telefon...."
- ok. az ilyeneket nem nézem semmibe, baszni mindenki tud. Ha annyi esze nincs hogy az eszéből vagy szorgalmából pénzt keressen, akkor basszon nyugodtan 70 éve maturéket.Leszarom..számomra ez egyenértékű azzal, ha valaki g4p..Nekem ezeket nem veszi be a nyomrom, valakinek igen.
Igen, jogos.. Jackó nem épp jó példa..de te kis agyacskádban az sem fordult meg, hogy peren kivül miért állapodtak meg???Ha nekem semmi saram, akkor nyugodtan megyek a biróságra, és nincs peren kivüli egyeszség...