2024. November 01. - 23:33:23
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Kai L. Greene edzővideót készít  (Megtekintve 21396 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2009. Március 12. - 12:10:51
Válasz #15
Nem elérhető

lue

2009. Április 17. - 07:20:01
Válasz #16
Nem elérhető

kajak

Kai buzi-e vagy?  :-/-(-:  :----

Nem mindegy hogy buzi, trans vagy kurva tudja micsoda? Eza fontos csak, hogy a faszát mutogatta vagy sem? Egy testépítő, aki extrem sokaknak megmagyarázhatatlan dolgot múvel!!! És...? Akkor mi a fasz van?? semmi. A testépítő versenyen amit mutat, amit tesz,  amit a kemény edzéssel elér az a fontos!!!

Néha röhej amit a buzizással, köcsögözéssel  egyesek írogatnak. Most még jöhetnek azok akik ebbe keverjék bele a melegfesztivált, utánna jöhet  az árpádsávos maszlag, végül meg a pénzt ne a fasza mutogatásával, hanem sírásással keresse szöveg!!

2009. Május 29. - 07:46:16
Válasz #17
Nem elérhető

Pompa_G

Engem is megdöbbentettek ezek a dolgok amiket itt láttam...  :-O :-)->
De szerintem ettől függetlenül egy jó formájú versenyzőnek tartom, és drukkolok neki az idei Mr. O-n  Łł=
És bár eddig is tudtam, hogy nem normális... ezek a momentumok picit sokkoltak... !+"% :-/-
- Bárkivel lehetsz toleráns... De magaddal soha!!! -

2009. Június 26. - 18:00:08
Válasz #18
Nem elérhető

zotja

Tud vki vmit a filmjéröl ? :)

2009. Június 27. - 11:36:07
Válasz #19
Nem elérhető

Geronimo

valahogy sosem volt szimpatikus ez a Kai-Gay és nemtudtam miért ,de mostmár igen... :----

2009. Június 28. - 12:15:56
Válasz #20
Nem elérhető

izomboy

Neked meg esélyed sincs szimpatikusnak lenni bárkinek, mert téged ismerni sem fog senki.
Tudod leszarni lehet, de felszarni nem.

2009. Június 28. - 12:16:47
Válasz #21
Nem elérhető

God Vazzeg

Neked meg esélyed sincs szimpatikusnak lenni bárkinek, mert téged ismerni sem fog senki.

****:)))

2009. Június 28. - 15:44:48
Válasz #22
Nem elérhető

Kicsibors

Én telibe leszarom, hogy bisex vagy sem, kurva jó a teste és a bodyban csak ez számít!
Egyébként nekem tök szimpi volt, amikor megnyerte az Arnoldot és ott pityergett a meghatottságtól... :)
Van abban valami tök cuki, amikor egy 120-130 kilós szín izom pasi sírdogál örömében.  :P

2009. Június 28. - 16:00:14
Válasz #23
Nem elérhető

Geronimo

Hát a stullert nyálazva  nem is szeretnék ismert lenni... és biztos nálad  is van olyan testépitő aki  nem tetszik valamiért...meg amúgy  én nem rólad mondtam véleményt úgyhogy kusss... ***))))

2009. Június 28. - 16:22:04
Válasz #24
Nem elérhető

God Vazzeg

Én telibe leszarom, hogy bisex vagy sem, kurva jó a teste és a bodyban csak ez számít!
Egyébként nekem tök szimpi volt, amikor megnyerte az Arnoldot és ott pityergett a meghatottságtól... :)
Van abban valami tök cuki, amikor egy 120-130 kilós szín izom pasi sírdogál örömében.  :P

Majd ha találkozol Georgeval kérdd meg hogy sírjon kicsit.. Jól állna neki szerintem  o:)  ;D

2009. Június 28. - 16:28:54
Válasz #25
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Majd ha találkozol Georgeval kérdd meg hogy sírjon kicsit.. Jól állna neki szerintem  o:)  ;D

8-} Bocs George, az nagyon magas volt.  ;D

2009. Június 28. - 16:33:56
Válasz #26
Nem elérhető

George

Semmi gáz, én már nem is akarok bodys lenni, jó lesz most kiindulási alapnak ez az 50-es kar meg a 180-as széria fekvenyomás :laugh:

2009. Június 28. - 16:40:39
Válasz #27
Nem elérhető

God Vazzeg

Semmi gáz, én már nem is akarok bodys lenni, jó lesz most kiindulási alapnak ez az 50-es kar meg a 180-as széria fekvenyomás :laugh:

:-O  =/+'  :-)!

2009. Június 29. - 10:32:20
Válasz #28
Nem elérhető

kajak

Hát a stullert nyálazva  nem is szeretnék ismert lenni... és biztos nálad  is van olyan testépitő aki  nem tetszik valamiért...meg amúgy  én nem rólad mondtam véleményt úgyhogy kusss... ***))))

Baszd ki, ha nem tetszik a a stukkerja, meg nem tetszenek az ilyen filmek, meg bodysok akkor minek nézed? Kai L.Greene nem a faszával lett népszerű, hanem amit le tett a bodyban, a versenyeken!! Az meg egy begyöpösödött nézet, hogy aki megmutatta a stullert, annak nincs joga egy fórumon válaszolni!!! S ha már megmutatta akkor mi van???

2009. Június 29. - 10:35:22
Válasz #29
Nem elérhető

zotja

Baszd ki, ha nem tetszik a a stukkerja, meg nem tetszenek az ilyen filmek, meg bodysok akkor minek nézed? Kai L.Greene nem a faszával lett népszerű, hanem amit le tett a bodyban, a versenyeken!! Az meg egy begyöpösödött nézet, hogy aki megmutatta a stullert, annak nincs joga egy fórumon válaszolni!!! S ha már megmutatta akkor mi van???

:-O