Na hogy mivan-mivan-mivan???
100 gramm körüli ch-val vegetálok. A ch csak hajdinakása és zöldségköret. Semmi rizs. A fehérje bevitel maradt...hal...de a lazacot mostmár visszábbfogom és csak a tőkehal megy. A jólérzem magam érzés még mindig megvan. Nem eszek félre,és nem is kívánom a félreevést. Bár most lesz egy-két hétvége amikor próbára leszek téve. De nem zavar asszem. A protein az Elite Whey amit a jövő hónapban lecserélek majd ISO 100-ra ismét. A jövőhéten már ismét összeállunk egy kis pózgyakizásra Yvettel.
A forma tisztul lefelé,elkezdtem szolizgatni is (hamár izmos nemvagyok,legalább szépszínű had legyek
) Ma viszont csireket fogok este enni. A múlthéten még kipróbáltunk egy szójatejből készült madártejet. Jóvót.
A barnító beszerzésén gondolkoduk illetve most térképezzük fel hogy honnan is lenne érdemes beszerezni. Vannak már ötletek,illetve külhoni rendelés is szóbajött mert egész türhetően jön ki árban. Nemtom még.
Tegnap épp edzést tartottam amikor elkezdtem filózni hogy milyen jó volt mikor Milos itt volt Szegeden. Nem most volt. Annak idején Ágoston jó ismerettségben volt vele. A kép is Szegeden készült. Vagy 15 évvel ezelőtt. Ágoston az az úr akinek a jóvoltából a Boszniai versenyekre meghívást kapnak és kaptak a magyar versenyzők.
Az edzés? Jól megy. A fazon halad...szerintem kb 1 hónap kell neki és felrakható a színpadra. Az Ausztria Kupát egyfajta "színpadpróbának" szánjuk. Egy kis ráhangolás...utána az Elite Kupán már jó fazonban kell hogy legyünk...az utána lévőket meg majd még írom folyamatosan.
Yvette is megszorította a ch-t,lassan de biztosan ő is pucolódik. Minden mellébeszélés nélkül mondom,nem volt még ilyen tömött. Remélem a szárítás is ilyen jól fog sikerülni.