0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
én azt néztem, hogy HAIDAR hogy lehet, csak 6. esetleg, Lady, csinálnál, arról is összevetés képeket?én rá voksoltam, hogy ö nyeri
Idézetet írta: fastor - 2009. Január 25. - 17:48:26én azt néztem, hogy HAIDAR hogy lehet, csak 6. esetleg, Lady, csinálnál, arról is összevetés képeket?én rá voksoltam, hogy ö nyeri Milyen "összevetés képeket" akarsz Haidarról?
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Január 25. - 17:59:27Idézetet írta: fastor - 2009. Január 25. - 17:48:26én azt néztem, hogy HAIDAR hogy lehet, csak 6. esetleg, Lady, csinálnál, arról is összevetés képeket?én rá voksoltam, hogy ö nyeri Milyen "összevetés képeket" akarsz Haidarról?Mindenkivel egyet-egyet...
Valóban Silvio volt a legegységesebb és legszárazabb. Joggal nyert,de nálam Rockel volt a befutó. Gömbölyűbb nagyobb egységesebb massza miatt. Hátulról vérzett el Rockel.Az olasz reménység Thomas Benagli. Nekem egy nagyon esztétikus badis. Emiatt örültem Mark Dugdale helyezésének is.
Hány éves a Benagli? Már vagy 8 éve is láttam posztereken... Most akkor örültél, vagy nem örültél Dugdale helyezésének, Zsolti?
Viszont érdekes hogy Seccareccit senki nemtudja hova tünt. Még az olasz fórumon sem írnak róla. Hová tünt Demon Hill???
Idézetet írta: Sztereó - 2009. Január 25. - 19:11:27Viszont érdekes hogy Seccareccit senki nemtudja hova tünt. Még az olasz fórumon sem írnak róla. Hová tünt Demon Hill??? lehet, hogy megbetegedett, és nem tudott indulni (mint Kozaróczy Tibi az őszi szezonban) ... nem?vagy megrémülhetett?