Ron Avidan elemzése verseny előtt:
(röviden velősen, csak gyorsfordításban
)
Az első 5 kvalifikál a 2009-es Mr. O-ra.
14 ország képviselteti magát az Iron Man-en.
Az indulók ABC sorrendben:
Eddie Abbew (England)
Troy Alves (USA)
Oliver Adzievski (Sweden)
Mohammad Bannout (Lebanon)
Thomas Bengali (Italy)
AD Cherry (USA)
Omar Deckard (USA)
Constantinos Demetriou (Australia)
Mark Dugdale (USA)
Tamer El-Shahat (Egypt)
Moe El Moussawi (New Zealand)
Oleg Emelyanov (Russia)
Aiman Faour (Lebanon)
DeShaun Grimez (USA)
Ahmad Haidar (Lebanon)
Marcus Haley (USA)
Johnnie Jackson (USA)
Martin Kjellstrom (Sweden)
Marc LaVoie (Canada)
Don Long (USA)
Daron Lytle (USA)
Caesar Mendible (Venezuela)
Evgeny Mishin (Russia)
Ronny Rockel (Germany)
Silvio Samuel (Spain)
Daniele Seccarecci (Italy), and
Hidetada Yamagishi (Japan)
Az első 10 Ron szerint:
1. Moe El Moussawi. Annak ellenére, hogy sokak szerint Samuel a befutó, Ron nem biztos ebben. Sokan találgatják, hogy ebben az évben melyikük fog győzni. Láttam képeket Moe-ról 10 fonttal súlyosabb, mint tavaly, szálkásnak tűnt, és nagyon elszánt. Moe egy hete utazott ide Új Zélandról, és teljesen "kész lesz" a versenyre.
2. Silvio Samuel. Silvio elképesztő, kétség nem fér hozzá. Bármilyen versenyen indult, mindig teljesen száraz volt. Miután beszélgettem emberekkel, úgy gondolom, hogy csak Silvio az, akiről azt mondták, hogy gond nélkül megver bárkit, aki itt indul. offszezonban is nagyon jól néz ki, most miért lenne második? hát nem tudom... De úgy érzem, hogy "Moe megfogja", és szárazabbnak fog látszani. Silvio súlyban nagyobb és izmosabb, de szárazabbnak kell lenni, mindenesetre nagy harc lesz.
3. Hidetada Yamagishi. Hide éhezik a sikerre, és benne van a tűzerő. Ő egy japán hős, mi kéne még, ez egy j év, valószínűleg gond nélkül kvalifikálja magát a Mr. O-ra.
4. Johnnie Jackson. Johnnie sosem nézki rosszul, és ő a legerősebb testépítő a színpadon, Tudja, ha formában lesz, izmos lesz, mehet a Mr. O-ra.
5. Troy Alves. Jó a háta, jó a melle, a lába is, de a combja és a farizma...De Troy készen áll, hogy teljes csomagot "hozzon" ebben az évben, és szerintem fog is. Beszéltem troy-jal korábban és úgy látszott, toppon van, és izgatott a verseny miatt.
6. Ronnie Rockel. Ronnie mindig formában jön, és tudom ez az év sem lesz különb. Izmos, és ez a fizikum belövi az első 10-be, de szerintem az első 5-be nem jut be. Nem vagyok biztos a a bíráskodás valóban ilyen sorrenben lesz, ahogy most gondoljuk.
7. Mark Dugdale. Számomra az egyik legelismerni valóbb testépítő. Teljes munkaidős meló, házas, 3 kicsi lány apja, jó családi értékek. Mark eddig egy ponton volt a kisebb testű, de szimmetrikus versenyző és a nagyobb súlyú, de szimmetriát vesztett testépítő között. Remélem Mark jó lesz itt, ő az egyik legkedvesebb versenyző.
8. Eddie Abbew. Mindig elfeledkezünk Eddie-ről, de olyan, mint a korábbi show-kon, mindig kijött a legjobb formával. 3. volt az Ironman-en és most is top 10-ben lesz.
9. AD Cherry. Jól nézett ki, ha profi kártyát szervett két éve, de nem tud olyan jó lenni, amilyen lehetne. Azt hiszem Ad benne lesz az első 10-ben, aztán egyre jobb és jobb lesz.
10. Marcus Haley. Mark meglehet minket, mert bekerül az első 10-be a 27 versenyzőból. Ő egy kicsi versenyző, de ahogy érzem a fizikuma boldoggá teszi majd a bírókat, amit ők megjutalmaznak.
De vannak még jók, akik bekerülhetnek az első 10-be, Ahmad Haidar, Omar Deckard, és DeShaun Grime, és természetesen a kemény munka a szabadság helyett meglepetést okozhatnak nekünk. Szóval találkozunk az Ironman-en!
Profi versenyzők tippjei
ITT!