én a sérülésem óta szenvedek motivációhiányban..addig soha!...megsérültem a hte vissazmondta a támogatásomat amit addig kaptam..leírtak...sok negatív visszacsengést is kaptam..jelenleg se tudok rendesen vállat se mellett edzeni csak kínlódok..az erősembert meg úgy nyertem meg hogy messze formám alatt voltam de ide ez is elég volt....jelenleg félek kicsit készülni a wabba vb-re mert sérülésem nyoma jól látható a bicepszemen és az általa okozott vállprobléma miatt nehéz lesz növelnem a tömeget a vállamon és a mellemen pont ahol kéne..és ugye indul dani, alex, kovács...hátam felhozhatom...kár lenne magam alatt teljesíteni..inkább nem indulok úgy gondolom ha nem úgy alakul...jó lenne egy felvezető verseny is a lelkemnek nyár közepe fele és látnám hogy mutatok a színpadon..és akkor tudnék érdemlegeset mondani..talán az adna egy löketet de akkor 2* kéne bepucolni..de nagyon akarok indulni...kudarckerülő sportoló típus lettem..csak az hajt már, hogy kerüljem a kudarcot....de nem akrok arra a szintre se lesüllyedni, hogy keresgélem a versenyeket hol nem kell a jobbakkal összeállni de mégis növelhetem az egóm...próbálok nem azzá válni amitől mindig is írtóztam...most életemben először félek a kudarctól ,mert nem tudom teljesen odatenni magam se fejben se fizikálisan...és már van mit vesztenem...meg kell oldanom fejben!
Hűha, valami nagyon eltört benned Beco, pont az a személy vagy, aki kitűnt mindig az önbizalmával. Én hiszem, hogy fejben meg tudod oldani ezt is, hisz ez is csak egy akadály, amiből már nagyon sokon átmentél, és még sok lesz is, amin át kell menned! Soha ne mondd hogy soha, és innentől 110%-on kell teljesíteni, szigorúan csak magaddal szemben
A kudarc is jó, ha erőt ad, márpedig ha valaki képes bármiből pozitív energiát kovácsolni, az pont te vagy. Nem kell félni, csak maxon menni előre, és leszarni az akadályokat
Tudom hogy sikerül, sokunknak erőt ad a megjelenésed, az önbizalmad, maradj ilyen