Tegnap sikerült végre végignéznem a versenyt.Picit másabb mint képeken.
Silvio tényleg a többiekhez képest a legkeményebb formát hozta,de azt továbbra is tartom hogy szemből a combját láttuk már élesebbnek.2.3. helyezettek is gömbölyűek voltak,tömegbeli fejlődésük pozitív,de a definíciót ugyanúgy láttam már jobbnak mindkettőjüknél.Nagy meglepetés volt viszont Hide.Szerintem messze a legjobban mutatta meg magát,kiküszöbölve ezzel a hiányosságait.A kűrjében pedig egyszerűen szenzációsat alakított.Nagyon nagyot fejlődött és jól mutatott a többiek között,talán így már megérdemelten lett 4.Úgy gondolom megszolgálta a segítséget,amit kap.Bár arra az egyre nem tudok rájönni hogy az 1-2 fordulóban hogy sikerült megverni Haidart,aki arányaiban szerintem bárkinek etalon lehet.Tehát nagyjából egyetértek a helyezésekkel,talán Eddie Abew helyezése szúrta picit még az oldalamat.Felsőteste hatalmas és érett,de az a lábacska már évről évre gyengébb,vékonyabb és ez (talán csak nekem) egyre szembetűnőbb.Tehát ha Eddie gyenge lábakkal 6.tudott lenni,akkor JOJ helyezése picit alulértékeltnek hat(ha már a virgácsokról beszélünk)
.
Mindezt együttvéve jó kis verseny volt,de a tavalyi meccs érdekesebb és minőségibb volt