Mivel a bőrömön éreztem h mennyire hányás ez a történet hát beleszólok.
X terem betalált egy fiúcska, jajjde bejövök.Nem álltam ellen.... Még üziztünk is, mint minden kibontakozni kezdő kapcsolatban, szerencsémre a belső hang azt mondta ezt így inkább ne... Telt múlt az idő. Kaptam egy remek linket wrestlerhard.com (azóta magszűnt) nem is kellett sokat kattintgatnom megláttam az illetőt...minden szerepet betöltött olyan természetességgel h az valahol becsülendő..Valahol.. 2 napig hányinger azonnali görcs a kis kezeimben h porrá tépnépném ha meglátnám. Mert.
Mindenki, bárki, akárki azzal és úgy keresi meg a kennyére, a bérletre, meg a törlesztőre valót ahogyan akarja. De. Ne keverjen senkit olyan undormányba h esetleg pénteket szoptam és basztak fasszal. Szombaton meg megdugom az új kedves kis csajomat akinek elfelejtettem mondani h pénzért mit is teszek meg... Ez velem nem történt meg szerencsémre de ha megtörtént volna gerinctől tarkóig felhasítom és felment a bíróság az biztos...
Szóval mindenki nyugodtan legyen megfizethetően tűzforró szerintem nagyon olcsón, aki ezt szereti.. De. Hívja fel rá a figyelmet h eladta a lelkét. Mert semmi nem maradhat titok. Az említett fiúcska Spanyolban lakik a csajával aki mit sem sejt.. Gratulálok neki. Szegénykém.. Áldásátok ez az internet..
A másik kedvencem.. A fiú aki a Gellértben szobárajár gazdag meleg emberekkel és lenézi azokat a csajokat akik nem felelnek meg az ő szemének
Nos..Szerintem húzza meg magát és kussoljon be szépen.. Ha már lent van kutyába napokig nyűszítsen ne ugasson...