2024. November 01. - 15:33:52
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 112065 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2008. December 16. - 15:29:28
Válasz #120
Nem elérhető

George

2008. December 16. - 16:16:08
Válasz #121
Nem elérhető

madinorbi

A Dark Rage van coca-cola ízben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)!
Véfre valami újdonság íz terén... ****:))))))
Azért ez a Cola íz menő, totális kreatív a történet.  @:-) :-oD
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 18. - 09:19:55
Válasz #122
Nem elérhető

madinorbi

Tiszta american chopper feelinge van az új Alri arculatnak, nagyon komolyak sztem.
http://www.alrindustries.com/pro-anabol.php

2008. December 18. - 10:54:24
Válasz #123
Nem elérhető

miki_nrg

2008. December 22. - 20:10:47
Válasz #124
Nem elérhető

Joeker

Anabolic Xtreme proudly introduces its first ever pump product, codename AXplosion. Bringing innovation isn't new at AX, and this formula will prove to be another in a long line of industry-changing products. From designer Shawn Wells, aka Androgenic, one of the greatest minds in the industry comes "AXplosion", an industry first. No more will you get some wimpy short-lived pump product full of stimulants that make you crash mid-way through your workout (yes, it's Stim free!!). Gone are the days of looking great at the gym but back to just "regular" by the time you get home. No more!! You want pumped, we'll give you PUMPED!!

bb.com-ról
szóval az Anabolic Xtreme új bedurranás fokozó termékkel jön ki ami pörgetőktől mentes és egy elég sok innovatív összetevőt fog tartalmazni
amerikai megjelenés február reméljük minél hamarabb a kezembe foghatok egy dobozzal belőle #:-)

2008. December 23. - 08:14:51
Válasz #125
Nem elérhető

madinorbi

Anabolic Xtreme proudly introduces its first ever pump product, codename AXplosion. Bringing innovation isn't new at AX, and this formula will prove to be another in a long line of industry-changing products. From designer Shawn Wells, aka Androgenic, one of the greatest minds in the industry comes "AXplosion", an industry first. No more will you get some wimpy short-lived pump product full of stimulants that make you crash mid-way through your workout (yes, it's Stim free!!). Gone are the days of looking great at the gym but back to just "regular" by the time you get home. No more!! You want pumped, we'll give you PUMPED!!

bb.com-ról
szóval az Anabolic Xtreme új bedurranás fokozó termékkel jön ki ami pörgetőktől mentes és egy elég sok innovatív összetevőt fog tartalmazni
amerikai megjelenés február reméljük minél hamarabb a kezembe foghatok egy dobozzal belőle #:-)
Összehasonlítjuk a plasmajettel  >:D

2009. Január 10. - 19:11:08
Válasz #126
Nem elérhető

darknight

A MuscleTech ismét piacra dob egy új terméket, ezúttal egy edzés közbeni kiegészítőt...

MuscleTech presents: IntraVol...

Tervezett megjelenés: 2009 Február

"Muscletech - IntraVol - February 2009!

Drinking new IntraVol During Your Workout Will Completely Change The Way You Build Muscle!

Muscletech supplements has once again created another groundbreaking supplements, this time it comes as IntraVol! IntraVol is taken during your workouts which will completely change your progress with strenght and mass gains forever! IntraVol is powered by five cutting edge ingredients to maximize your results each and every serving for each and every workout! They include IntraFuel, Aminotol, Phospocell, ElectroVol and finally SyntheGain! Not to forget, IntraVol also contains OsmoSig, which dramatically supports rapid nutrient deliver and uptake for true effectivess in each dose. With the most recent studies with IntraVol, test subjects increased their strength by 39% and gained over 9 pounds of pure muscle mass, now that is incredible! IntraVol is perhaps the next best thing to come from Muscletech, get your hands on it and see for yourself!

With IntraVol.. Experience Increased Myocellular Hypertrophy!

Enhanced Workout Recovery / Rapid Strength Amplification & More! "

>:D >:D >:D

"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2009. Január 10. - 22:49:21
Válasz #127
Nem elérhető

Kola

megelőztél sötétlovag... ;-oo-;
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2009. Január 15. - 10:55:09
Válasz #128
Nem elérhető

madinorbi

2009. Január 15. - 12:10:26
Válasz #129
Nem elérhető

miki_nrg

2009. Január 15. - 14:45:20
Válasz #130
Nem elérhető

miki_nrg

2009. Január 15. - 19:18:16
Válasz #131
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
http://www.sixstarmuscle.com/products/protein/muscle_milkshake.shtml

Összetétel alapján nem rossz az új SixStar fehérje/étkezéshelyettesítő,esszenciális zsírsavak(CLA is),inzulinutánzók,kreatin,glutamin peptidek,de a termék sikerét az ára fogja meghatározni,mert ugyebár 14 adag per doboz,tehát napi 2-vel számolva 1 hét alatt be lehet dobni.
Egyébként ennél többet tud a MuscleTech Meso-Tech,és még több adag is van benne(20),persze nem olcsó termék,de szerintem a SixStar fehérjéje sem lessz annyival olcsóbb,hogy jobban megérje.Akkor inkább a Meso-Tech.
Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2009. Január 15. - 19:25:27
Válasz #132
Nem elérhető

Kola

Szerintem inkább a M.A.P- Freak Fix Muscle Whey-re hasonklít inkább... és ha ezt veszük alapul akkro 6-7körül kellene kijönnie... ;-oo-;
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2009. Január 15. - 19:34:24
Válasz #133
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
Szerintem inkább a M.A.P- Freak Fix Muscle Whey-re hasonklít inkább... és ha ezt veszük alapul akkro 6-7körül kellene kijönnie... ;-oo-;
No igen kifelejtettem a Freak Fix-et,csak egy alternatívát említettem az új termék helyett,mert a Freak Fix-et nem mindenki szereti a nehéz oldhatósága miatt.Az ára meg tényleg max 6-7 körül érné meg,ha drágább lesz,akkor hm...

2009. Január 15. - 19:36:45
Válasz #134
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
Az előzőekben leírtakban nem a Freak Fix-et akartam lehurrogni,mert nehezen oldódik,egyébként egy jó termékről van szó,csak lehetne nagyobb kiszerelésben is(természetesen a kisebbhez képest kedvezőbb árban,de ez a gyártón múlik).