2024. November 01. - 15:35:53
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 112066 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2008. December 04. - 23:22:52
Válasz #105
Nem elérhető

miki_nrg

azt nem értem még hogy hogy lehet a muscletechnél hogy kb csak a fele termékük van a hivatalos oldalakon? És kering az univerzumba még egy valaggal amit nem reklámoznak. Pl ilyen a mass tech kistestvére amit most használok a Weight Gainer hardcore, vagy van egy fehérjéjük a nitron kivül, akkor kreatin etil észter cucc, több féle hidroxy cut stb...

2008. December 05. - 08:42:34
Válasz #106
Nem elérhető

madinorbi

OK srácok, igazatok van :D ****)
Az egyetlen cég aki ezt a kamut nyomatja, hogy az összes összetevő összegét írja rá a cimkére, NEM írja oda az egyes összetevők tömegét és amikor szerepel a felsorolásban hogy, dextróz, maltodextrin, glükóz és a hatóanyag mátrix összesen 20gramm, akkor én is azt mondom  ****) ****)
Az egyetlen amerikai cég , aki aszpartámol, minden olyan cég aki adagonkénti 10-20-30 gramm cukorral is okádék ízeket hoz ki sztem az egy nulla, mivel az íz az cukor, ill. ch függő. Szénhidrátnak csakis cukrot használnak semmi mást.
Ha egy 15 grammos adagban valóban lenne 10gramm szabalmaztatott kreatin vagy arginin, akkor olyan botrányos nagy betűkkel írnák rá ezt, hogy Steve Wonder is elolvashatná.
Minden riválisa oda-vissza veri minden téren  ;).
Dióhéjban ennyi.
Akármennyi pénzt képes vagyok kiadni, bármikor, bármely extremefitt termékért, de a muscletech-ért egy lyukas garast sem.

szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 05. - 10:01:05
Válasz #107
Nem elérhető

George

A mászöltek monnyom le :-Đ !+"%
Attól nekem még kurva jó volt a Celltech, Nitrotech, Hydroxycut, NaNo x9(első dobozzal, második már nem). A Superpumptól meg nem éreztem semmit, nemhogy azt a hatást, amit Gaspari bácsi a reklámban képekkel szemléltet...ugyanmár, ti sem dagadtatok 2x akkorára egy ilyen edzés végén 8-) Felnőtt emberek vagyunk(elvileg), akiknek tudni kell dönteni a különböző hangzatos ígéretek között. A mindennapi életben nem ez van? Vagy ti hol éltek? Én sem kajálok be mindent, amit leírnak, a képeket meg főleg nem, de amiket kiválasztok, mert hasznosnak tartok, annak 90%-a mind működött, mert nem csodát vártam tőle. Tavaly ősszel, miután hónapokig nem edzettem, nem kajáltam normálisan, újra kezdtem edzeni, és egy szaros T-Bomb hozott áttörést olyan szinten erőben, hogy csak néztem :-O Mindenki másképp reagál a különféle dolgokra, attól, mert nekem valami nem működött, lehet, hogy nektek működik. De én nem írom azt rá, hogy kamu, meg értéktelen... ::)

2008. December 05. - 10:11:18
Válasz #108
Nem elérhető

madinorbi

Igazad van George neked is, abszolút nem a vita miatt írtam ezt- koccintós szmájli (eltűnt vazzeg)
De amiket lenn megemlítettem, azok puszta tények, nem írtam semmi irreálisat.
Csak nehezebben adom ki a nem kevés pénzt egy olyan dologért, ahol nincsen lekonkretizálva, hogy miről is van szó.
A t-bomb II meg nagyon jó példa, arra, amit akartam írni, hogy az MHP is nyomat űrreklámokat, de ők mégis mások, naggyon komoly cég és hozzák amit kell, ráadásul cukor nélkül  ;D ***))))
Peace

2008. December 05. - 10:14:19
Válasz #109
Nem elérhető

George

ráadásul cukor nélkül  ;D ***))))

Baszki, ha kiraknak kettőnk közé egy adag dumbót, akkor ott fog megrohadni ****:)))

2008. December 05. - 10:16:47
Válasz #110
Nem elérhető

madinorbi

Baszki, ha kiraknak kettőnk közé egy adag dumbót, akkor ott fog megrohadni ****:)))
A télapót is befenyítettem, hogy hozzon valami értelmeset, mer  :-/-

2008. December 05. - 10:55:45
Válasz #111
Nem elérhető

Cressler

A télapót is befenyítettem, hogy hozzon valami értelmeset, mer  :-/-
egy nagy zsák koxot  ;D ;D ;D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. December 05. - 11:15:19
Válasz #112
Nem elérhető

madinorbi

Na jó, 1-2 superspumpot használó figura tényleg úgy bedurran mintha éveket fejlődött volna, ami finoman szólva is hülyítés....   8-}  :-Đ  :-Đ
A t-bomb 2 viszont tényleg mocskosul jó, és úgy néz ki, hogy kishazánkban a legtöbbeknél így van...  8-}  :-oD  @:-)  ;-oo-;
Norbi javaslom a mass fx+t-bomb 2 kombót, picit odabasz....  :-<  8-}  =/+'  :-)o-:  @-o  @:-)
Peace
Én már próbáltam, jó fajta !

2008. December 05. - 16:14:50
Válasz #113
Nem elérhető

JFlame

A mászöltek monnyom le :-Đ !+"%
Attól nekem még kurva jó volt a Celltech, Nitrotech, Hydroxycut, NaNo x9(első dobozzal, második már nem). A Superpumptól meg nem éreztem semmit, nemhogy azt a hatást, amit Gaspari bácsi a reklámban képekkel szemléltet...ugyanmár, ti sem dagadtatok 2x akkorára egy ilyen edzés végén 8-) Felnőtt emberek vagyunk(elvileg), akiknek tudni kell dönteni a különböző hangzatos ígéretek között. A mindennapi életben nem ez van? Vagy ti hol éltek? Én sem kajálok be mindent, amit leírnak, a képeket meg főleg nem, de amiket kiválasztok, mert hasznosnak tartok, annak 90%-a mind működött, mert nem csodát vártam tőle. Tavaly ősszel, miután hónapokig nem edzettem, nem kajáltam normálisan, újra kezdtem edzeni, és egy szaros T-Bomb hozott áttörést olyan szinten erőben, hogy csak néztem :-O Mindenki másképp reagál a különféle dolgokra, attól, mert nekem valami nem működött, lehet, hogy nektek működik. De én nem írom azt rá, hogy kamu, meg értéktelen... ::)

bocsi, tényleg nem vitatkozni akarok, nekem igazából a MuscliTek se vót rossz!!
De a Gaspari!!!! Az nagyon bejött!!!! Łł=
a Superpumpból csak 1 kanállal merek inni mert a 3 tól már repedek, striák...
és ha még 5 szem(nem egy adag!!!) PlasmaJetet is nyomok hozzá akkor két napig felvagyok fujódva!!!
Nekem kegyetlen!!!
és nagyon megy az edzés tőlük! a fehérjéje viszont felejtős nekem...fulladok tőle @-o

2008. December 15. - 13:30:24
Válasz #114
Nem elérhető

darknight

Figyelem, figyelem!!!!!

Az Egyesült Államokban már kapható az MHP új terméke, a "következő generációs edzés-előtti formula" Dark Rage néven...

Szerintem az MHP-re érdemes újból odafigyelni, a termékfejlesztésben egy kis "mellékvágány" után (pl. Sarm-X, Cyclin-GF) újból felvették a fonalat, és innovatív termékkel lépnek piacra, lásd pl. a Dark Matter-t, ami meglátásom szerint az egyik (ha nem a legjobb) edzés utáni formula...

Nálam ez a termék is mindenképpen megér majd egy próbát, szeretettel várom a hazai megjelenést...

>:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. December 15. - 13:49:10
Válasz #115
Nem elérhető

George

Ez jól néz ki, próba lesz ha megjön >:D

2008. December 15. - 19:00:09
Válasz #116
Nem elérhető

Kola

Már alig várom hogy ideérjen...remélem lesz olyan jó mint mondják... 8-)
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. December 15. - 19:02:49
Válasz #117
Nem elérhető

Kola

Valaki aki okosabb az összetevőket tekintve 1-2 sorban leírhatná hoyg mire is számíthatunk naggyából???
megköszönném... :-){

2008. December 15. - 20:28:33
Válasz #118
Nem elérhető

Kola

A Dark Rage van coca-cola ízben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)!
Véfre valami újdonság íz terén... ****:))))))

2008. December 16. - 12:17:13
Válasz #119
Nem elérhető

miki_nrg

remélem nem No fokozó lesz  :violinplay3: