NAna ...azért ne szidjuk ennyire a Muscletechet.........az meglehet hogy mindenkinek más jön be,..ez igaz...azt is lekopogom hogy egyes termékeinek az íze sem a legjobb (vaniliás Nitro- tech, epres Mass-tech)...de viszont a hatását én úgy éreztem mint semmijen más terméknek.....én most az őszi tömegelés alatt szinte csak Muscleteches termékeket használtam (Nitro- tech, Cell - tech, Mass- tech, Nano Vapor) és bizony a befektetett pénznek meglett az eredménye 11kg-os testsúlynövekedést értem el...persze a kaja is ment rendesen........a Vaport csak dícsérni tudom.....semmi összevissza szívverés, aludni is tudtam, kivállóan oldódik, jól durranok tőle, összehasonlítani sem lehet mondjuk egy Animal Pumpal amibe ha jóltudom 400mg koffein van meg minden más szarság...... amit igazán én sem értek mi értelme van ennyi koffeinnek.....
Bár néha azért egykét termék árát sokallom...de hát ez van.....
És azt sem felejtsük el hogy a Muscletechnek mint cégnek milyen preztizse van a piacon......az Arnold Classic és a Mr. Olympia főszponzorai, és azt se felejtsük el hogy milyen nevek vannak a Team Muscletechbe...ez bizony jelent valamit......