2024. November 01. - 17:35:09
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 112080 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. December 04. - 19:55:50
Válasz #90
Nem elérhető

George

2008. December 04. - 20:12:03
Válasz #91
Nem elérhető

endre66

2008. December 04. - 20:45:28
Válasz #92
Nem elérhető

Raymond

NAna ...azért ne szidjuk ennyire a Muscletechet.........az meglehet hogy mindenkinek más jön be,..ez igaz...azt is lekopogom hogy egyes termékeinek az íze sem a legjobb (vaniliás Nitro- tech, epres Mass-tech)...de viszont a hatását én úgy éreztem mint semmijen más terméknek.....én most az őszi tömegelés alatt szinte csak Muscleteches termékeket használtam (Nitro- tech, Cell - tech, Mass- tech, Nano Vapor) és bizony a befektetett pénznek meglett az eredménye 11kg-os testsúlynövekedést értem el...persze a kaja is ment rendesen........a Vaport csak dícsérni tudom.....semmi összevissza szívverés, aludni is tudtam, kivállóan oldódik, jól durranok  tőle, összehasonlítani sem lehet mondjuk egy Animal Pumpal amibe ha jóltudom 400mg koffein van meg minden más szarság...... amit igazán én sem értek mi értelme van ennyi koffeinnek.....
Bár néha azért egykét termék árát sokallom...de hát ez van.....

És azt sem felejtsük el hogy a Muscletechnek mint cégnek milyen preztizse van a piacon......az Arnold Classic és a Mr. Olympia főszponzorai, és azt se felejtsük el hogy milyen nevek vannak a Team Muscletechbe...ez bizony jelent valamit......

2008. December 04. - 21:27:11
Válasz #93
Nem elérhető

JFlame

NAna ...azért ne szidjuk ennyire a Muscletechet.........az meglehet hogy mindenkinek más jön be,..ez igaz...azt is lekopogom hogy egyes termékeinek az íze sem a legjobb (vaniliás Nitro- tech, epres Mass-tech)...de viszont a hatását én úgy éreztem mint semmijen más terméknek.....én most az őszi tömegelés alatt szinte csak Muscleteches termékeket használtam (Nitro- tech, Cell - tech, Mass- tech, Nano Vapor) és bizony a befektetett pénznek meglett az eredménye 11kg-os testsúlynövekedést értem el...persze a kaja is ment rendesen........a Vaport csak dícsérni tudom.....semmi összevissza szívverés, aludni is tudtam, kivállóan oldódik, jól durranok  tőle, összehasonlítani sem lehet mondjuk egy Animal Pumpal amibe ha jóltudom 400mg koffein van meg minden más szarság...... amit igazán én sem értek mi értelme van ennyi koffeinnek.....
Bár néha azért egykét termék árát sokallom...de hát ez van.....

És azt sem felejtsük el hogy a Muscletechnek mint cégnek milyen preztizse van a piacon......az Arnold Classic és a Mr. Olympia főszponzorai, és azt se felejtsük el hogy milyen nevek vannak a Team Muscletechbe...ez bizony jelent valamit......

senki se szidta, pláne ennyire! ;D
csak szerintünk vannak olyanok amik felveszik vele a versenyt...
nem kevés céget tudnék dicsérni...
viszont én nem egy táplálék kiegészítő cégre bízom a fejlődésemet, hanem a kajára és az edzésre
én nem ezektől fejlődök!!!
max adnak egy kis pluszt!!!
remélem a 11 kg-hoz azért köze volt a rendes kajálásnak, pihenésnek és edzésnek! nem csak a Muscletechnek
attól meg hogy sok pénzük van és jó a reklámjuk nembiztos hogy a reklámarcaik ezt be is szedik...

2008. December 04. - 21:32:09
Válasz #94
Nem elérhető

Raymond

Így igaz Flame...nem csak a Muszklitechtől nőttem meg..... :D......persze kaja, pihi meg ezek is hozzájárultak.......3,5 hónapig nem sokat láttam a külvilágból .......csak edzőterem , meló, otthon...............
De úgygondolom hogy csak magába (legyen bármilyen márkájú kieg) nem sokat ér a kiegészítő......összhangban kell lenni mindennek..........na volt egy kis off is..... /:-)

2008. December 04. - 21:33:27
Válasz #95
Nem elérhető

bandus

ezt én is akartam írni, hogy nem biztos, hogy dexter az epres meso-techtől ekkora @-o
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2008. December 04. - 22:20:31
Válasz #96
Nem elérhető

Cressler

ezt én is akartam írni, hogy nem biztos, hogy dexter az epres meso-techtől ekkora @-o
És Schumacher a shell benzintől vezet ilyen jól? Tiger Woods a gillette borotvától tud golfozni?
Ez a megkülönböztető stratégia de azon érdemes agyalni, hogy vajon volna-e pénze egy JAy CUtlerre, J. JAcksonra, DExterre stb  egy cégnek ha az olyan szarul működne.
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. December 04. - 22:25:14
Válasz #97
Nem elérhető

hopika

Nekem spec. a legtöbb MT termék bejött...én egy vagyok a sok közül...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. December 04. - 22:27:29
Válasz #98
Nem elérhető

God Vazzeg

Nekem spec. a legtöbb MT termék bejött...én egy vagyok a sok közül...

Dren-t mennyire érezted anno?  ::)

2008. December 04. - 22:28:51
Válasz #99
Nem elérhető

hopika

Az nem MT dear God...spec az első adagon kívül semmit...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. December 04. - 22:29:56
Válasz #100
Nem elérhető

God Vazzeg

Az nem MT dear God...spec az első adagon kívül semmit...

Tudom, de yohimbe téma volt az is, ha jól emlékszek  ***

2008. December 04. - 22:38:00
Válasz #101
Nem elérhető

miki_nrg

Nekem igazán főként a reklámai miatt nem túl szimpatikus cég a muszklitek. Pl a legegyszerübb ha elővesszük mondjuk az Extremefit legujjabb számát és mondjuk összehasonlítunk egy muscletech reklámot mondjuk a PlasmaJet-ével...

2008. December 04. - 22:39:29
Válasz #102
Nem elérhető

miki_nrg

8-}

Hát ha már  az emoticonnál tartunk akkor ezsem on topic mivel ez a termék igencsak régi csak itthon nem az Extremefit forgalmazza  ))=/  ;)

2008. December 04. - 23:00:34
Válasz #103
Nem elérhető

JFlame

És Schumacher a shell benzintől vezet ilyen jól? Tiger Woods a gillette borotvától tud golfozni?
Ez a megkülönböztető stratégia de azon érdemes agyalni, hogy vajon volna-e pénze egy JAy CUtlerre, J. JAcksonra, DExterre stb  egy cégnek ha az olyan szarul működne.

hol olvastad hogy szarul működik???!!!

2008. December 04. - 23:19:29
Válasz #104
Nem elérhető

Cressler

hol olvastad hogy szarul működik???!!!
általánosságban írtam, hogy szarul működő cégek nem igazán tudják a legnagyobb neveket megfizetni...
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!