2024. November 01. - 17:35:50
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 112081 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2008. November 25. - 09:22:49
Válasz #75
Nem elérhető

NaturalBoy

Az előbb azt hittem, hogy tejet látok a turmixhoz, de biztosan csak hallucináltam... ;D

Kóstolgatsz Lady? ;D

Egyébként mi a baj a tejjel?Mármint tömegelés alatt?
Hallottam már én is itt-ott hogy vizzel isza valaki a turmixot.De ha tejjel iszom akkor még a tejben is van valamennyi fehérje.De igazából vízzel nem bírom meginni.Tejjel meg krémesebb és finomabb lesz a turmix.
Eddig akárkitől aki vízzel itta megkérdeztem hogy milyért nem tejjel és senki nem tudta megmodnani csak hogy hát ezt így hallota...

2008. November 25. - 11:33:09
Válasz #76
Nem elérhető

FirstLady

Az előbb azt hittem, hogy tejet látok a turmixhoz, de biztosan csak hallucináltam... ;D

Kóstolgatsz Lady? ;D

Egyébként mi a baj a tejjel?Mármint tömegelés alatt?
Hallottam már én is itt-ott hogy vizzel isza valaki a turmixot.De ha tejjel iszom akkor még a tejben is van valamennyi fehérje.De igazából vízzel nem bírom meginni.Tejjel meg krémesebb és finomabb lesz a turmix.
Eddig akárkitől aki vízzel itta megkérdeztem hogy milyért nem tejjel és senki nem tudta megmodnani csak hogy hát ezt így hallota...
Nah nem itt-ott, hanem vízzel kell inni. De azért a tej fehérjetartalmát inkább hagyjuk is, olyan kb., mintha a kalciumtartalma miatt innád, vicc mennyiségről beszélünk :)
A turmixot nem az íze miatt isszuk, kivéve ha találtunk olyat, amelyik finom (syntha6, intrapro, 100% whey, stb.), akkor szerencsénk van.

Azért nem ajánlatos -többek között- mert laktózt tartalmaz, amely gátolja a fehérje beépülését az izomba... vagy például azért, mert sokan beírják, hogy jajj, hasmenésem van a turmixtól, aztán kiderül, hogy nem a turmixtól, hanem a tejtől, mert amint vízzel issza, ez megszűnik. Vagy azért nem tejjel isszuk, mert fölösleges bevinni a szervezetbe a tejcukrot, meg tejzsírt még tömegelés alatt is. Vagy azért mert a tej csak eltömíti az embert fölöslegesen, lassan bomlik, és elveszi az étvágyat (márakinél) és a helyet foglalja, amíg nem bomlik le. Plusz lassítja az emésztést, és megterheli a beleket, fölösleges ilyennek kitenni a szervezetet... Arról meg ne is beszéljünk, hogy a 20 év fölöttiek között minden 3. ember-, a 30 év fölöttiek között már minden második tejcukorérzékeny, csak épp nem foglalkozik vele...

Röviden ennyi jutott eszembe :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. November 25. - 23:15:23
Válasz #77
Nem elérhető

swarci

+ a víz "valamivel" olcsóbb, mintha tejet innál minden turmixodhoz  :D

2008. November 25. - 23:21:11
Válasz #78
Nem elérhető

Gabe

+ a víz "valamivel" olcsóbb, mintha tejet innál minden turmixodhoz  :D
jah, jóval olcsóbb.

pl. egy üveg szénsavmentes nestlé aquarell olyan 90ft 1,5l
    egy doboz 0,5% Milli tej kb, 250ft vagy több.
amúgyis tiszta pénzkidobás a tejporos szétvizezett tejükért ennyi pénzt kiadni
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. November 29. - 21:09:29
Válasz #79
Nem elérhető

Kola

Új termék ismét a Muscletech-től... MyoShock

1 edzés előtti kapszulás készítmény lesz többet még nem tudni...
mellesleg megjegyzem hoyg szerintem hasonló lehet mint a DarkRage az MHP-től...
A lehetetlen méltatlan az emberhez...

2008. December 03. - 16:16:11
Válasz #80
Nem elérhető

Kola

MT-Cryotest

Supplement Facts:
Serving Size: 4 Caps
Servings Per Container: 42
Amount Per Serving
CryoTest Proprietary Blend 2,491mg
L-Carnitine Fumarate- Epimedium brevicornum extract (standardized for 10% flavones)
Serona repens extract (fruit)- Haematococcus pluvialis extract
N-acetyl l-carnitine- GABA(gamma-amino butyric acid)
Yohimbe HCL (as Pausinystalia yohimbe)(bark) 3-methyl-1,2-cyclopentanedione (3-MCP)
Eucommia ulmoides extract (leaf)-Avena Sativa extract (aerial parts)
Eurycoma lonifolia extract (leaf) - Ptychopetalum olacoides (bark)
Melatonin (n-acetyl 5-methoxytryptamine)- Panax quinquefolius extract (root) (Standardized for 5% ginsenosides)

Napi 2 adagra van szükség 1 adag 8kapszula...

Vajon megéri majd????
hozzáértők hsz-t!!! ****)

2008. December 03. - 16:16:59
Válasz #81
Nem elérhető

Kola

összesen a 2 adag 8kapszula... !+"%

2008. December 03. - 16:19:57
Válasz #82
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szerintem jó lesz. A Yohimbe nálam jól működik. A tesztoszteron fokozó formulákban az egyik legokosabb hatóanyag a long jack. ALC szintén jó erre. Én bepróbálom.

Baluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu köllene egy pát doboz ilyen.  ;D

2008. December 04. - 15:31:35
Válasz #83
Nem elérhető

darknight

Jönnek a részletek Kola @:-)!

MuscleTech presents: MyoShock HSP

Azért az a 400 mg caffeine nem lesz gyenge, javaslatom: Teszteljük majd a cuccot Hopikán, hátha ettől nála is felpörög a motor ;-oo-; ;) :D!!!

Extreme Muscle builder with Heat Shock Activation*

Key Anabolic Agent Shocks Your Muscles into Hyper-Growth Mode*
Breakthrough In-Vitro Research Shows Heat Shock Proteins (HSPs) Ignite the Musclebuilding Process*
So Potent It Jacks Up Strength in Minutes - Forces Extreme Muscle Density & Fullness*

THIS MAY BE THE MOST POWERFUL PRE-WORKOUT PRODUCT YOU EVER TRY

SHOCK YOUR MUSCLES INTO HYPER-GROWTH MODE - What if a breakthrough formula existed that could rapidly shock your muscles into extreme musclebuilding mode, shotgun a flood of anabolic and anti-catabolic compounds into your muscles and instantly increase your strength for more reps on your very next workout?
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

To develop respect for and understand the potency of MyoShock HSP™, take 3 caplets 30-45 minutes before your first workout. Thereafter, move to one full serving (7 caplets) before your daily workout.

Serving Size  7 Caplets 
 Servings Per Container  20 

Amount Per Serving   % DV 

MyoShock HSP™ Proprietary Blend (Featuring Nano-Diffuse™ Technology)    8409.00 mg   **   

AnaShock (Extreme Muscle Growth Shock Factor)         **   

AMP-HSP (Muscle Heat Shock Avtivator)         **   

L-Arginine         **   

Alfalfa Powder (Medicago sativa)         **   

GABA (gamma-Aminobutyric Acid)         **   

Caffeine anhydrous - Supplying 400mg of caffeine         **   

canola powder (as Brassica nigra) (seed)         **   

Watercress powder (as Nasturtium officinale) (whole plant)         **   

Barley powder (as Hordeum vulgare) (leaf)         **   

Berberine HCl         **   

Bilberry extract (as Vaccinium myrtillus) (fruit) Standardized for 25% anthocyanins         **   

Myospike (Rapid Muscle Growth & Strength Amplifier)         **   

Creatine Monohydrate         **   

** Daily Value (DV) not established

Other Ingredients:  Microcrystalline Cellulose, Hydroxypropyl Cellulose, Coating (Polyvinyl alcohol, polyethylene glycol, FD&C Red #40, Talc, Titanium Dioxide, FD&C Blue #2), Croscarmellose Sodium, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Silica, Acesulfame Potassium

Storage Instructions:  Store in a cool, dry place (60 to 80 degrees F)

Warning:  Not intended for use by persons under 18. Do not use if pregnant or nursing. Do not use if you have had a myocardial infarction. Consult a medical doctor before use if you have been treated for, or diagnosed with or have a family history of any medical condition, or if you are using any prescription or over-the-counter drug(s). One serving (7 caplets) of this product contains about as much caffeine as 4 cups of coffee (400 mg). Caffeine sensitive individuals may experience the following symptoms, including, but not limited to, restlessness, nervousness, tremors, headache, anxiety, palpitations, increased heart rate or difficulty sleeping. Consult a medical doctor before starting any diet or exercise program. Do not exceed recommended serving. Improper use of this product will not improve results and is not advised. Use only as directed. Do not refrigerate. DO NOT USE IF PACKAGING HAS BEEN TAMPERED WITH. KEEP OUT OF THE REACH OF CHILDREN

>:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2008. December 04. - 15:40:59
Válasz #84
Nem elérhető

Kola

köszi "sötétlovag" hát ha Hopikát ez se pörgeti fel akkor ott már baj van... !+"%

2008. December 04. - 15:58:14
Válasz #85
Nem elérhető

madinorbi

Ez azé jó mer,
Proprietary Blend - 8400 mg
mz/x = 1 mg
Caffeine, creatin-mono = 8399 mg
Najó lehet túloztam  ;D
Ez már csak egy ilyen márka  ;D >:D
 ))=/
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 04. - 18:22:40
Válasz #86
Nem elérhető

hopika

köszi "sötétlovag" hát ha Hopikát ez se pörgeti fel akkor ott már baj van... !+"%

Én bepróbálom,ha kijönnek vele...de szerintem gyenge lesz nekem... ***)))
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. December 04. - 19:05:34
Válasz #87
Nem elérhető

miki_nrg

F@szér raknak ennyi koffeint 1termékbe!  :-Đ  ˝=/  :----  :----
Meg amúgyis, mi a tökömért tolják tele a termékeiket ezzel az undorító serkentővel, másra nem is jó csak álmatlanságra meg szétb@szni a szívet!   :-Đ  ˝=/  :-Đ
Peace

ott a pont!

Meg a muszkliteknek ahhoz képest hogy mekkora az arca elég kevéske értelmes dolgot tesz bele. Pl tömegnövelőbe is ráírjék hogy xy védett keverék és az tartalmazza a glutamint meg stb tehát nem tudod meg az életbe hogy mennyit is tartalmaz. gyanítom hogy valami nagyon minimális mennyiséget mert ha nem akkor meg nagy betükkel lenne rajta hogy hú ebből meg abból milyen geci sok van.

Szerintem ezek az ujj muszklitek cuccok is csak ilyen szokásos ámító dolgok lesznek...

2008. December 04. - 19:13:20
Válasz #88
Nem elérhető

George

Meg amúgyis, mi a tökömért tolják tele a termékeiket ezzel az undorító serkentővel, másra nem is jó csak álmatlanságra meg szétb@szni a szívet!   :-Đ  ˝=/  :-Đ
Peace

ott a pont!

Meg a muszkliteknek ahhoz képest hogy mekkora az arca elég kevéske értelmes dolgot tesz bele. Pl tömegnövelőbe is ráírjék hogy xy védett keverék és az tartalmazza a glutamint meg stb tehát nem tudod meg az életbe hogy mennyit is tartalmaz. gyanítom hogy valami nagyon minimális mennyiséget mert ha nem akkor meg nagy betükkel lenne rajta hogy hú ebből meg abból milyen geci sok van.

Szerintem ezek az ujj muszklitek cuccok is csak ilyen szokásos ámító dolgok lesznek...
**:))))* Csak lassan...jelenleg a Muscletech a világ vezető, és egyben egyik legrégebbi táplálék-kiegészítős cége. A Fitparádén az EFX(Flex Wheeler) standon voltam, és megkérdeztem az egyik tulajdonosát a cégnek, hogy mennyi igaz ezekből a klinikai és egyéb tesztekből, amiket ráraknak a dobozokra. Nekik egy orvos a vezető termékfejelsztőjük, aki közel 10 éve használta először a NO-fokozást, mikor aktív testépítő volt(elég komoly kis képet mutattak a fickóról). Kérdeztem konkrétan a Muscletchet, hogy velük mi újság, erre azt mondta(annak ellenére, hogy konkurencia), hogy az a cég hatalmas, és rengeteg pénzt fektetnek a tudományos kutatásokba, fejleszésbe, és tényleg elvégzik ezeket a vizsgálatokat amiket ráírnak a dobozokra. Ha kamu cuccokat gyártanának, akkor nem tudnák eladni őket huzamosabb időn keresztül 8-} A különböző levédett összetevőket nem véletlenül nem fedik fel, mert saját találmány, amit nem akarnak a konkurencia orrára kötni. Így is elég sok kisebb cég van, akik abból próbálnak hasznot húzni, hogy másolják a nagyok termékeit, esetleg még névnek is megtévesztően hasonlót tesznek rá.

2008. December 04. - 19:47:11
Válasz #89
Nem elérhető

JFlame

Peace

ott a pont!

**:))))* Csak lassan...jelenleg a Muscletech a világ vezető, és egyben egyik legrégebbi táplálék-kiegészítős cége. A Fitparádén az EFX(Flex Wheeler) standon voltam, és megkérdeztem az egyik tulajdonosát a cégnek, hogy mennyi igaz ezekből a klinikai és egyéb tesztekből, amiket ráraknak a dobozokra. Nekik egy orvos a vezető termékfejelsztőjük, aki közel 10 éve használta először a NO-fokozást, mikor aktív testépítő volt(elég komoly kis képet mutattak a fickóról). Kérdeztem konkrétan a Muscletchet, hogy velük mi újság, erre azt mondta(annak ellenére, hogy konkurencia), hogy az a cég hatalmas, és rengeteg pénzt fektetnek a tudományos kutatásokba, fejleszésbe, és tényleg elvégzik ezeket a vizsgálatokat amiket ráírnak a dobozokra. Ha kamu cuccokat gyártanának, akkor nem tudnák eladni őket huzamosabb időn keresztül 8-} A különböző levédett összetevőket nem véletlenül nem fedik fel, mert saját találmány, amit nem akarnak a konkurencia orrára kötni. Így is elég sok kisebb cég van, akik abból próbálnak hasznot húzni, hogy másolják a nagyok termékeit, esetleg még névnek is megtévesztően hasonlót tesznek rá.

azért a Muscletechtől se kell elájulni!!!
nem keveset elszedtem belőle!!!
se ízre se hatásra nem vettem észre jelentős különbséget! sőt ízre soxor....sz@r(nem mintha az érdekelne)