2024. November 01. - 05:29:49
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 111991 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2010. Július 11. - 10:44:13
Válasz #300
Nem elérhető

Ragad0z0

2010. Július 11. - 11:26:43
Válasz #301
Nem elérhető

parrre

A lista nem érhető el ...  8-}

2010. Július 11. - 11:31:49
Válasz #302
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Nekem elérhető. Egy excell tábla. Amúgy Chat-be be lett rakva asszem pénteken ugyan ez.

2010. Július 11. - 11:32:43
Válasz #303
Nem elérhető

parrre

Most akkor semmi se jó? :'( Én meg itt költök ilyen fúvató porokra :-oD @-o

@-o @-o @-o
Gyerekkoromban nekem "fúvató tablettákat" adtak gyomorproblémákra. Senkinek sem volt jó csak nekem  ::)

2010. Július 11. - 11:38:02
Válasz #304
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nekem elérhető. Egy excell tábla. Amúgy Chat-be be lett rakva asszem pénteken ugyan ez.

Egyébként sincs benne számunkra értékelhető info.  ;)

2010. Július 11. - 11:39:44
Válasz #305
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Egyébként sincs benne számunkra értékelhető info.  ;)

A Hyperdroll egyedül...de azt már az utolsó AX szállítmánnyal sem kaptunk...helyette jött ugye a HardFX.

2010. Július 11. - 11:41:05
Válasz #306
Nem elérhető

parrre

Azóta megtaláltam én is, 1-2 dógot ismertem csak belőle  8-}

2010. Július 11. - 19:03:12
Válasz #307
Nem elérhető

miki_nrg

Hát nem tudom abba  a hyperdrollba milyen szteroid volt, sztem abba semmi nem volt.
De csinálhatnának olyan tiltólistát is ami megakadályozza az embereket, hogy placebora költsenek drága píízeket...

2010. Július 11. - 19:11:36
Válasz #308
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Anablic Xtreme meg egyébként is olyan cég akik "slágergyanús" termékeket gyártanak. Istenem! Ami működik az működik.  ;)

2010. Július 11. - 22:38:16
Válasz #309
Nem elérhető

Yeti

Anablic Xtreme meg egyébként is olyan cég akik "slágergyanús" termékeket gyártanak. Istenem! Ami működik az működik.  ;)
Én a Stimulant-X - üket tudom dícsérni. Próbacsomagokat kaptam belőle és amerikai fici edzések előtt vettem be. Felejthetetlen edzéseket és érzést nyújtott!!!  ;D
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2010. Július 11. - 22:47:50
Válasz #310
Nem elérhető

miki_nrg

Kár, hogy az utobbi 2-3évben csak szar jött ki tőlük  ;D
Bár ezek a legújabb cuccaik nemtudom mit mutatnak, de nem várok tőlük sokat.
A stimultant x-et én is ki akarom próbálni...

2010. Július 12. - 09:44:17
Válasz #311
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Attól mert valami nálad nem működik, attól még közel sem biztos, hogy szar. Nálam sem működik érezhetően minden, de ettől még az emberek nagy többségének használ. Minden ember más, más és más szervezet, mindenki máshogy reagál dolgokra. Ez ennyi. Nem szar a termék...csak éppen nálad nem működik. Ki kell próbálni mást, és amire jól reagál a szervezted, azt használni, amire pedig nem...azt elhagyni. Sajnos ez ilyen...csak akkor tudod meg, ha kipróbálsz minél több dolgot, és lesz hasonlítási alapod.

2010. Július 12. - 10:08:27
Válasz #312
Nem elérhető

God Vazzeg

Attól mert valami nálad nem működik, attól még közel sem biztos, hogy szar. Nálam sem működik érezhetően minden, de ettől még az emberek nagy többségének használ. Minden ember más, más és más szervezet, mindenki máshogy reagál dolgokra. Ez ennyi. Nem szar a termék...csak éppen nálad nem működik. Ki kell próbálni mást, és amire jól reagál a szervezted, azt használni, amire pedig nem...azt elhagyni. Sajnos ez ilyen...csak akkor tudod meg, ha kipróbálsz minél több dolgot, és lesz hasonlítási alapod.

Teljesen egyetértek, én is lepődtem már meg több terméken is  @:-)

2010. Július 12. - 21:16:17
Válasz #313
Nem elérhető

Karcsi

Nálam például a pro-anabol jött be a legjobban,meg a hyperdrol, a Pct-től  szinte semmit nem éreztem.Szóval ez tényleg egyén függő!

2010. Július 12. - 21:59:46
Válasz #314
Nem elérhető

God Vazzeg

Nálam például a pro-anabol jött be a legjobban,meg a hyperdrol, a Pct-től  szinte semmit nem éreztem.Szóval ez tényleg egyén függő!

Nekem a superdrol ng volt ami nagyon odavert  @:-)