2024. November 01. - 05:28:24
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 111990 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2010. Május 30. - 17:26:14
Válasz #285
Nem elérhető

doncicco

A Jungel talán az egyetlen olyan "természetes" kiegészítő amelyik mindig hat! Nem hinném, hogy gyengítették volna...

Dark a lényeg pont abban rejlik, hogy, ha betiltanak egy proh. érdemes elgondolkodni, azon, hogy talán melyik utat célszerű választani ::)

::)

2010. Május 30. - 20:03:07
Válasz #286
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
Az új Anabolic Xtreme cuccok közül kíváncsi leszek a Hard FX-re, ha kipróbálom akkor Lean Fx megy majd mellette, amino, fehérje, glutamin, valami N.O. fokozó, aztán legalább húúú de naturál lesz ez a kombó :o ;D.
Ideje lenne már összeszedni magamat, mert Doncicco, is megdicsért, hogy összeestem ;D, mellesleg teljesen igaza van.

Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2010. Május 30. - 20:56:34
Válasz #287
Nem elérhető

doncicco

Mint a parasztgatya ;D

Nekem is arra fáj a fogam, biztosan jó lesz!De az új jungelt sem ártana kipróbálni..

2010. Május 30. - 21:27:23
Válasz #288
Nem elérhető

Taki

Osztozom darknight véleményén !!!Sajnos az embernek nagyon meg kell gondolnia mit vesz meg én sem tehetem nagyon meg hogy uj termékeket kiprobáljak pedig szívesen megtenném dehát akkor valamit nélkülöznöm kell és tényleg igaza van az a szomórú hogy egy táplálék kiegészitöt borsos áron nyomatnak addig a szteroidokhoz meg fillérekért lehet hozzá jutni esetleg ha ez megfordulna és a tápkiegek lehetnének elérhetöbb áron kevesebb lenne a szteroid felhasználok száma is!!!

2010. Május 30. - 21:35:12
Válasz #289
Nem elérhető

Gabe

A szteroidok pedig mindig eredetiek és valós eredményeket produkálnak, mint ahogyan azt a szteroid topikokban olvashatjuk...
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Május 30. - 22:17:55
Válasz #290
Nem elérhető

doncicco

Osztozom darknight véleményén !!!Sajnos az embernek nagyon meg kell gondolnia mit vesz meg én sem tehetem nagyon meg hogy uj termékeket kiprobáljak pedig szívesen megtenném dehát akkor valamit nélkülöznöm kell és tényleg igaza van az a szomórú hogy egy táplálék kiegészitöt borsos áron nyomatnak addig a szteroidokhoz meg fillérekért lehet hozzá jutni esetleg ha ez megfordulna és a tápkiegek lehetnének elérhetöbb áron kevesebb lenne a szteroid felhasználok száma is!!!

Egyáltalán meg sem fordul a fejedben, hogy az un. tápkieg - nem a tejsavóra gondolok - is lehet káros és kiszámíthatatlan esetleg talán hosszú távon veszéllyes.A szteroidoknak kb 40 éves szakirodalma és tapasztalata van...

2010. Május 30. - 22:25:34
Válasz #291
Nem elérhető

Taki

doncicco fejtsd ki nekem bövebben mire gondolsz konkrétan!!!????(tápkieg veszélyei???)

2010. Május 30. - 22:31:19
Válasz #292
Nem elérhető

doncicco

Sok a bizonytalan hatásfokú és egyáltalán bármilyen hatású termék - nem az extremfit termékeire gondolok - a hosszú távú hatásokról meg semmit nem tudunk, mellesleg idó sincs megállapítani, mert kivonják forgalomból.A gyártók a profitra hajtanak és nem arra, hogy egészségesebb légy...

2010. Május 30. - 22:33:04
Válasz #293
Nem elérhető

Maszat

Sok a bizonytalan hatásfokú és egyáltalán bármilyen hatású termék - nem az extremfit termékeire gondolok - a hosszú távú hatásokról meg semmit nem tudunk, mellesleg idó sincs megállapítani, mert kivonják forgalomból.A gyártók a profitra hajtanak és nem arra, hogy egészségesebb légy...

azért tegyük hozzá,h ez inkább a hormonális hatású cuccokra igaz, azon belül is a prohormonokra.

Akik ilyet használnak azoknak tisztában kell lenni az esetleges következménnyel. Vagy nyomjatok myofusiont és akkor nem kell mellékhatásoktól tartani.
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Május 30. - 22:35:13
Válasz #294
Nem elérhető

doncicco

2010. Május 30. - 22:38:11
Válasz #295
Nem elérhető

Taki

2010. Május 31. - 07:25:02
Válasz #296
Nem elérhető

endre66

Szerintem a legsúlyosabb hiba vagylagosságot tenni a szteroidok és táp.kiegek közé. Teljesen mindegy melyik mennyibe kerül. Teljesen! Egyszerűen másra vannak és kész.

Persze mindenki a saját fejlődését szeretné maximalizálni, amire van valamennyi havi pénz kerete. De az alapvető különbségekről ne feledkezzünk meg roid és kieg között. Én nem a legális-illegális aspektusra gondolok először.

A probléma egyik forrása persze az elharapózott marketing verseny, mert rengeteg kieg. reklámja mögött azt az üzenetet dekóduljuk, hogy "ez hatásosabb, mint a szteroidok"...De ez -még egyszer mondom- iszonyat félrevezető. És hamis értékítéletekhez vezet. És akkor jönnek  olyan dumával, hogy én csalódtam XY csúcs-kiegészítőben...NANÁ! Mert benyalta a marketing bullshit-et, amit csak egy óvodás fogad be kétkedés nélkül.

Nagyon rossz mentalitás a fejlődésünket kiegekre alapozni. És nagyon rossz mentalitás a fejlődésünket roidokra alapozni.

És szintén butaság úgy viselkedni, hogy ha nem válnak be a csúcskiegészítők, akkor inkább szúrok valamit és még a pénztárcám is jól jár.

(mondandóm lényege tehát, hogy természetesen a kettőt együtt kell használni/fogyasztani:D

2010. Május 31. - 08:47:49
Válasz #297
Nem elérhető

doncicco

2010. Május 31. - 10:48:27
Válasz #298
Nem elérhető

George

Szerintem a legsúlyosabb hiba vagylagosságot tenni a szteroidok és táp.kiegek közé. Teljesen mindegy melyik mennyibe kerül. Teljesen! Egyszerűen másra vannak és kész.

Persze mindenki a saját fejlődését szeretné maximalizálni, amire van valamennyi havi pénz kerete. De az alapvető különbségekről ne feledkezzünk meg roid és kieg között. Én nem a legális-illegális aspektusra gondolok először.

A probléma egyik forrása persze az elharapózott marketing verseny, mert rengeteg kieg. reklámja mögött azt az üzenetet dekóduljuk, hogy "ez hatásosabb, mint a szteroidok"...De ez -még egyszer mondom- iszonyat félrevezető. És hamis értékítéletekhez vezet. És akkor jönnek  olyan dumával, hogy én csalódtam XY csúcs-kiegészítőben...NANÁ! Mert benyalta a marketing bullshit-et, amit csak egy óvodás fogad be kétkedés nélkül.

Nagyon rossz mentalitás a fejlődésünket kiegekre alapozni. És nagyon rossz mentalitás a fejlődésünket roidokra alapozni.

És szintén butaság úgy viselkedni, hogy ha nem válnak be a csúcskiegészítők, akkor inkább szúrok valamit és még a pénztárcám is jól jár.

(mondandóm lényege tehát, hogy természetesen a kettőt együtt kell használni/fogyasztani:D
Most akkor semmi se jó? :'( Én meg itt költök ilyen fúvató porokra :-oD @-o

2010. Május 31. - 11:21:21
Válasz #299
Nem elérhető

Pity

Most akkor semmi se jó? :'( Én meg itt költök ilyen fúvató porokra :-oD @-o
;D ;D ;D ;D ;D