Szerintem a legsúlyosabb hiba vagylagosságot tenni a szteroidok és táp.kiegek közé. Teljesen mindegy melyik mennyibe kerül. Teljesen! Egyszerűen másra vannak és kész.
Persze mindenki a saját fejlődését szeretné maximalizálni, amire van valamennyi havi pénz kerete. De az alapvető különbségekről ne feledkezzünk meg roid és kieg között. Én nem a legális-illegális aspektusra gondolok először.
A probléma egyik forrása persze az elharapózott marketing verseny, mert rengeteg kieg. reklámja mögött azt az üzenetet dekóduljuk, hogy "
ez hatásosabb, mint a szteroidok"...De ez -még egyszer mondom- iszonyat félrevezető. És hamis értékítéletekhez vezet. És akkor jönnek olyan dumával, hogy én csalódtam XY csúcs-kiegészítőben...NANÁ! Mert benyalta a marketing bullshit-et, amit csak egy óvodás fogad be kétkedés nélkül.
Nagyon rossz mentalitás a fejlődésünket kiegekre alapozni. És nagyon rossz mentalitás a fejlődésünket roidokra alapozni.
És szintén butaság úgy viselkedni, hogy ha nem válnak be a csúcskiegészítők, akkor inkább szúrok valamit és még a pénztárcám is jól jár.
(
mondandóm lényege tehát, hogy természetesen a kettőt együtt kell használni/fogyasztani)