2024. November 01. - 07:24:46
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 112000 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2010. Május 24. - 12:19:58
Válasz #270
Nem elérhető

Pity

2010. Május 28. - 10:46:47
Válasz #271
Nem elérhető

Gababoy

Új Jungel Harcos???

Jungel Warfare EXTREME!!!!!!!!!!!! >:D >:D >:D

"Ismerd el sporttársaid kimagasló eredményeit! Ne őket húzd le hanem meríts belőlük erőt és motivációt, hogy te is még magasabbra emelkedhess! Tisztelet, alázat, akarat! Ez az élsport!

2010. Május 28. - 10:51:01
Válasz #272
Nem elérhető

Kicsibors

Új Jungel Harcos???

Érdekes, mikor egy jól működő termék eltűnik, aztán visszatér egy fokkal hangzatosabb névvel (Extreme), de vajon tényleg extrémebb?!... Nem azért szüntették be, mert "túl" extrém volt eddig is?!...  ????... :D

2010. Május 28. - 11:12:29
Válasz #273
Nem elérhető

Gababoy

Új Jungel Harcos???

Érdekes, mikor egy jól működő termék eltűnik, aztán visszatér egy fokkal hangzatosabb névvel (Extreme), de vajon tényleg extrémebb?!... Nem azért szüntették be, mert "túl" extrém volt eddig is?!...  ????... :D

Sajnos tapasztalataim szerint mindig ha eltünik valami vagy egy picit hozzá nyúlnak akkor gyengébb lesz...és nem extreme..!Remélem most ez nem így lesz.

Te próbáltad régen a Jungelt? @:-)
"Ismerd el sporttársaid kimagasló eredményeit! Ne őket húzd le hanem meríts belőlük erőt és motivációt, hogy te is még magasabbra emelkedhess! Tisztelet, alázat, akarat! Ez az élsport!

2010. Május 28. - 11:27:02
Válasz #274
Nem elérhető

Kicsibors

Új Jungel Harcos???

Sajnos tapasztalataim szerint mindig ha eltünik valami vagy egy picit hozzá nyúlnak akkor gyengébb lesz...és nem extreme..!Remélem most ez nem így lesz.

Te próbáltad régen a Jungelt? @:-)

Én nem, de itt ahogy olvastam, többen is a hívei voltak. :)

2010. Május 28. - 11:47:21
Válasz #275
Nem elérhető

miki_nrg

Kicsiborsnak is meg Gababoy neked is igazad van, én hozzátenném azt, hogy valóban Extrém lesz. Méghozzá extrém pénzkidobás.
Én már nem is veszek ilyesmiket mert jó nagyokat csalódtam.
Én pár éve az anabolic extreme cuccaival szoptam be ezt a megerősítés dumát. Akkor jöttem rá, hogy erősebb már nem lesz semmi max a reklám  :)

Emléxek, hogy a mass fx régi változatát mikor bepróbáltam. Elég szar kajálás mellett, úgy néztem ki egész nap mint máskor edzés után Superpump250-el feltöltve. Faszán kemények voltak az izmok egész nap és bármikor tudtam volna edzeni.
Aztár rá egy évre nagy reménnyekl megvettem akkor már az új változatot hyperdrol x2-vel elég jól felépített étrendel és egyéb kiegészítőőkel. És az égvilágon semmi plusszt nem adott.
Aztán volt még egy két próbálkozásom más termékekkel és arra juttam, hogy pénzkidobás az egész

2010. Május 28. - 12:10:34
Válasz #276
Nem elérhető

God Vazzeg

Kicsiborsnak is meg Gababoy neked is igazad van, én hozzátenném azt, hogy valóban Extrém lesz. Méghozzá extrém pénzkidobás.
Én már nem is veszek ilyesmiket mert jó nagyokat csalódtam.
Én pár éve az anabolic extreme cuccaival szoptam be ezt a megerősítés dumát. Akkor jöttem rá, hogy erősebb már nem lesz semmi max a reklám  :)

Emléxek, hogy a mass fx régi változatát mikor bepróbáltam. Elég szar kajálás mellett, úgy néztem ki egész nap mint máskor edzés után Superpump250-el feltöltve. Faszán kemények voltak az izmok egész nap és bármikor tudtam volna edzeni.
Aztár rá egy évre nagy reménnyekl megvettem akkor már az új változatot hyperdrol x2-vel elég jól felépített étrendel és egyéb kiegészítőőkel. És az égvilágon semmi plusszt nem adott.
Aztán volt még egy két próbálkozásom más termékekkel és arra juttam, hogy pénzkidobás az egész

Nem értek egyet.. Sok volt nekem is ami pénzkidobás volt, de egyszerűen arról van csak szó, hogy van ami hat valakinek, és van ami nem. A Hydroxycut Hardcore-t mikor kipróbáltam az égvilágon semmit se ért nekem. Mindenki más beszart tőle.. Rossz a termék? Nem, csak nekem nem az való. Néztem mást, és volt ami bevált. A tápkiegek nagyon jók tudnak lenni, csak meg kell találni mindenkinek ami neki a legjobb. Ezért szoktam én is próbálgatni termékeket, és párszor már meglepődtem  8-)

2010. Május 28. - 12:16:13
Válasz #277
Nem elérhető

miki_nrg

az más, hogy valakinek mi jön be meg minem, itt aról van szó, hogy a felújított és jobbnak mondott cucc valójában gyengébb

2010. Május 28. - 12:25:48
Válasz #278
Nem elérhető

God Vazzeg

az más, hogy valakinek mi jön be meg minem, itt aról van szó, hogy a felújított és jobbnak mondott cucc valójában gyengébb

Ja értem. Szerintem ezt is próbálni kell, hátha.. És persze figyelni a visszajelzéseket  :-}

2010. Május 28. - 13:29:17
Válasz #279
Nem elérhető

Pity

az igaz h mindenkinek más jött be... Nekem a Plasmajettel volt az,hogy első 2edzésen durva utána meg semmi... durrani egy picit jobban durrantam de semmi egyéb (azt a szintet egy jó szuperszettel is ellehet érni) viszont az MHP No Bomb... na az volt nálam amit még most sem akarok elhinni... és folyamatosan a bedurranás időtartamáról nem is beszélve.. a plasmajet nekem azt az extrém bedurranást fél órán keresztül tartotta fennt viszont az NO bomb az még 1órával később ismint aki akk fejezte be az edzést... szóval nekem azaz ami 10/10...

Egyszóval érdemes próbálgatni őket...De én !MÁR! nem hiszek az ilyen Mass fx meg társaiban--

2010. Május 28. - 14:18:35
Válasz #280
Nem elérhető

Gababoy

Sok terméket kipróbáltam már itt.Voltak gyengék,és voltak már érezhetőek is.Sok olyan volt ami itt *favorit,de az pont nekem már nem is jött be.Nem éreztem tőle semmit.De ezzel nincs gond..mert valakinek, az nem használ semmit ami nekem igen.Különbözőek vagyunk!!Ezért se kell "leírni" a termékeket.
Tanultál belőle és tudod, hogy a következő hónapban akarsz-e gyűjteni rá vagy sem.Nekem pl. a Jungel mindig használt.Ez van.

Most az új AX cuccokra vagyok kiváncsi.Elöször is a Carnobolic Pack-ot fogom kipróbálni.Majd beszámolok.

=/+'

2010. Május 28. - 17:58:07
Válasz #281
Nem elérhető

Yanou

Ezekkel az új cuccokkal szemben én is szkeptikus vagyok, amíg nincs róluk tapasztalat, addig nem szívesen teszek ilyen 10-20k Ft-os próbákat velük, mert ha nem hozzák a várt eredményeket utólag hiába bánkódok, hogy "bazz, abból a 12600Ft-ból vettem volna inkább egy nagy doboz Elite Whey-t...". Én most érek a végére egy komolyabb stack-nek, aminek az alappillérei a Halodrol Liquigels, meg a Novedex XT voltak, ezek már a Gaspari tesztben való részvételemkor is tették a dolgukat és most sem okoztak csalódást! Mikor meghallottam, hogy mindkettőt betiltották, már tudtam, hogy a teljes eltűnésük előtt még végigtolok velük egy pár hetes kombót, 2 doboz Halodrol már elfogyott, most járok a második doboz Novedex Xt elején, de szinte ugyanolyan pozitívak a tapasztalataim velük, mint annak idején! Ezek után meg ugye csak reménykedni lehet, hogy a fent említett két termék esetleges utódai (mondjuk Halodrol Strongcaps, meg Novedex Insane) Gaspari bácsi műhelyéből kikerülve nem halk pukkanást hallatnak, hanem hasonlóan nagyot robbannak, mint a megszűnőben lévő cuccok anno...
A remény hal meg utoljára... :)

2010. Május 28. - 18:40:33
Válasz #282
Nem elérhető

darknight

Teljesen egyet kell  hogy értsek Yanou-val... ;-oo-;

Sajnos a legtöbben nem tehetjük meg, hogy kísérletezgessünk a különböző termékekkel, mivel az anyagiak nem teszik ezt lehetővé...

Aki kicsit is ismer, azt tudja, hogy szívesen próbálom ki az újdonságokat, de beleszaladtam már 1-2 felesleges pénzkidobásba ilyen téren, és egyre kevésbé tehetem meg, hogy megnézzem, mit is tudnak a legújabb termékek...

Lehet papolni, hogy az alap kiegészítők használata a lényeg, de bizony mindig van egy olyan pont, amikor a fejlődéshez már nem elég a fehérje és a többi, kell egy kis lökés, hogy túllépjünk egy platón, legyen ez a segítség egy NO termék vagy éppen egy tesztoszteronfokozó...

Én ezt eddig úgy oldottam meg, hogy minden hónapban vettem valamit, elköltöttem egy bizonyos összeget, majd ha összegyűjtöttem azokat a termékeket, amiket kigondoltam, akkor belecsaptam a levesbe...

Sajnos jelenleg a dollár és az euró erősödése miatt a hazai webshopok emelik az áraikat, így az embernek még jobban meg kell gondolnia, hogy mit vesz meg és mit nem...

Szomorú helyzet, de ez a mai magyar valóság... Nem luxuscikkeket vásárolunk, mégis el kell döntenünk, hogy adott hónapban fehérjét veszünk, vagy kipróbálunk egy új NO fokozót, hogy növekedésre bírjuk a makacs testrészeinket...

Kemény dolog, hogy a szteroidokhoz olcsóbban lehet hozzájutni, mint a táplálékkiegészítőkhöz...

És sajnos az is igaz, hogy a legtöbb esetben a továbbfejlesztett "extrém" verziók gyengébbek, mint az elődeik, hála az amerikai szenátus és az FDA "áldásos" tevékenységének...

Ja, még annyit, hogy a "betiltott" Novedex XT és Halodrol Liquigels továbbra is ott virít a Gaspari Nutrition hivatalos honlapján... Érdekes...

>:D >:D >:D
"Faith Divides Us Death Unites Us"

"Vágyból építesz templomot
Vagy elhagyod, vagy lerombolod
Új bánat űz, új fájdalom kell
A múló öröm nem érdekel"

"Monsters are real, and ghosts are real, too. They live inside us. And sometimes they win."

"The Night Is Darkest Just Before The Dawn"

"A Bűn Zsoldja Halál" (Róma 6:23)

"Az Emberek Erejét Nem Számokban Mérik..."

2010. Május 29. - 12:23:08
Válasz #283
Nem elérhető

doncicco

A Jungel talán az egyetlen olyan "természetes" kiegészítő amelyik mindig hat! Nem hinném, hogy gyengítették volna...

Dark a lényeg pont abban rejlik, hogy, ha betiltanak egy proh. érdemes elgondolkodni, azon, hogy talán melyik utat célszerű választani ::)

2010. Május 29. - 21:30:42
Válasz #284
Nem elérhető

miki_nrg

a red bullt is betiltották anno  ::)