Teljesen egyet kell hogy értsek Yanou-val...
Sajnos a legtöbben nem tehetjük meg, hogy kísérletezgessünk a különböző termékekkel, mivel az anyagiak nem teszik ezt lehetővé...
Aki kicsit is ismer, azt tudja, hogy szívesen próbálom ki az újdonságokat, de beleszaladtam már 1-2 felesleges pénzkidobásba ilyen téren, és egyre kevésbé tehetem meg, hogy megnézzem, mit is tudnak a legújabb termékek...
Lehet papolni, hogy az alap kiegészítők használata a lényeg, de bizony mindig van egy olyan pont, amikor a fejlődéshez már nem elég a fehérje és a többi, kell egy kis lökés, hogy túllépjünk egy platón, legyen ez a segítség egy NO termék vagy éppen egy tesztoszteronfokozó...
Én ezt eddig úgy oldottam meg, hogy minden hónapban vettem valamit, elköltöttem egy bizonyos összeget, majd ha összegyűjtöttem azokat a termékeket, amiket kigondoltam, akkor belecsaptam a levesbe...
Sajnos jelenleg a dollár és az euró erősödése miatt a hazai webshopok emelik az áraikat, így az embernek még jobban meg kell gondolnia, hogy mit vesz meg és mit nem...
Szomorú helyzet, de ez a mai magyar valóság... Nem luxuscikkeket vásárolunk, mégis el kell döntenünk, hogy adott hónapban fehérjét veszünk, vagy kipróbálunk egy új NO fokozót, hogy növekedésre bírjuk a makacs testrészeinket...
Kemény dolog, hogy a szteroidokhoz olcsóbban lehet hozzájutni, mint a táplálékkiegészítőkhöz...
És sajnos az is igaz, hogy a legtöbb esetben a továbbfejlesztett "extrém" verziók gyengébbek, mint az elődeik, hála az amerikai szenátus és az FDA "áldásos" tevékenységének...
Ja, még annyit, hogy a "betiltott" Novedex XT és Halodrol Liquigels továbbra is ott virít a Gaspari Nutrition hivatalos honlapján... Érdekes...