2024. November 01. - 11:33:17
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 112024 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2009. Május 22. - 08:07:37
Válasz #225
Nem elérhető

FirstLady

Hogy idézzem a topicban olvashatót, nekem "áramlott" a Nitrotech... Szóval éreztem  a különbséget...
Honnan hova és milyen halmazállapotban ?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
****:)))
magyarul: nagyon "húzott" edzésen, és bedurrant állapotban voltam tőle egész nap... Mikor abbahagytam, ilyen "húdenagyvagyok" érzést nem adott más protein... csak sajnos aszpartamos, amit nem bírok hosszútávon, ezért ha kell ez az érzés nekem, akkor keverem más proteinnel, és úgy iszom 1-2 napig a nitrót  ****:))))))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Május 22. - 08:11:20
Válasz #226
Nem elérhető

madinorbi

Hogy idézzem a topicban olvashatót, nekem "áramlott" a Nitrotech... Szóval éreztem  a különbséget...
magyarul: nagyon "húzott" edzésen, és bedurrant állapotban voltam tőle egész nap... Mikor abbahagytam, ilyen "húdenagyvagyok" érzést nem adott más protein... csak sajnos aszpartamos, amit nem bírok hosszútávon, ezért ha kell ez az érzés nekem, akkor keverem más proteinnel, és úgy iszont 1-2 napig a nitrót  ****:))))))
Nálam nem igazán jött be , de már én is leírtam ezerszer, hogy ez az egy márka amit nem tudok befogadni sem mentálisan, sem spirituálisan és fizikálisan sem  ****:))) ****:))) ****:)))
Egyszóval nem hiszek benne és meg is f.ngat kegyetlenül, amit más proteinnél nem tapasztaltam, csak a gegyiknál, mint flytekk, bijötekk, páuwörtrekk...Az aszpartám meg nálam is tiltólistás ...
Viszont a dymatize az úgy jó ahogy van ****:)))))) ****:)))))) ****:)))))) És a zsírosabb proteinjeik brutálisan finomak.
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Május 22. - 08:15:19
Válasz #227
Nem elérhető

FirstLady

magyarul: nagyon "húzott" edzésen, és bedurrant állapotban voltam tőle egész nap... Mikor abbahagytam, ilyen "húdenagyvagyok" érzést nem adott más protein... csak sajnos aszpartamos, amit nem bírok hosszútávon, ezért ha kell ez az érzés nekem, akkor keverem más proteinnel, és úgy iszont 1-2 napig a nitrót  ****:))))))
Nálam nem igazán jött be , de már én is leírtam ezerszer, hogy ez az egy márka amit nem tudok befogadni sem mentálisan, sem spirituálisan és fizikálisan sem  ****:))) ****:))) ****:)))
Egyszóval nem hiszek benne és meg is f.ngat kegyetlenül, amit más proteinnél nem tapasztaltam, csak a gegyiknál, mint flytekk, bijötekk, páuwörtrekk...Az aszpartám meg nálam is tiltólistás ...
Viszont a dymatize az úgy jó ahogy van ****:)))))) ****:)))))) ****:)))))) És a zsírosabb proteinjeik brutálisan finomak.
Én most Myfusion fan vagyok <3!
Persze az IntraPrót is imádom, csak az drágább kategória...

FirstLady

2009. Május 22. - 08:16:50
Válasz #228
Nem elérhető

madinorbi

Én most Myfusion fan vagyok <3!
Persze az IntraPrót is imádom, csak az drágább kategória...
Jövő héten én is beszerzek egy myofusiont, mindenképp.
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Május 22. - 08:29:33
Válasz #229
Nem elérhető

FirstLady

Jövő héten én is beszerzek egy myofusiont, mindenképp.
jól teszed, mert nem csak jó összetételű, de finom is! ****:))))))
ráadásul én pl. (akinek ugye mindenféle ételérzékenysége van, meg lassú emésztésű vagyok, meg ilyenek) nagyon jól és gyorsan emésztem ****:))))))

jaaa, és azt már említettem, hogy finom? ****:))) /7%
...zabbal is isteni! :P

FirstLady

2009. Május 22. - 09:49:17
Válasz #230
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Az egyik kedves barátomat idézném "1000-ért 3kg tojásfehérjeport"  ;D

2009. Május 22. - 09:50:52
Válasz #231
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

????...  ;D

2009. Május 22. - 10:00:04
Válasz #232
Nem elérhető

doncicco

Nekem is kell!!!!!!!!!!!!!! Łł=

2009. Május 22. - 10:10:15
Válasz #233
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
jó most nem az olyan dolgokra gondolok hogy mondjuk bájotek vs valamelyik pro márka...
de azon kívül hogy nem fújódsz tőle, nem pattanásosodsz, nem fingod tele a gatyát nem hiszem hogy sokkülönbséget érzel... Vagy van olyan amitől érzed hogy áramlik az izmokba?  ;D

Na pont,hogy rátapintottál a lényegre,kurvára ezek számítanak,mert régen ittam olyan fehérjéket,hogy nem mertem otthonról elmenni este,most ezektől a termékektől amiket fogyasztok érdekes módon nem fújódom fel kellemetlenül,pedig régen 2 adagot ittam naponta,most meg 4 adagot használok+glutamin,valamiben akkor mégis NAGYON különböznek az óccsótól.Nem azt senki sem érzi,hogy beleáramlik az izomba,de az emberi testben csak úgy nem veszik el semmi,márpedig ezektől nincs hasmenésem mint réget(rendszeresen volt),és nincs pukkandúr sem.Szerintem nagyon is sokat számít a minőség,meg egy jó emésztést segítő enzim a fehérjekészítményben.
Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2009. Május 22. - 10:17:58
Válasz #234
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
jó most nem az olyan dolgokra gondolok hogy mondjuk bájotek vs valamelyik pro márka...
de azon kívül hogy nem fújódsz tőle, nem pattanásosodsz, nem fingod tele a gatyát nem hiszem hogy sokkülönbséget érzel... Vagy van olyan amitől érzed hogy áramlik az izmokba?  ;D

Na pont,hogy rátapintottál a lényegre,kurvára ezek számítanak,mert régen ittam olyan fehérjéket,hogy nem mertem otthonról elmenni este,most ezektől a termékektől amiket fogyasztok érdekes módon nem fújódom fel kellemetlenül,pedig régen 2 adagot ittam naponta,most meg 4 adagot használok+glutamin,valamiben akkor mégis NAGYON különböznek az óccsótól.Nem azt senki sem érzi,hogy beleáramlik az izomba,de az emberi testben csak úgy nem veszik el semmi,márpedig ezektől nincs hasmenésem mint réget(rendszeresen volt),és nincs pukkandúr sem.Szerintem nagyon is sokat számít a minőség,meg egy jó emésztést segítő enzim a fehérjekészítményben.

Ez igy van! De George leirta a tutit, mindenkinek a pénztárcája szerint kell kihoznia a maximumot...sajnos ilyen világban élünk, a pénz fogja eldönteni, hogy ki mit használ. De mivel nálunk van választék, igy szerintem mindenki megtalálhatja magának a legjobbat ár/érték arányban.

2009. Május 22. - 10:26:22
Válasz #235
Nem elérhető

hopika

Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Május 22. - 11:00:49
Válasz #236
Nem elérhető

XA

Globális moderátor

2009. Május 22. - 12:05:46
Válasz #237
Nem elérhető

Suncity

:-}
(1pár doboz hiányzik de)    :-oD amióta ezeket használtam, használom izmosabb vok =/+'
nem fingok, nem fosok, nem vok pattanásos és ez nekem elég :violinplay3:

2009. Május 22. - 12:10:22
Válasz #238
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
(1pár doboz hiányzik de)    :-oD amióta ezeket használtam, használom izmosabb vok =/+'

A FAL  ;D  ****:))))))

2009. Május 22. - 12:46:21
Válasz #239
Nem elérhető

XA

Globális moderátor
Gyönyörű ez a csendélet ;D.