2024. November 01. - 11:22:53
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 112018 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Május 21. - 16:47:31
Válasz #195
Nem elérhető

George

jó most nem az olyan dolgokra gondolok hogy mondjuk bájotek vs valamelyik pro márka...
de azon kívül hogy nem fújódsz tőle, nem pattanásosodsz, nem fingod tele a gatyát nem hiszem hogy sokkülönbséget érzel... Vagy van olyan amitől érzed hogy áramlik az izmokba?  ;D

Nitro Tech  ;D az áramlik mint a picsa
****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) Ez mekkora duma ****:))) ****:))) ****:)))

2009. Május 21. - 16:59:44
Válasz #196
Nem elérhető

miki_nrg

oké, de innen is indult az egész hogy egy Nem versenyzőnél nem ér meg +pár ezer ft-ot  :)      ;-oo-;

2009. Május 21. - 17:05:22
Válasz #197
Nem elérhető

George

oké, de innen is indult az egész hogy egy Nem versenyzőnél nem ér meg +pár ezer ft-ot  :)      ;-oo-;
Persze, de ez nem versenyző vagy nem versenyző, hanem pénztárca függő ;) Ha megteheted, akkor leszarod, hogy hetente eltolsz egy sytha 6-ot, vagy egy nitro tech-et, és nem fog érdekelni, hogy miből hány gramm van benne. Ha válogatni kell, akkor egyszerű - ON, vagy most Elite, mert ugye ON nincsen. Vagy valami közepes kiszerelésű, pl Twinlab, vagy az új Gaspari van még jó árban.
Minden gyártó próbálja szebbé tenni a körítést, amivel eladják a terméket. Mindegyik, és erre nincs kivétel itthon sem. Ha már egy pár évet leedzettél, megittál-megettél sokmindent, akkor legfeljebb egy félmosollyal elintézed az ilyet, de nem akadsz ki rajta ;)

2009. Május 21. - 18:08:35
Válasz #198
Nem elérhető

doncicco

legfeljebb egy félmosollyal elintézed az ilyet, de nem akadsz ki rajta

Ez itt a lényeg és szerintem ezzel valamennyien tisztában vagyunk. Régebben nem volt más csak sportrobi, meg talán multikraft, később mlo és weider és láss csodát elképesztő jól tudtak kinézni a bodysok!
 ****:))))))

Erre a sok maszlag amerikai szenzációhajhász dumára meg szép lassan veővé válik a retekklubon és hasonlókon szocializálódott műanyagagyú Fletós szavazótábor.Röviden: amíg lószar van, lesz veréb is..

2009. Május 21. - 18:12:30
Válasz #199
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

Ez itt a lényeg és szerintem ezzel valamennyien tisztában vagyunk. Régebben nem volt más csak sportrobi, meg talán multikraft, később mlo és weider és láss csodát elképesztő jól tudtak kinézni a bodysok!

Erre a sok maszlag amerikai szenzációhajhász dumára meg szép lassan veővé válik a retekklubon és hasonlókon szocializálódott műanyagagyú Fletós szavazótábor.Röviden: amíg lószar van, lesz veréb is..

Hívhatlak barátomnak?!  ****:))))))

2009. Május 21. - 18:27:46
Válasz #200
Nem elérhető

doncicco

2009. Május 21. - 18:30:40
Válasz #201

SheHulk

Vendég
Apunak is volt sportrobija <3!

2009. Május 21. - 18:37:27
Válasz #202
Nem elérhető

doncicco

Na ugye! és biztosan jól nézett ki. :-OO

2009. Május 21. - 18:53:08
Válasz #203
Nem elérhető

George

Naná, hogy jól néztek ki, hiszen szatyornyi nerobollal lehetett anno a patikából kijönni ***))) Nem holmi kamu román tabletta ***)))) ****:)))

2009. Május 21. - 19:26:56
Válasz #204
Nem elérhető

endre66

Naná, hogy jól néztek ki, hiszen szatyornyi nerobollal lehetett anno a patikából kijönni ***))) Nem holmi kamu román tabletta ***)))) ****:)))
Hányszor, de hányszor előfordult már velem, amikor 30-40 éves korosztállyal dumálok a badiról, mindegyik mondja, hogy régen ő is edzett ám' és nerobolozott, és hogy én ne szedjem  **:))))*, mert nem működött tőle a pistol és hüvelykujjnyi pattanásokkal volt tele a hátuk....
Sosem bírom ki röhögés nélkül Łł=...nekik ez olyasmi lehetett, mint nekem a Dallas kb... ****:)))

2009. Május 21. - 19:58:34
Válasz #205
Nem elérhető

FirstLady

Hányszor, de hányszor előfordult már velem, amikor 30-40 éves korosztállyal dumálok a badiról, mindegyik mondja, hogy régen ő is edzett ám' és nerobolozott, és hogy én ne szedjem  **:))))*, mert nem működött tőle a pistol és hüvelykujjnyi pattanásokkal volt tele a hátuk....
Sosem bírom ki röhögés nélkül Łł=...nekik ez olyasmi lehetett, mint nekem a Dallas kb... ****:)))
ezek szerint mindenkinek ezt mesélik, nekem is... de hogy nekem miért, azt nem értem ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Május 21. - 20:05:49
Válasz #206
Nem elérhető

George

ezek szerint mindenkinek ezt mesélik, nekem is... de hogy nekem miért, azt nem értem ****:)))
Nekem is sztoriztak már ilyenről többen is, nagyon eszetlen dolgokat csináltak, csakúgy, mint manapság sokan :D

2009. Május 21. - 20:09:27
Válasz #207
Nem elérhető

FirstLady

Nekem is sztoriztak már ilyenről többen is, nagyon eszetlen dolgokat csináltak, csakúgy, mint manapság sokan :D
múltkor egy fickó (látszott rajta, hogy több kúrán túl van) tőlem (?!) kérdezte, hogy mit-mennyit kellene... namondom, én aztán reprezentatív vagyok, tényleg én lehetek a szakértője ennek ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Május 21. - 20:52:30
Válasz #208
Nem elérhető

God Vazzeg

Fehérjével kapcsolatban annyit tennék még hozzá, hogy egy példán keresztül szemléltetném: nekem tök jó az öreg BMW-m, sőt, most örülök a kis Peug 206-nak, de egyszer sem mondtam, hogy nem szeretnék egy X6-os BMW-t, vagy egy M6-ot, sőt azt se mondtam, hogy nem jobb, csak amire telik azzal járunk. Szerintem ez igaz a fehérjére is, nekem a dyma fehérje olyan mint az öreg BMW: lehet hogy olcsó, de akkor is premium márka  8)

2009. Május 21. - 21:11:13
Válasz #209
Nem elérhető

George

Fehérjével kapcsolatban annyit tennék még hozzá, hogy egy példán keresztül szemléltetném: nekem tök jó az öreg BMW-m, sőt, most örülök a kis Peug 206-nak, de egyszer sem mondtam, hogy nem szeretnék egy X6-os BMW-t, vagy egy M6-ot, sőt azt se mondtam, hogy nem jobb, csak amire telik azzal járunk. Szerintem ez igaz a fehérjére is, nekem a dyma fehérje olyan mint az öreg BMW: lehet hogy olcsó, de akkor is premium márka  8)
Jaja teljesen igazad van, én is azt írtam, hogy kinek mire van éppen pénze, de itt legalább van választék.