2024. November 01. - 13:25:37
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 112039 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. Május 21. - 15:49:08
Válasz #180

B1ll4

Vendég
igen meg nekem kicsit hitelét vesztette akkor az extremefit mikor valaki bekérdezte hogy a Flex W. kiegcégének kreatinjából lesz e és jó termék e? Amire azt írta Efit hogy Forget it aztán mikor kiderült hogy mégis árulják akkor már mindjárt az lett a  vélemény hogy kikell próbálni bla bla...
szóval amit mi árulunk az a fasza amit nem az szar  ***)))

Teljesen felesleges ezen filózni ! Megveszed akkor megveszed , ha nem nem ... semmi sem kötelező !  :-){

2009. Május 21. - 15:55:22
Válasz #181
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
igen meg nekem kicsit hitelét vesztette akkor az extremefit mikor valaki bekérdezte hogy a Flex W. kiegcégének kreatinjából lesz e és jó termék e? Amire azt írta Efit hogy Forget it aztán mikor kiderült hogy mégis árulják akkor már mindjárt az lett a  vélemény hogy kikell próbálni bla bla...

Nem véletlenül ezek (MuscleTech, BSN, Gaspari, MHP stb.) a világ piacvezető tápkieg cégei...és termékeik!
Szerintem meg közel sem mindegy, hogy milyen fehérjét használok...bár valakinek biztos mindegy, de az meg az ő dolga! Közel sem mindegy mennyi szivodik fel az adott fehérjéből, és mennyit tudok belőle hasznositani...egyáltalán benne van-e a feltűntetett mennyiség vagy sem. Egy jó minőségű fehérjén érezned kell, hogy használ, ha meg nem érzik sokan a különbséget egy jó minőségű protein és egy szar közt, akkor valóban mindegy!  ;) 

2009. Május 21. - 16:06:23
Válasz #182
Nem elérhető

miki_nrg

jó most nem az olyan dolgokra gondolok hogy mondjuk bájotek vs valamelyik pro márka...
de azon kívül hogy nem fújódsz tőle, nem pattanásosodsz, nem fingod tele a gatyát nem hiszem hogy sokkülönbséget érzel... Vagy van olyan amitől érzed hogy áramlik az izmokba?  ;D

2009. Május 21. - 16:06:56
Válasz #183
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

...egy fontos dolgot ne felejtsetek el...én régóta használom pl a Muscletechet. Valóban szájkaratés szöveget nyomnak,de a termékeik nagyon jók. A Nitro Tech az egyik legjobb fehérje! Ezen lehet vitatkozni órákon át. Ki kell HOSSZABB időn át próbálni és érezni fogjátok a különbséget. Ha szar lenne akkor nem vinnék évek óta...és nem vezetné az eladási listákat. Ezt én így látom.  ;)

2009. Május 21. - 16:07:43
Válasz #184
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

...egy fontos dolgot ne felejtsetek el...én régóta használom pl a Muscletechet. Valóban szájkaratés szöveget nyomnak,de a termékeik nagyon jók. A Nitro Tech az egyik legjobb fehérje! Ezen lehet vitatkozni órákon át. Ki kell HOSSZABB időn át próbálni és érezni fogjátok a különbséget. Ha szar lenne akkor nem vinnék évek óta...és nem vezetné az eladási listákat. Ezt én így látom.  ;)

****:))))))

2009. Május 21. - 16:07:47
Válasz #185
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
jó most nem az olyan dolgokra gondolok hogy mondjuk bájotek vs valamelyik pro márka...
de azon kívül hogy nem fújódsz tőle, nem pattanásosodsz, nem fingod tele a gatyát nem hiszem hogy sokkülönbséget érzel... Vagy van olyan amitől érzed hogy áramlik az izmokba?  ;D

Nitro Tech  ;D az áramlik mint a picsa

2009. Május 21. - 16:11:49
Válasz #186
Nem elérhető

miki_nrg

Hát lehet, hogy így van de pl a sárga oldalon még azt írtad hogy mikor kipróbáltátok az anatort akkor nem éreztetek az égvilágon semmit... (mint ahogy én sem) Most meg már jók a termékeik?

2009. Május 21. - 16:13:00
Válasz #187
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...és bizony sok apróságnak tűnő Dyma termékek előnye a jó ár-érték arány és a kibaszott jó emésztőenzim komplex,az MHP és BSN a rövidebb és hosszabb felszívódású fehérjékre esküszik,a Muscletech,a MAP fejleszt...én ilyen alfaliponsav mániás vagyok pl és a Muscletech mindenben használja. Hiszek benne mint a legjobb inzulinutánzóban.

Az olajok amiket különböző cégek mást-mást raknak hozzá..megint csak pozitív irányba tolják el az adott fehérje hatásfokát. ...és mint tudjuk sok kicsi sokra megy.  ****:))))))

2009. Május 21. - 16:14:07
Válasz #188
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Hát lehet, hogy így van de pl a sárga oldalon még azt írtad hogy mikor kipróbáltátok az anatort akkor nem éreztetek az égvilágon semmit... (mint ahogy én sem) Most meg már jók a termékeik?

...én nem írtam ilyet akkor hogy kipróbáltam az Anatort hisz akkor még nem is volt amikor én ott "dolgoztam".  ;D

2009. Május 21. - 16:16:00
Válasz #189
Nem elérhető

miki_nrg

#83012 - 2006-07-26 19:45:21 Re: Anator-p70 - Probalta valaki?
Sztereó Offline

Regisztráció: 2002-06-05
Üzenetek: 1104
Lakhely: Szeged    
Az egyik vendégem (orvos) kijár Bostonba és hozott haza ebbõl az új csodaszerbõl. Az üzletben már megmondták neki hogy készüljön a csodára és még utána is olvasott egy amerikai muscle and fitness-ben.
Miután hazajött ismét elkezdtünk edzeni az Anatorral.A változás drámai volt!!!
Ha össze akarom foglalni röviden: Az égvilágon semmilyen változás nem történt. (talán csak annyi hogy a nyaka meghúzódott edzés közben) :-D
Szóval nem mind arany ami fénylik!

2009. Május 21. - 16:18:09
Válasz #190
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
min húztad így fel magad miki_nrg?  ;)

2009. Május 21. - 16:21:27
Válasz #191
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ezt a vendégem mondta...és ha visszakeresel a mondásaimra,mindig azt írom: "A puding próbája az evés!"
 Zolinak a vendégemnek egy doboz Anator 4 hónapig volt elég. Valamit lehet hogy nemjól csinált.  :D

Na ezt mondtam hogy nemhiszem hogy vitát kell ebből nyitni. Kinek mi jön be. ...én nem használok Anatorokat,meg nitrogén oxid fokozókat mert nem látom értelmét,viszont a fehérjére igényes vagyok.

2009. Május 21. - 16:24:47
Válasz #192
Nem elérhető

miki_nrg

Nem huztam fel magam egyébként.

Az meg félreérthető volt hogy ugyirtad hogy elkezdtünk edzeni mert ugy lehet értelmezni hogy mindketten használtátok!

2009. Május 21. - 16:25:48
Válasz #193
Nem elérhető

miki_nrg

...és bizony sok apróságnak tűnő Dyma termékek előnye a jó ár-érték arány és a kibaszott jó emésztőenzim komplex,az MHP és BSN a rövidebb és hosszabb felszívódású fehérjékre esküszik,a Muscletech,a MAP fejleszt...én ilyen alfaliponsav mániás vagyok pl és a Muscletech mindenben használja. Hiszek benne mint a legjobb inzulinutánzóban.

Az olajok amiket különböző cégek mást-mást raknak hozzá..megint csak pozitív irányba tolják el az adott fehérje hatásfokát. ...és mint tudjuk sok kicsi sokra megy.  ****:))))))

ezt nem vettem észre, szerintem félre értettük egymást! nem azt mondom hogy az extremefit márkái nem jobbak a nem efites olcsó márkáknál... ez hülyeség is volna hiszen én is efites cuccokat vásárlok!
Na akkor hogy egyszerű legyen úgy fogalmazom meg hogy pl nemhiszem hogy jobban nőnék a nitro tech-től mint a dyma fehérjéitől amit sokat használtam amig olcso volt, vagy pl ide sorolnám az ON-t is...
vagy nemcsak a nitrora gondolok hanem más felső árkategóriás fehérjékre is gondolok...  Tehát hogy azon a szinten hogy nem versenyzek vagy ilyesmi csak hobbi szinten edzek hogy legyen valami formám, nem sokkal többet adhat egy jóval drágább fehérje...

2009. Május 21. - 16:39:23
Válasz #194
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

ezt nem vettem észre, szerintem félre értettük egymást! nem azt mondom hogy az extremefit márkái nem jobbak a nem efites olcsó márkáknál... ez hülyeség is volna hiszen én is efites cuccokat vásárlok!
Na akkor hogy egyszerű legyen úgy fogalmazom meg hogy pl nemhiszem hogy jobban nőnék a nitro tech-től mint a dyma fehérjéitől amit sokat használtam amig olcso volt, vagy pl ide sorolnám az ON-t is...
vagy nemcsak a nitrora gondolok hanem más felső árkategóriás fehérjékre is gondolok...  Tehát hogy azon a szinten hogy nem versenyzek vagy ilyesmi csak hobbi szinten edzek hogy legyen valami formám, nem sokkal többet adhat egy jóval drágább fehérje...

A Dyma és az ON prémium kategóriás...és valóban nem nőnél jobban a Nitro Tecth-től sem...de ami egyértelműbb hogy a Nitro Technél én töltöttebb voltam és remekül bevált...de akárcsak a többi márkák. Ezek a nüansznyi különbségek is sokat jelenthetnek egy versenyzőnél. Ettől függetlenül én is ON és Dyma mániás vagyok.

Zárjuk le itt.  ;) ;-oo-;