2024. November 01. - 09:28:01
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Új termékek a Bodybuilding piacán...  (Megtekintve 112011 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. Április 08. - 19:59:27
Válasz #165
Nem elérhető

Rob

Lehet hülye kérdésem lesz...ZMA-t meddig lehet szedni? Több hónapon át,vagy azért kell vele egy kis pihenőt tartani? :)
Sorry ha nagy hülyeséget kérdeztem... o--O
" Úgy kell enni,mintha finom lenne" :D

2009. Április 08. - 21:37:32
Válasz #166

B1ll4

Vendég
Csikó Úr értette a célzásom , tehát a többi ZMA valljuk meg kurva drága , ez meg nem csak ZMA és harmad árba kerül , akkor ? Mi a teendő ? Venni 6565 raklappal .

2009. Április 08. - 21:47:14
Válasz #167
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2009. Április 09. - 00:20:48
Válasz #168
Nem elérhető

Cressler

Értem én csak erősödik a szociális érzékenységem  ;D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Április 09. - 08:49:41
Válasz #169
Nem elérhető

madinorbi

Jó a z-force és a cystein segít kipucolni a receptorokat is  ;)
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Április 18. - 14:08:07
Válasz #170

B1ll4

Vendég

Nutrex új fehérjéje , egyenlőre ennyit látni róla meg tudni is ! :D

Volt egy expó kép még az Arnoldon Dennis Wolf-al én meg néztem a háttérben , hogy ilyen színű dobozt én még nem láttam a Nutrex palettáján , aztán csak kiderült a turpisság ! Ők is tolják a fehérjét végre !  ;-oo-; ;-oo-; @:-)

2009. Május 19. - 23:36:50
Válasz #171

B1ll4

Vendég

2009. Május 20. - 08:34:28
Válasz #172
Nem elérhető

madinorbi

A nutrex egy überprémium márka, kíváncsi leszek a proteinjükre, nem hittem volna, hogy egy full hatóanyagokra specializálódott cég előjön egy tápanyag termékkel.
szekönd editör mentes felhasználó

2009. Május 20. - 11:07:07
Válasz #173

B1ll4

Vendég
Közbe utánanéztem a dolgoknak , nem lesz ez rossz !

7-Phase Super Protein Performance Blend (Ultra-Filtered Whey Protein Concentrate, & Micro-Filtered Whey Protein Isolate, Calcium Caseinate, Milk Protein Isolate, Micellar Alpha & Beta Caseins And Caseinates, Egg Albumin, Hydrolyzed Whey Protein)

Plusz csatolok 1-2 képet...

2009. Május 20. - 11:25:01
Válasz #174
Nem elérhető

XA

Globális moderátor

7-Phase Super Protein Performance Blend (Ultra-Filtered Whey Protein Concentrate, & Micro-Filtered Whey Protein Isolate, Calcium Caseinate, Milk Protein Isolate, Micellar Alpha & Beta Caseins And Caseinates, Egg Albumin, Hydrolyzed Whey Protein)

25 serving/container gondolom nem olcsón,még ha jó márka akkor sem lehet ezt nagy tételben eladni Magyarországon,az ilyen termékekkel nem foglalkoznék,de ez az én véleményem,persze biztos,hogy jó a termék nem azt vonom kétségbe.
Azt meg nem éri meg,hogy valaki berendel belőle aztán fél év alatt elfogy 15 doboz,hurrá.
Inkább a többi termék amivel megéri foglalkozni Lipo-6 termékcsalád,Ignite,Vitrix,Anabol5.

Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2009. Május 20. - 11:31:25
Válasz #175

B1ll4

Vendég

25 serving/container gondolom nem olcsón,még ha jó márka akkor sem lehet ezt nagy tételben eladni Magyarországon,az ilyen termékekkel nem foglalkoznék,de ez az én véleményem,persze biztos,hogy jó a termék nem azt vonom kétségbe.
Azt meg nem éri meg,hogy valaki berendel belőle aztán fél év alatt elfogy 15 doboz,hurrá.
Inkább a többi termék amivel megéri foglalkozni Lipo-6 termékcsalád,Ignite,Vitrix,Anabol5.

Igen ez még kezdet náluk , gondolom lesz még változtatás majd másik névvel , de inkább Myofusion !  8-)

2009. Május 20. - 19:19:01
Válasz #176
Nem elérhető

XA

Globális moderátor

Igen ez még kezdet náluk , gondolom lesz még változtatás majd másik névvel , de inkább Myofusion !  8-)
Visszatérve pár szó erejéig ezekre a kisebb kiszereltségű fehérjeporokra,az Egyesül Államokban nagy mennyiségek fogynak el belőlük,főleg ha minőségi márka gyártja őket,még ha nem is olcsón,mert sok ember hetente vásárol terméket(esetleg minden héten változtatja az ízeket),ott megtehetik,és ez egy szokás is ha jól tudom,ezért van az is,hogy a tömegnövelők sem 23512366245 adagos kiszereltségben készülnek,általában 10-18 adag/doboz,de kivételek vannak.

Annyira anabolikus vagyok,hogy már félek :-).

2009. Május 21. - 14:28:31
Válasz #177
Nem elérhető

miki_nrg

Fehérje fehérje én nem hiszek az ilyen ámító fehérjékben főleg azoknak akik nem verseny szinten űzik a sportot nemhinném hogy sok különbséget tudnak nyújtani... Csak minden szart összehazudoznak.
Kitalálnak hangazatos fantázianevű adalékanyagokat de hogy miből mennyit tartalmaz az konkrétan nincs rajta...
Pl itt a híres mászőltek akik egy hyperszuper-mátrixban ami kb 2gramm beletartozik (lásd aminosav profil) a glutamintól kezdve a bcaa-kon át minden 2kibaszott grammba. Mikor egy szaros olcsóbb kategóriás cuccban is 5x ennyi van

2009. Május 21. - 15:18:40
Válasz #178
Nem elérhető

doncicco

Egyetértek! különös figyelemmel arra, hogy sokan ezekben a hangzatos nevű és összetételű szerekben látják a megoldást sőt mindent ezektől várnak.A gyártók pedig ezt a fajta hiszékenységet használják ki.  :-p

A magam részéről tojás az tojás, steak az steak :-! a tesztoszteron meg jó, ha magass ;D..

2009. Május 21. - 15:48:19
Válasz #179
Nem elérhető

miki_nrg

igen meg nekem kicsit hitelét vesztette akkor az extremefit mikor valaki bekérdezte hogy a Flex W. kiegcégének kreatinjából lesz e és jó termék e? Amire azt írta Efit hogy Forget it aztán mikor kiderült hogy mégis árulják akkor már mindjárt az lett a  vélemény hogy kikell próbálni bla bla...
szóval amit mi árulunk az a fasza amit nem az szar  ***)))