"Az új koncepció is sikert hozott, inkább barátokat kellett volna szerezned, és nem ellenségeket..
Ne legyen egyszerű az élet menetközben jó sok haragost is gyűjtöttem. Louie és több versenyző kérésére elindultam az elnök választáson, ahol csalt az ellenfél és én kikaptam. Minisztériumi vizsgálat, új választás ahol ismét veszítettem de akkor már azért mert nem voltam hajlandó megállapodni előzetesen. Nincsenek elnöki ambícióim, az pedig sosem fog kiderülni, hogy a sportágak nyertek vagy veszítettek-e azáltal, hogy a honi amatör IFBB élet irányításából kimaradtam. Kenderes Gáborral baráti a viszonyunk, tisztelem őt azért amit tesz a szövetségért és mellette a paraolimpikonokért. A Fitparádé versenyeire a bírói kar összeállítására mindig a főtitkár urat kérem fel, egész egyszerűen bízom benne, a Louie is ezt tanácsolta annak idején, igaza volt. Huber elnökkel és Osyemi Zitával remekül együtt tudunk dolgozni ez biztos, a többi pedig ma már nem érdekel.
A magyar versenyzők többsége és a külföldi profik is személyesen ismernek, ahol csak lehet jelen vagyok és nagyon sok nemzetközi meghívás mindegyikének eleget tenni sem tudok. Most a bíróit szeretném letenni, és egy másik székből szemlélni az eseményeket, onnan ahol minden eldől.."