2024. November 02. - 12:34:59
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Gran Prix Due Torri 2008  (Megtekintve 84652 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2008. December 06. - 19:12:25
Válasz #375
Nem elérhető

Gabe

Üdv mindenkinek!

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem minden fórumozónak a bíztatást, gratulációt, és a velem kapcsolatos pozitív megnyilvánulást! Régóta passzív tagja vagyok a fórumnak, úh látok mindent --)   ;D   KÖSZÖNÖM!!

Külön köszönet Sztereónak a segítségért!!  :-){

-Tóth Dani-

congratulations ****:))))))
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. December 10. - 18:33:10
Válasz #376
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Üdv mindenkinek!

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem minden fórumozónak a bíztatást, gratulációt, és a velem kapcsolatos pozitív megnyilvánulást! Régóta passzív tagja vagyok a fórumnak, úh látok mindent --)   ;D   KÖSZÖNÖM!!

Külön köszönet Sztereónak a segítségért!!  :-){

-Tóth Dani-

Most látom hogy ebben a topicban még volt valami kis szösszenet.  ;D
Látom eleddig nemigen tudta senki ki van az 50 hideg nick mögött.  ;)

Dani! Örülök hogy tudtam neked,nektek segíteni. Majd szólsz jövőre ha akarsz még egy kis lét keresni.Mostmár bevágódtál a taljánoknál,tuti a siker.  ****:)))))) ;D

2008. December 10. - 18:37:27
Válasz #377

Torony

Vendég

Dehonnem. Csak ha bekopizom, hogy onlájn van, oszt barátságosan mekkérdem, hogy kedves Dániel, ha már itt vagy, mér nem szólsz hozzá a dolgokhoz, miér csak readonlyba nyomod, akkor én vagyok a fő feszültségkeltő paraszt.

2008. December 10. - 18:41:27
Válasz #378
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Dehonnem. Csak ha bekopizom, hogy onlájn van, oszt barátságosan mekkérdem, hogy kedves Dániel, ha már itt vagy, mér nem szólsz hozzá a dolgokhoz, miér csak readonlyba nyomod, akkor én vagyok a fő feszültségkeltő paraszt.

Jó...nem a bennfentesekre gondoltam. A többség hidd el hogy nem volt ezzel tisztában. ...én se szólok mindig hozzá a dolgokhoz. Nem muszály. Van hogy csak figyelek. ( Ilyen amikor a szex topicban vagyok  ;D )

2008. December 10. - 18:52:13
Válasz #379
Nem elérhető

izomboy

( Ilyen amikor a szex topicban vagyok  ;D )
[/quote]
A statisztikád szerint soha nem is jártál ott :D

2008. December 10. - 19:13:09
Válasz #380
Nem elérhető

Suncity

8-)Sztereo olyankor, a másik nick-nevét használja... ****)

2008. December 10. - 22:19:52
Válasz #381
Nem elérhető

fastor

énistudtam ****:)))
az van neki myvippen is !+"% ;D ;D ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. December 12. - 20:12:31
Válasz #382
Nem elérhető

50hideg

Általában nincs értékelhető mondanivalóm, se egy értelmes gondolatom, így nehéz hozzászólni a dolgokhoz ;D  De olvasni azért szeretek ****)

Lehet, hogy jövőre is kereslek, Sztereo, mert idén igencsak jó tippeket adtál @:-)  ..Ja-ja, olaszföldön sztem csippolnak egy kicsit..remélem..

2008. December 12. - 22:42:07
Válasz #383
Nem elérhető

Cressler

énistudtam ****:)))
az van neki myvippen is !+"% ;D ;D ;D
én is a közösségi oladalaknak hála tudtam ...
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. December 13. - 07:20:10
Válasz #384
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szóval itt mindenki lenyomoz mindenkit?  :-} Szép kis világban élünk.  ;D

2008. December 13. - 07:22:02
Válasz #385
Nem elérhető

FirstLady

Szóval itt mindenki lenyomoz mindenkit?  :-} Szép kis világban élünk.  ;D
Nem mindenkit, csak a hírességeket 8-) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. December 19. - 07:39:54
Válasz #386
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2008. December 23. - 12:14:55
Válasz #387
Nem elérhető

Sanyi Nyiregyháza

Sziasztok!

http://www.youtube.com/watch?v=qxP3FGunOok

Ezt csak azért tettem be ide hogy legyen fogalmatok arról ki nyerte meg a női kategóriát!
Jó nézelődést! 8-)
WWW.www.bodybuilding.hu.HU
"A férfinak nincs joga fizikai edzés területén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes." (Szokratész)

�Az egyetlen ok, hogy valaki utál, azt jelenti, hogy szeretne olyan lenni, mint te!�

�Sport nélkül lehet élni, de nem érdemes"

WWW.www.bodybuilding.hu.HU

2008. December 23. - 12:21:19
Válasz #388
Nem elérhető

sasa

Még ha ő nyerte volna!
Csak a harmadik volt.

2008. December 23. - 12:35:21
Válasz #389
Nem elérhető

Nutzilla