2024. November 02. - 16:37:48
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Gran Prix Due Torri 2008  (Megtekintve 84680 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

2008. December 01. - 23:30:32
Válasz #315
Nem elérhető

fastor

Nos az utolsó képnek van egy pici története...(amikor Dani átveszi a kupát)
Itt is úgy mint Amerikai amatőr versenyeknél a 3. helyezett után rögtön a bajnokot hirdetik és a végén a 2. helyezettet.Ezt már sikerült nekem is beszopnom és amikor 1.voltam értetlenkedve nézett a közönség hogy csak egy fanyar mosoly van az arcomon,annak ellenére hogy nyertem...Itt szintén hasonló volt a helyzet.
Az eredményhirdetésnél Robi után a Dani nevét mondták,erre a lengyel nagyot ugorva a magasba,boldogan konstatáltahogy nyert.Én a bírók elé ültem be,onnan kiabálgattam be pofátlanul(nagy fegyelem volt senkit sem engedtek be a kordonok mögé...de mi ketten megkerülve a színpadot berohantunk és leültünk a bírók asztala elé)és felszóltam a Daninak hogy Dani,Te nyertél bazzeg..akkor Dani rám nézett és megértette hogy nyert :P

Olyannyira azt gondolta Robert,hogy ő nyert,hogy még csókot is dobott az ég felé. :D

Azért sajnálom... mer az még a jobbik, amikor rájössz, hogy valójában nem második vagy, de amikor örülsz, mint az állat, és kiderül, hogy nem nyertél, az rossz lehet...  o:) ;D
LADY EZ A REVANS RÉSZE VOLT >:D ;D ;D ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. December 02. - 10:31:59
Válasz #316
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Én egy pillanatig nem sajnálom.Annyira elegem volt már hogy ennyire könnyedén fogja fel a Robert a versenyeket,ezt magyaráztam Huber I.-nek is amikor el voltak ájulva attól hogy évi 25 versenyen szerepel.Persze így hogy egyetlen egyszer sem volt ebben az évben csúcsformában,elkajálgatva,ennyire lazán nem verje már meg a világot,pláne úgy hogy az ellenfelei csontra beszárdava ,nélkülözve bekészülnek.
Ő egy jó testépítő,aki rájött hogy ha kiválasztja a könnyebb pénzdíjas versenyeket és a többin a lengyel szöv.elnöke hozzásegíti,elég sok,nagy összegű pénzt tudhat ezzel a sporttal magáénak.Még ezzel sincs baj.A gond az hogy az arcán az tükröződött hogy na mi van nem tiszteltek,tavaly is én nyertem,nehogy má...hé...Pável hol vagy segíts....vagy az olaszok nem nyalják a segged ...ja hogy ők nekeik nem fontos az hogy olaszba hozzanak eb-ket,vb-ket...ja,hogy ők maguknak is tudnak versenyeket szervezni...ráadásul ekkora pénzdíjjal...basszameg,ha tudom,inkább diétáztam volna és nem zabálok,meg sörözök a felkészülésem alatt...basszameg Pável ezt nem mondtad,há aszittem itt is le van vajazva minden.. >:D >:D
És a bolondja ha komolyan bekészül nyerhetett volna,de hát a body már csak ilyen...itt érvényesült hogy abírók a pillanatnyi ,színpadon látottak alapján döntenek.Ezt mondtam,hogy ilyen is van és én is ilyen bíró vagyok.Nem érdekel hogy ki áll a színpadon,az számít hogy ott,azon a versenyen mit produkál,milyen kondíciót hoz magával =/+'
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. December 02. - 10:40:13
Válasz #317

Zsuzsi

Vendég
Én egy pillanatig nem sajnálom.Annyira elegem volt már hogy ennyire könnyedén fogja fel a Robert a versenyeket,ezt magyaráztam Huber I.-nek is amikor el voltak ájulva attól hogy évi 25 versenyen szerepel.Persze így hogy egyetlen egyszer sem volt ebben az évben csúcsformában,elkajálgatva,ennyire lazán nem verje már meg a világot,pláne úgy hogy az ellenfelei csontra beszárdava ,nélkülözve bekészülnek.
Ő egy jó testépítő,aki rájött hogy ha kiválasztja a könnyebb pénzdíjas versenyeket és a többin a lengyel szöv.elnöke hozzásegíti,elég sok,nagy összegű pénzt tudhat ezzel a sporttal magáénak.Még ezzel sincs baj.A gond az hogy az arcán az tükröződött hogy na mi van nem tiszteltek,tavaly is én nyertem,nehogy má...hé...Pável hol vagy segíts....vagy az olaszok nem nyalják a segged ...ja hogy ők nekeik nem fontos az hogy olaszba hozzanak eb-ket,vb-ket...ja,hogy ők maguknak is tudnak versenyeket szervezni...ráadásul ekkora pénzdíjjal...basszameg,ha tudom,inkább diétáztam volna és nem zabálok,meg sörözök a felkészülésem alatt...basszameg Pável ezt nem mondtad,há aszittem itt is le van vajazva minden.. >:D >:D
És a bolondja ha komolyan bekészül nyerhetett volna,de hát a body már csak ilyen...itt érvényesült hogy abírók a pillanatnyi ,színpadon látottak alapján döntenek.Ezt mondtam,hogy ilyen is van és én is ilyen bíró vagyok.Nem érdekel hogy ki áll a színpadon,az számít hogy ott,azon a versenyen mit produkál,milyen kondíciót hoz magával =/+'

Ez a verseny egyébként példa értékű abból a szempontból is,hogy a 7 vagy 8 bíró (nem emlékszem) mind olasz volt és lám az abszolút választás során nem Savi az olaszok nagy kedvence nyert,hanem a magyar Tóth Dániel. (Kicsit meg is sértődött Savi  :-/--)

2008. December 02. - 10:49:16
Válasz #318
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member

Ez a verseny egyébként példa értékű abból a szempontból is,hogy a 7 vagy 8 bíró (nem emlékszem) mind olasz volt és lám az abszolút választás során nem Savi az olaszok nagy kedvence nyert,hanem a magyar Tóth Dániel. (Kicsit meg is sértődött Savi  :-/--)
Megsértődött,de igazi sportember volt,mert nagyon akart nyerni,de tudta hogy nem ő volt a jobb és néhány perc után felemelte a Dani kezét..
Nekem csak ennyi jutoot minig az eszembe róla: a kuna ma tata ****:)))
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. December 02. - 11:03:27
Válasz #319
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Sztereónak hoztunk egy kis ajándékot,amiért olyan profin leszervezte a kinti dolgokat (szállás,stagepass stb.). ;)
Hamarosan elküldjük futárral!

2008. December 02. - 11:05:24
Válasz #320
Nem elérhető

sasa

12 Olasz Bíró volt, de csak 9-en bíráltak kategóriánként.
Egyébként Savi már az abszolut választás elött feladta, mert érezte, hogy nincs esélye. Érdekes volt, hogy ott álltunk Danival a szinpad lépcsőjénél, várva a szinpadra lépésre és mellettünk állt Savi is. Tiszta ideg volt, hogy mindenki Danit fényképezte, rá meg nagy ívben szartak. Ekkor a barátnőjét elküldte, hogy hozzon már valakit, hogy fotozza őt is. Lehet, hogy a közönség kedvence volt, de a szakma nem ismerte el.
Ennek a versenynek sajnos a lányaink a vesztesei. Hiába hozták a 100%-os formát, a bodys csajok ellen nem tudták felvenni a versenyt. Bár ha korrekt lett volna a bírálat, akkor a 2-3 hely a miénk lett volna. Az első csajt csak a negyedik helyre raktam volna. Sajnos az az érzésem, hogy ennek a csajnak találták ki ezt a kategóriát, mert talán meg akarták ajándékozni még egy győzelemmel, mert ő már egy 40 feletti versenyző aki talán nyugdíjba megy. Az első három csaj már nyert body világbajnokságot és gondolom ezért sem jött el a tavalyi verseny 28 fitness kategória indulója. Sajnos a Soft az nem egyenlő a fitness-el. Nekem ez már korábban is gyanus volt és nem véletlenül kérdeztem előre Zsoltitól, hogy biztos, hogy fitnessről van szó?
Úgy érzem, hogy ezek ellenére nem kellett szégyenkezni a lányoknak, mert nagyon jól felkészültek voltak és az igazi fitness kategóriában a korábbi évek tapasztalatai alapján az első háromban lettek volna.
A fiuknak csak gratulálni tudok, bár ezt a helyszinen bőségesen megkapták tőlem. Példaértékü volt a Magyar csapat összetartása ami nekem teljesen új volt. Lesték egymás gondolatát segitettek egymásnak és szívből szurkoltak a másikért. Nagy szerepe volt a kisérő gárdának és nagyon jó érzés volt, hogy egy olyan csapatvezető volt velünk, mint Pintér Feri.

2008. December 02. - 11:07:20
Válasz #321
Nem elérhető

madinorbi

Női versenyzésben annyi kategória van, hogy egy átlag rajongó mint én meg sem tudja jegyezni.
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 02. - 11:18:14
Válasz #322
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Sztereónak hoztunk egy kis ajándékot,amiért olyan profin leszervezte a kinti dolgokat (szállás,stagepass stb.). ;)
Hamarosan elküldjük futárral!

Nagyon aranyosak vagytok,de ezt már elteszem jövő nyárra. Örülök ha egy picit is, de hozzá tudtam járulni a magyar csapat kinti sikeréhez.  ;) :-){

2008. December 02. - 18:24:00
Válasz #323

Zsuzsi

Vendég
Hamarosan egy kis meglepetés következik...  ;D
Senki ne menjen sehova!

2008. December 02. - 19:14:40
Válasz #324
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
VÁGATLAN VIDEÓ A Gran Prix Due Torri-ról!!!

Itt nálunk láthatjátok először vágatlanul Tóth Dani és Jean Marc Claire szabadpózát!

TÓTH DANI, Letöltés

JEAN MARC CLAIRE, Letöltés

Jó szórakozást  @:-) 

2008. December 02. - 19:17:14
Válasz #325
Nem elérhető

AtisFace

VÁGATLAN VIDEÓ A Gran Prix Due Torri-ról!!!

Itt nálunk láthatjátok először vágatlanul Tóth Dani és Jean Marc Claire szabadpózát!

TÓTH DANI, Letöltés

JEAN MARC CLAIRE, Letöltés

Jó szórakozást  @:-) 

:-){
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2008. December 02. - 20:13:53
Válasz #326
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Sasa! Első körben gratulálok Briginek. Nemhiszem hogy csalódottságot kellene éreznetek hisz Brigi és Orsi is tökéletes formában állt a színpadra. A képeket egy tucatszor újranéztem és minden esetben azt vontam le következtetésképp hogy perfect! Hidd el nem csak ti vagytok ebben a kategóriában kérdőjelekkel. Az olasz fórumok is próbálják megmagyarázni a fitness soft és a cover girl kategória kritériumait,de sokszor ugyanúgy vitába torkollik a beszélgetés mint itt a magyar fórumokon.
Sajnos kint perilllanat sem a fitness kategóriát sem a cover girl kategóriát nem határozták meg konkrétumokkal. Úgygondolom ezt jövőre újraértékelik. Tudom ez nektek most sovány vigasz,de ugynúgy beszélnek rólatok a kintiek és ugyanúgy elismeréssel vannak irányotokban. Maga Lora Barbazza sem volt benne biztos hogy számára ez a megfelelő kategória-e. Csak biztatni tudlak benneteket hogy menjetek tovább,nézzetek előre ne foglalkozzatok a múlttal. Brigi egy hihetetlen versenyző....akiben még rengeteg vb és eb cím benne van. Eddig is bizonyítottátok hogy bármelyik szövetség versenyén kimagasló eredményt tudtok felmutatni. Brigi százak vagy ezrek példaképe bármiféle cím nélkül is,tehát ezt tartsátok szemelőtt.

További jó munkát neketek Sasa+Brigi!  :-)! :-){ ;)

2008. December 02. - 20:21:35
Válasz #327
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 02. - 20:23:48
Válasz #328
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...és a cicije? Nekem ez azért nem egy kiforrott modell kategória.  ;D

2008. December 02. - 20:26:50