12 Olasz Bíró volt, de csak 9-en bíráltak kategóriánként.
Egyébként Savi már az abszolut választás elött feladta, mert érezte, hogy nincs esélye. Érdekes volt, hogy ott álltunk Danival a szinpad lépcsőjénél, várva a szinpadra lépésre és mellettünk állt Savi is. Tiszta ideg volt, hogy mindenki Danit fényképezte, rá meg nagy ívben szartak. Ekkor a barátnőjét elküldte, hogy hozzon már valakit, hogy fotozza őt is. Lehet, hogy a közönség kedvence volt, de a szakma nem ismerte el.
Ennek a versenynek sajnos a lányaink a vesztesei. Hiába hozták a 100%-os formát, a bodys csajok ellen nem tudták felvenni a versenyt. Bár ha korrekt lett volna a bírálat, akkor a 2-3 hely a miénk lett volna. Az első csajt csak a negyedik helyre raktam volna. Sajnos az az érzésem, hogy ennek a csajnak találták ki ezt a kategóriát, mert talán meg akarták ajándékozni még egy győzelemmel, mert ő már egy 40 feletti versenyző aki talán nyugdíjba megy. Az első három csaj már nyert body világbajnokságot és gondolom ezért sem jött el a tavalyi verseny 28 fitness kategória indulója. Sajnos a Soft az nem egyenlő a fitness-el. Nekem ez már korábban is gyanus volt és nem véletlenül kérdeztem előre Zsoltitól, hogy biztos, hogy fitnessről van szó?
Úgy érzem, hogy ezek ellenére nem kellett szégyenkezni a lányoknak, mert nagyon jól felkészültek voltak és az igazi fitness kategóriában a korábbi évek tapasztalatai alapján az első háromban lettek volna.
A fiuknak csak gratulálni tudok, bár ezt a helyszinen bőségesen megkapták tőlem. Példaértékü volt a Magyar csapat összetartása ami nekem teljesen új volt. Lesték egymás gondolatát segitettek egymásnak és szívből szurkoltak a másikért. Nagy szerepe volt a kisérő gárdának és nagyon jó érzés volt, hogy egy olyan csapatvezető volt velünk, mint Pintér Feri.