2024. November 02. - 16:36:57
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Gran Prix Due Torri 2008  (Megtekintve 84679 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

2008. December 01. - 21:08:47
Válasz #300
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 21:10:26
Válasz #301

Torony

Vendég
ez egy élő anatómiai ábra bazeg...

2008. December 01. - 21:13:55
Válasz #302
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Nos az utolsó képnek van egy pici története...(amikor Dani átveszi a kupát)
Itt is úgy mint Amerikai amatőr versenyeknél a 3. helyezett után rögtön a bajnokot hirdetik és a végén a 2. helyezettet.Ezt már sikerült nekem is beszopnom és amikor 1.voltam értetlenkedve nézett a közönség hogy csak egy fanyar mosoly van az arcomon,annak ellenére hogy nyertem...Itt szintén hasonló volt a helyzet.
Az eredményhirdetésnél Robi után a Dani nevét mondták,erre a lengyel nagyot ugorva a magasba,boldogan konstatáltahogy nyert.Én a bírók elé ültem be,onnan kiabálgattam be pofátlanul(nagy fegyelem volt senkit sem engedtek be a kordonok mögé...de mi ketten megkerülve a színpadot berohantunk és leültünk a bírók asztala elé)és felszóltam a Daninak hogy Dani,Te nyertél bazzeg..akkor Dani rám nézett és megértette hogy nyert :P
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. December 01. - 21:19:01
Válasz #303
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 21:20:53
Válasz #304
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 21:25:33
Válasz #305
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 21:28:10
Válasz #306
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Tozo, Jumbo, Extremefit, hol vannak itt az ellentétek? SEHOL. ;-oo-; Király!  @:-)
Semm féle ellentét nem volt.Az összes kinn lévő magyar sportszerű viselkedésről tett tanubizonyságot Łł= Łł= Łł=
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. December 01. - 21:33:00
Válasz #307
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 21:40:06
Válasz #308
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 21:41:10
Válasz #309
Nem elérhető

Cressler

Itt is úgy mint Amerikai amatőr versenyeknél a 3. helyezett után rögtön a bajnokot hirdetik és a végén a 2. helyezettet.Ezt már sikerült nekem is beszopnom és amikor 1.voltam értetlenkedve nézett a közönség hogy csak egy fanyar mosoly van az arcomon,annak ellenére hogy nyertem...Itt szintén hasonló volt a helyzet.
Az eredményhirdetésnél Robi után a Dani nevét mondták,erre a lengyel nagyot ugorva a magasba,boldogan konstatáltahogy nyert.Én a bírók elé ültem be,onnan kiabálgattam be pofátlanul(nagy fegyelem volt senkit sem engedtek be a kordonok mögé...de mi ketten megkerülve a színpadot berohantunk és leültünk a bírók asztala elé)és felszóltam a Daninak hogy Dani,Te nyertél bazzeg..akkor Dani rám nézett és megértette hogy nyert :P
ez komoly lehetett  ;D :D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2008. December 01. - 21:52:39
Válasz #310
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Hamarosan Folyt. köv. ;)

2008. December 01. - 21:54:34
Válasz #311
Nem elérhető

FirstLady

Hamarosan Folyt. köv. ;)
éljen-éljen! Nagyon jó képek!  ****:)))))) Łł= Łł= Łł=
Johnny, mesélj mééééég! @:-)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. December 01. - 22:13:47
Válasz #312

Zsuzsi

Vendég

Olyannyira azt gondolta Robert,hogy ő nyert,hogy még csókot is dobott az ég felé. :D

2008. December 01. - 22:16:35
Válasz #313
Nem elérhető

izomboy

Ezt látni kellett volna  *** :D

2008. December 01. - 22:22:50
Válasz #314
Nem elérhető

FirstLady

Olyannyira azt gondolta Robert,hogy ő nyert,hogy még csókot is dobott az ég felé. :D

Azért sajnálom... mer az még a jobbik, amikor rájössz, hogy valójában nem második vagy, de amikor örülsz, mint az állat, és kiderül, hogy nem nyertél, az rossz lehet...  o:) ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady