2024. November 02. - 22:33:56
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Gran Prix Due Torri 2008  (Megtekintve 84743 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

2008. November 19. - 18:12:57
Válasz #105
Nem elérhető

madinorbi

Most olvastam egy ilyen infót hogy Nagy Orsi és Kovács Feri is indul. Ők nem a NAC Universe-re mennek?
Nagyon úgy néz ki. Én úgy tudom, hogy a Kellner Zsuzsi is jön.
Jó kis mezőny lesz. ****:))))))

Ahogy egyre jobban közeledik a verseny, minél jobban erősödik bennem az érzés, hogy jó adás lesz a decemberi  ****:))))))
Minden adásotok jó adás  ;)
szekönd editör mentes felhasználó

2008. November 19. - 18:13:58
Válasz #106
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. November 19. - 19:23:18
Válasz #107
Nem elérhető

Suncity

2008. November 20. - 13:29:05
Válasz #108
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Alex Galli (Body Evolution kategória...nálunk Klasszikus Badi) a hétvégi versenyén. Egy kicsit asszem száraz lesz a 2 Torrira. Számomra felfoghatatlan hogy lehet ezt megcsinálni.  :-){

2008. November 20. - 13:34:38
Válasz #109

Zsuzsi

Vendég
Alex Galli (Body Evolution kategória...nálunk Klasszikus Badi) a hétvégi versenyén. Egy kicsit asszem száraz lesz a 2 Torrira. Számomra felfoghatatlan hogy lehet ezt megcsinálni.  :-){

Úristen!  :-O
Milyen a farizma (is)?

2008. November 20. - 13:37:36
Válasz #110
Nem elérhető

hopika

Nem érted Zsolti mi?
Azért van elől a keze,mert azokkal húzza a bőrt előre... !+"%
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. November 20. - 18:56:39
Válasz #111
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem érted Zsolti mi?

Lehet ha a farkán egész a csücsökig felhúzza a bőrt akkor így kifeszül hátul.  :-O !+"%

Isten bizony kipróbálom.  ;D

2008. November 20. - 18:58:08
Válasz #112

Zsuzsi

Vendég
Nem érted Zsolti mi?

Lehet ha a farkán egész a csücsökig felhúzza a bőrt akkor így kifeszül hátul.  :-O !+"%

Isten bizony kipróbálom.  ;D

;D

2008. November 20. - 21:25:49
Válasz #113
Nem elérhető

IllésNorbi

Jó a srác! Valami ilyet szeretnék én is. Rajta vagyok az ügyön, már most! Van még kb 1 évem. :D ****:))))))

2008. November 22. - 09:01:08
Válasz #114
Nem elérhető

csakisti

Jó a srác! Valami ilyet szeretnék én is. Rajta vagyok az ügyön, már most! Van még kb 1 évem. :D ****:))))))

Úgy legyen Norbi!
Már mondtad, de most le is írtad, szóval keményen számon leszel kérve!  =/+'
-Mit szedsz?
-A lábamat, hogy hamarabb odaérjek edzésre :-D

www.csakisti.hu

2008. November 22. - 18:20:26
Válasz #115
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Az olaszoknál 3 tévécsatorna is kinn lesz.

Névszerint:
7 gold
Telemodena
Odeon tv

Plussz!!!!! Bővítették a 40 ezer eurós összdíjjazást!!!

Az Evolution (?) kategóriagyőztesek kapnak Riccioneban (az ugye egy jó kis tengerpart) egy hétvégi üdülést a Hotel Margarethben. A Fitness soft kategóriában a nyertes ugyanitt 1 hetet nyer. Ha jól veszem ki a 6 döntős is valami tárgyi különjutalmat kap.

Csak azt nem értem hogy a bodybuilding miért nem lett idevéve. Bár kitudja.

2008. November 22. - 19:11:13
Válasz #116
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Üdvözletét küldi Gergőnek ( "sok szerencsét és üdvözlet a kis fickónak"  ;D) Duccio Sguerri a NAC olasz vezetője. Duccio sajnos csak második lett az alacsony kategóriában,de a NAC Universe versenyt meg akarja nyerni így Hamburgban lesz a 2 torri idején.

2008. November 23. - 09:15:44
Válasz #117
Nem elérhető

BibóImpiAmpi

Öszintén ezt még hova lehet fokozni???  ***)))) ***)))) ***))))

2008. November 23. - 09:17:50
Válasz #118
Nem elérhető

George

Öszintén ezt még hova lehet fokozni???  ***)))) ***)))) ***))))
Mondjuk ha magára kapna vagy 10-15 kg izmot máris jobb lenne ;D

2008. November 23. - 20:30:20
Válasz #119
Nem elérhető

IllésNorbi

Az Evolution (klasszikus, athletic) kategória hasonlóan, mint a 202lbs kaput nyit(hat) sok emberke számára és a nagyobb publicitás és megközelíthetőség felé is. Szerintem.

Isti, mondtam és írtam is, de majd csak januárban derül ki végleg, hogy tudok e indulni vagy nem. Ennek ellenére fejben be vagyok programozva és már úgy is edzem, hogy készülök a januári kezdésre. Kicsit hosszú lesz, de... meglátjuk.  :-} :-!