0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Idézetet írta: Sztereó - 2008. November 17. - 19:05:35Leültem a sok szék közül a földre,de most egy remény már van. Kijutni már ki tudok de visszajönni még nem. Ottmaradok jó az nekem....utána a családot is kihozom. Szeretem mikor ilyen flottul jólszervezetten mennek a dolgok. Hadd pontosítsalak, klasszikust csak szó szerint alapon: két szék közül a pad alá ülsz...
Leültem a sok szék közül a földre,de most egy remény már van. Kijutni már ki tudok de visszajönni még nem. Ottmaradok jó az nekem....utána a családot is kihozom. Szeretem mikor ilyen flottul jólszervezetten mennek a dolgok.
Idézetet írta: FirstLady - 2008. November 17. - 19:07:37Idézetet írta: Sztereó - 2008. November 17. - 19:05:35Leültem a sok szék közül a földre,de most egy remény már van. Kijutni már ki tudok de visszajönni még nem. Ottmaradok jó az nekem....utána a családot is kihozom. Szeretem mikor ilyen flottul jólszervezetten mennek a dolgok. Hadd pontosítsalak, klasszikust csak szó szerint alapon: két szék közül a pad alá ülsz... Köszönöm Lady....de most elért engem is a "belexarok az egészbe" érzés.
Na ne máááá...
Idézetet írta: Producer - 2008. November 17. - 19:39:19Na ne máááá... Bedobok két xanaxot egy kis sörrel és megnézzük utána milyen színben látom a problémát. Túlságosan tisztelek ahhoz minden versenyzőt hogy otthonmaradjak.
Idézetet írta: Sztereó - 2008. November 17. - 19:44:15Idézetet írta: Producer - 2008. November 17. - 19:39:19Na ne máááá... Bedobok két xanaxot egy kis sörrel és megnézzük utána milyen színben látom a problémát. Túlságosan tisztelek ahhoz minden versenyzőt hogy otthonmaradjak. Csak nyugi!Nem oda Buda.
Ha már ennyit dolgoztunk az ügyön nem lehet feladni Tudod nagyon jól mi is megyünk
Pár friss kép a kisemberről és Costa Poleselről. Vannak irígyei is a kisembernek és már a kinti fórumukon is belekötöttek a gynecomastiájába.
Most olvastam egy ilyen infót hogy Nagy Orsi és Kovács Feri is indul. Ők nem a NAC Universe-re mennek?
Idézetet írta: Sztereó - 2008. November 19. - 14:07:08Most olvastam egy ilyen infót hogy Nagy Orsi és Kovács Feri is indul. Ők nem a NAC Universe-re mennek? Nagyon úgy néz ki. Én úgy tudom, hogy a Kellner Zsuzsi is jön.Jó kis mezőny lesz.