2024. November 02. - 14:40:08
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Gran Prix Due Torri 2008  (Megtekintve 84665 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

2008. December 02. - 20:31:50
Válasz #330
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 02. - 21:04:35
Válasz #331
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Itt nálunk láthatjátok először vágatlanul Tóth Dani és Jean Marc Claire szabadpózát!

Megtekinthető

2008. December 02. - 21:21:14
Válasz #332
Nem elérhető

sasa

Sasa! Első körben gratulálok Briginek. Nemhiszem hogy csalódottságot kellene éreznetek hisz Brigi és Orsi is tökéletes formában állt a színpadra. A képeket egy tucatszor újranéztem és minden esetben azt vontam le következtetésképp hogy perfect! Hidd el nem csak ti vagytok ebben a kategóriában kérdőjelekkel. Az olasz fórumok is próbálják megmagyarázni a fitness soft és a cover girl kategória kritériumait,de sokszor ugyanúgy vitába torkollik a beszélgetés mint itt a magyar fórumokon.
Sajnos kint perilllanat sem a fitness kategóriát sem a cover girl kategóriát nem határozták meg konkrétumokkal. Úgygondolom ezt jövőre újraértékelik. Tudom ez nektek most sovány vigasz,de ugynúgy beszélnek rólatok a kintiek és ugyanúgy elismeréssel vannak irányotokban. Maga Lora Barbazza sem volt benne biztos hogy számára ez a megfelelő kategória-e. Csak biztatni tudlak benneteket hogy menjetek tovább,nézzetek előre ne foglalkozzatok a múlttal. Brigi egy hihetetlen versenyző....akiben még rengeteg vb és eb cím benne van. Eddig is bizonyítottátok hogy bármelyik szövetség versenyén kimagasló eredményt tudtok felmutatni. Brigi százak vagy ezrek példaképe bármiféle cím nélkül is,tehát ezt tartsátok szemelőtt.

További jó munkát neketek Sasa+Brigi!  :-)! :-){ ;)

Köszi Zsolti!

Aranyos vagy, de sajnos ez minket nem vigasztal. Az Olaszok félrevezettek minket. Az ottani fitness versenyzők tudták, hogy nem kell indulniuk. Minket miért nem tájékoztattak, hogy mire számitsunk? Akkor nem dobtam volna ki 200.000 ft-ot az ablakon. Nem beszélve arról, hogy akkor Brigi indult volna az IFBB VB-én. Mi Olaszba győzni mentünk, így meg szégyen ért minket.

2008. December 02. - 21:25:16
Válasz #333
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Szégyenkezni nem kell nincs miért, Brigi fantasztikus formában volt és ezt mindenki látni fogja az adásban  ****:))))))

2008. December 02. - 21:55:18
Válasz #334
Nem elérhető

IllésNorbi

Számomra ez az evolution kategória a hihetetlenség határát súrolja. @-o Viszont ez lett az etalon a CÉL!  O0
Úgy hallom rengetegen voltak ebben a kategóriában és nem voltak gyengék. Mondjuk egy Lénárd Lajos hogy szerepelne itt? Zsolti tudsz mondani valamit? 

2008. December 03. - 07:24:14
Válasz #335

Zsuzsi

Vendég
Sztereónak hoztunk egy kis ajándékot,amiért olyan profin leszervezte a kinti dolgokat (szállás,stagepass stb.). ;)
Hamarosan elküldjük futárral!

Nagyon aranyosak vagytok,de ezt már elteszem jövő nyárra. Örülök ha egy picit is, de hozzá tudtam járulni a magyar csapat kinti sikeréhez.  ;) :-){

Miért teszed el? Írnál erről bővebben,mondjuk egy másik topikban? ;D

2008. December 03. - 10:26:16
Válasz #336
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Számomra ez az evolution kategória a hihetetlenség határát súrolja. @-o Viszont ez lett az etalon a CÉL!  O0
Úgy hallom rengetegen voltak ebben a kategóriában és nem voltak gyengék. Mondjuk egy Lénárd Lajos hogy szerepelne itt? Zsolti tudsz mondani valamit? 

Őszintén? Olyan szárazság van az olaszoknál mint a Góbi sivatag. Ez amit mi a classicban sem tudunk hozni. Lajos nagyon jó lenne formailag,de alul száradnia kellene hozzá. Felül bealázna mindenkit.  ;) ****:))))))

2008. December 03. - 10:30:36
Válasz #337
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-< FIGYELEM! A szervezők átküldték nekem a pontozólapokat.  ;)

No kérem:

1. Junior kategória (necces volt Gergő győzelme  !+"%)
2. +95 kg (Dani éppen hogy első lett  !+"%  ;D ) ....érdekes hogy volt bíró aki Piotrkowiczot 3. és 4. helyre tette.
3. Lányok

2008. December 03. - 11:07:03
Válasz #338
Nem elérhető

Gabe

Ezt nevezik elsöprő győzelemnek!  ****:))))))
Az a bíró is érdekes(Fasciani), aki Robit 6-nak tette. :-}
Mondjuk az ő 3.helye tényleg necces lett.
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. December 03. - 12:42:55
Válasz #339
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
A Gyurma stábja olasz földön, Enzo Anselmo Ferrari és Luciano Pavarotti szülővárosában, Modenában járt forgatni, egy olyan versenyen, amely immáron 16 éves múltra tekint vissza. A Gran Prix Due Torri több szempontból is az egyik, ha nem a legrangosabb versenye volt az idei szezonnak.
A kiemelkedő színvonalú szervezettség, valamint a szokásosnál magasabb pénzdíj vonzotta a nemzetközi mezőny legjobbjait a rendezvényre, hiszen a 3 nagy szövetség világbajnoka mérettett meg a hétvégén. A magyarokat Gróf Brigitta, Nagy Orsolya, Bognár Gergő, Barna Róbert és Tóth Dániel képviselte, akik újra bebizonyították, hogy a magyaroknak igen is van helyük az élvonalbeli testépítésben.

Az ajánló megtekinthető és letölthető: www.gyurma.net
Adás December 18-án Este Főműsoridőben 20:30-kor a Sport 1 Televízión.   

2008. December 03. - 13:01:13
Válasz #340
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A Gyurma stábja olasz földön, Enzo Anselmo Ferrari és Luciano Pavarotti szülővárosában, Modenában járt forgatni, egy olyan versenyen, amely immáron 16 éves múltra tekint vissza. A Gran Prix Due Torri több szempontból is az egyik, ha nem a legrangosabb versenye volt az idei szezonnak.
A kiemelkedő színvonalú szervezettség, valamint a szokásosnál magasabb pénzdíj vonzotta a nemzetközi mezőny legjobbjait a rendezvényre, hiszen a 3 nagy szövetség világbajnoka mérettett meg a hétvégén. A magyarokat Gróf Brigitta, Nagy Orsolya, Bognár Gergő, Barna Róbert és Tóth Dániel képviselte, akik újra bebizonyították, hogy a magyaroknak igen is van helyük az élvonalbeli testépítésben.

Az ajánló megtekinthető és letölthető: www.gyurma.net
Adás December 18-án Este Főműsoridőben 20:30-kor a Sport 1 Televízión.   

Minden beharangozótól libabőrös leszek jó értelemben. Ez normális?  ****:))))))

2008. December 03. - 13:06:02
Válasz #341
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Normális!  ;)

A beharangozózene: Luciano Pavarotti - Miss Sarajevo

2008. December 03. - 15:25:56
Válasz #342

Zsuzsi

Vendég

No kérem:

2. +95 kg (Dani éppen hogy első lett  !+"%  ;D ) ....érdekes hogy volt bíró aki Piotrkowiczot 3. és 4. helyre tette.
3. Lányok

Ezt hogy csinálod? Mindenkit ismersz?  Łł=

2008. December 03. - 15:40:36
Válasz #343
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

No kérem:

3. Lányok

Onnatól hogy minden levelet "Cirifischio" (Legyetek jók ha tudtok rosszcsont kis koldusa) néven írtam alá,minden szarral megszánnak.  ;D Gyűjtést rendeztek nekem,küldtek ételadományokat,az olasz állam azóta redszeresen küldi a 10 ezer eurós havi munkanélküli segélyt a különböző juttatásokkal...mostmeg elküldték a pontozólapokat.  !+"% ;D

2008. December 03. - 15:48:20
Válasz #344

Zsuzsi

Vendég

No kérem:

3. Lányok

Onnatól hogy minden levelet "Cirifischio" (Legyetek jók ha tudtok rosszcsont kis koldusa) néven írtam alá,minden szarral megszánnak.  ;D Gyűjtést rendeztek nekem,küldtek ételadományokat,az olasz állam azóta redszeresen küldi a 10 ezer eurós havi munkanélküli segélyt a különböző juttatásokkal...mostmeg elküldték a pontozólapokat.  !+"% ;D

Nem inkább úgy írod alá,hogy a "Keresztapa" és nem segélyt, hanem védelmi pénzt küldenek?  ;D