2024. November 02. - 16:21:27
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Gran Prix Due Torri 2008  (Megtekintve 84668 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. December 01. - 19:30:20
Válasz #285

Zsuzsi

Vendég
Piotrkovic nem nagyon tudott beleszólni,vizes és puha volt,borzalmasan gyenge háttal.A formáját érezhette mert délutánra sokkal összeszedettebb és mélyebb ,komplettebb benyomást keltett

Hogyan lett délutánra jobb?
Minden sportnak meg van nak a saját kis pikantériái.Aki ezeket ki tudja használni,ill.tudja alkalmazni az előrébb végezhet a döntőben és ha csak kis különbségek voltak délelőtt ,éppen ezzel lehetséges fordítani.Ezért kell a verseny legvégéig a top-on lenni és nem kiengedni...

Johnny! Akkor ezért edzett az a srác mögöttünk a backstage-ben az elődöntőtől a döntőig, beleszámítva a 3 órás szünetet is... !+"% :D

2008. December 01. - 19:30:42
Válasz #286
Nem elérhető

madinorbi

Gratula Daninak megérdemelte hogy  (:-) legyen!
szekönd editör mentes felhasználó

2008. December 01. - 19:35:11
Válasz #287
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Piotrkovic nem nagyon tudott beleszólni,vizes és puha volt,borzalmasan gyenge háttal.A formáját érezhette mert délutánra sokkal összeszedettebb és mélyebb ,komplettebb benyomást keltett

Minden sportnak meg van nak a saját kis pikantériái.Aki ezeket ki tudja használni,ill.tudja alkalmazni az előrébb végezhet a döntőben és ha csak kis különbségek voltak délelőtt ,éppen ezzel lehetséges fordítani.Ezért kell a verseny legvégéig a top-on lenni és nem kiengedni...

Johnny! Akkor ezért edzett az a srác mögöttünk a backstage-ben az elődöntőtől a döntőig, beleszámítva a 3 órás szünetet is... !+"% :D
Látod ,erről beszéltem,bár ő a 6-os döntőben a 6.lett :D.Mi lett volna ha leül a seggére,mint más?7. nem tudott volna lenni o:)
Apropó,hogy aludtál utolsó éjjel? >:D
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. December 01. - 19:46:47
Válasz #288
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Látod ,erről beszéltem,bár ő a 6-os döntőben a 6.lett :D.Mi lett volna ha leül a seggére,mint más?7. nem tudott volna lenni o:)

Berugott mi? Tudtam!  !+"% ****:))))))

2008. December 01. - 19:58:35
Válasz #289

Zsuzsi

Vendég

Köszönöm kérdésed... :-Đ Megint ugyanazt álmodtam,azzal a különbséggel,hogy (Sztereó beletrafált) kicsit berúgtam és sikerült 2 perc alatt álomba esnem,így egy kicsit tovább tartott az álom. :D :D :D :D :D :D :D
Remélem ti nem aludtatok el útközben!

2008. December 01. - 20:11:06
Válasz #290
Nem elérhető

Rinocerosz

Most arra leszek kíváncsi hogy a Daninak ezek után mik lesznek a tervei... mert az ifbb ben ugye nem nagyon tud tovább menni pedig igazi vetélytársak ott lennének neki amatőrben a jövőben... szerintetek?

2008. December 01. - 20:36:09
Válasz #291
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 20:37:00
Válasz #292
Nem elérhető

FirstLady

Wow, micsoda szörnyek, még-még képet! @:-) @:-) @:-) @:-) @:-) @:-) @:-)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. December 01. - 20:39:40
Válasz #293
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 20:41:32
Válasz #294
Nem elérhető

Gabe

8-)
azé' snoop dogg-nak jól áll, hogy felszedett pár kiló izmot  ***))))
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. December 01. - 20:45:10
Válasz #295
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 20:47:04
Válasz #296
Nem elérhető

FirstLady

8-)
azé' snoop dogg-nak jól áll, hogy felszedett pár kiló izmot  ***))))
nekem is ő jutott eszembe :D :D :D :D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. December 01. - 20:52:26
Válasz #297
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 20:54:38
Válasz #298
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. December 01. - 20:58:00