2024. Szeptember 21. - 08:33:27
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: HUNGARIAN ELITE OPEN AND MOVE DAY FEAT. JAY CUTLER - 2008 Október 25-26 BUDAPEST  (Megtekintve 64180 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Szeptember 05. - 12:00:10
Válasz #75

Klink Zoltán

Vendég
Annyira,de annyira tudtam Dani ;D ;D ;D ;D
amikor leírtam,már szinte láttam ;D ;D
de én ilyenekre gondoltam: "Miért Johnny lányok ellen fog versenyezni?"

2008. Szeptember 05. - 12:08:20
Válasz #76
Nem elérhető

sasa


Ha Johnnynak nem lesz ellenfele, akkor én elindulnék, mert kell a lóvé!
Szarok bele, hogy nézek ki, de a királlyal állhatok egy szinpadon és még pénzt is kapok érte.
Igaz, hogy a hónom alá fér, de azért ő arányosabb. ;D

2008. Szeptember 05. - 12:12:05
Válasz #77

Klink Zoltán

Vendég

2008. Szeptember 05. - 12:14:47
Válasz #78
Nem elérhető

sasa


Kösz szépen!
Egy élet omlott össze bennem. ;D
Most rádöbbentem, hogy milyen gagyi vagyok. ˝=/

2008. Szeptember 05. - 12:32:52
Válasz #79
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Annyira,de annyira tudtam Dani ;D ;D ;D ;D
amikor leírtam,már szinte láttam ;D ;D
de én ilyenekre gondoltam: "Miért Johnny lányok ellen fog versenyezni?"


Vagy ez:

- Johnny vs 5 sárbírkozó lány
- Johnny vs vizespóló verseny (na itt Johhny veszítene azt hiszem)
- Johnny vs Timea Majorova ( Bocs Johnny de itt is inkább Timi nyerne-legalább is nálam)
- "Miért Johnny lányok ellen fog versenyezni?" (Csak hogy igazad is legyen)

 ****)

2008. Szeptember 05. - 17:36:08
Válasz #80

Klink Zoltán

Vendég

2008. Szeptember 05. - 17:53:19
Válasz #81
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Más ,meg nem erősített források :)Johnny leendő ellenfeleit találgatták és arra a véleményre jutottak,hogy nincs is ellenfele. Nos ebben én maximálisan reménykedem,de ezt csak a formájára értem. Az IFBB környező országainak a vezetői az október 3.-án kezdődő VB után fogják kijelölni utazó kereteiket,akik megpróbálják felvenni a versenyt a Bajnokkal. Lehet,hogy a plakátterv is amit láttak versenyre inspirálta őket :) :)

Mint marketing guru jelzem,ezzel a szöveggel ne menjen szerintem ki plakát.  8-)

2008. Szeptember 05. - 18:04:35
Válasz #82
Nem elérhető

A Rendezőasszisztens


Az emberek különböző szinteken vannak általában mindennel kapcsolatban az életben. Ezalól a különböző rendezvények sem kivételek, főleg a testépítésben nem. A következő kérdések és válaszok különböző szinteken lévő emberek agyában, az előző 2 hét alatt megszületett kérdésekre adják meg a választ a MOVE DAY-el kapcsolatban. Néhány kérdés és válasz alább talán viccesnek tűnik esetleg majd számodra, de ne nevesd ki a nálad alacsonyabb értelmi színvonallal rendelkezőket. Mindenkinek jár 15 perc Hírnév!

Gyakran ismételt kérdések a MOVE DAY–jel kapcsolatban:

Mi az a MOVE DAY?

A MOVE DAY(ejtsd: „múv déj”) egy új testépítő-, fitness-, erő- és küzdősport és mindemellett egy érdekes szórakoztató hétvége Budapesten, amely egyedülálló rendezvény és az egyik fő célja az, hogy a testépítést és fitness-t minél szélesebb körben bemutassa, és egy hétvégére kiléptesse ezeket a sportokat egy zárt körből a szélesebb közönség elé, egy új szórakoztató módon.

Mikor lesz?

2008 Október 25-26.

Részletes programleírás itt: http://www.bodybuilding.hu/supersite/index.php?option=com_content&task=view&id=128&Itemid=924.

Hol lesz?

Budapest SYMA csarnok C terem.(A SYMA csarnok a Puskás Ferenc Stadion mellett van közvetlenül, a Papp László Sportaréna mögött)

Nem túl nagy vagy kicsi ez a csarnok, „úgyértem” nem fogom kicsit egyedül érezni magam, mert bevallom félős vagyok kissé?

Nem, a C terem a SYMA legkisebb terme, de így is 2000-2500 fő befogadására alkalmas. Egy ilyen méretű rendezvénynek optimális méretű ez a hely.

Ez üzleti vállalkozás vagy jótékonysági rendezvény, kizárólag az éhező magyar testépítők megsegítésére, mint a másik ilyesmi rendezvények?

Nem, ez nem egy jótékonysági rendezvény, mint ahogy egyik ilyen sem az, ellentétben a hazugságokkal. Mint a koncertek és rendezvények többsége A MOVE DAY is egy magánszemély (cég) által létrehozott rendezvény, amelynek teljes költségét a szponzorok-, és a belépőjegyek bevételei finanszírozzák. A rendezvény alapítója és szervezője, mint minden rendezvényszervező megpróbálja nyereségessé tenni a rendezvényt, azáltal, hogy egy magas minőségű rendezvényt hoz létre, amely sok érdeklődő és támogató figyelmére érdemes.

Az IFBB szervezi?

Nem, a rendezvényt egy magánember és cég rendezi. Az IFBB Magyar Bajnokság viszont része lesz a MOVE DAY-nek ezen a hétvégén.


Egy másik testépítő rendezvény is lesz aznap. Nem okoz ez gondot, hogy az ott résztvevő nézők vagy versenyzők ezen is részt szeretnének venni esetleg? Jay Cutlert azért szeretném látni, ha már erre jár, meg a szuppabodisokat is megnézném, meg a Johnny-t is.

A MOVE DAY szervezője megpróbálta figyelembe venni a versenyzők és a közönség érdekeit, és a MOVE DAY kezdési időpontját a lehető leghátrébb tolni ezen a napon, hogy ne ütközzön a két esemény. Tehát, nem biztos, hogy gondot okoz, de ehhez a másik rendezvény szervezői járulhatnak hozzá a legjobban, vagy éppen tehetnek keresztbe azoknak, akik részt szeretnének venni mindkettőn ezen a hétvégén. A másik rendezvény reggel 8.30-kor kezdődik, és ha a másik rendezvény szervezői tényleg olyan jóindulatúak, mint ahogy azt állítják magukról „100% full time”, akkor figyelembe veszik a versenyzők és az érdeklődő közönség érdekeit, és úgy szervezik a rendezvényüket, hogy este 7 körül véget érjen az általuk megrendezett esemény.

Az terjesztik egy fórumon roppant hiteles forrásokból, hogy az ELITE HUNGARIAN CHAMPIONSHIP eseményen nem indul Johnny, csak a szervezők az utolsó pillanatig titkolják?

Vannak „kimagaslóan jóindulatú és erkölcsileg teljesen tiszta” emberek, akik ilyesmi idióta híreket terjesztenek, hogy ártsanak Johnny és a rendezvény hírének, és lejárassák ezeket. Minden ellenkező híresztelés ellenére Johnny indulni fog!

Nemzetközi mezőny lesz a ELITE-en?

Igen. Ahogy a nevezések érkeznek, úgy kerülnek fel ide az információk is erről a fórumra.

Jay Cutler tényleg eljön?

Igen.

Lehet Jay-jel fotózkodni is majd?

Igen lehet, vasárnap délután a bodybuilding.hu standjánál.

Nem fog esni a hó azon a napon, és ez nem fogja befolyásolni Johnny esélyeit az ELITE-en?

Héj, nem Tirolban lesz a rendezvény, hanem Budapesten a SYMA-ban.

Talákozhatok más testépítőkkel is ezen a rendezvényen?

Nagyon sok versenyzővel talákozhatsz személyesen ezen a két napon.


Túl drágának tűnnek a jegyek, nem lehetne féláron az egész, vagy ingyen és esetleg a szervezők a vonatköltségemet és időráfordításomat is meg tudnák-e téríteni?

A: Nézd, ha bajban vagy pénzügyileg semmiképpen ne gyere el erre a rendezvényre és semmiképpen ne vegyél fel bankhitelt emiatt. A mamitól pedig semmiképpen ne lopjál pénzt ezért.

B: A Gyurma Fitness és Testépítő Magazin az egész eseményről felvételt készít, amit aztán ingyen megnézhatsz itt a bodybuilding.hu –n és a Sport1-en.

C: Ha személyesen akarsz találkozni Jay-jel és esetleg a többi rendezvény program is érdekel, akkor válaszd a neked legjobban árban megfelelő belépőt, ami az első napra 1500-3000Ft és a második napra 4500Ft-tól 6000-ig terjed. További infó a ticket express-nél.


Most akkóó Jay-t a bodybuilding.hu hozza?

Nem teljesen. Jay-t a repülő hozza. A bodybuilding.hu csak támogatja az eseményt pénzzel, szervezéssel és reklámmal.


A bodybuilding.hu nagy lóvét akaszt ebből és csak a lóvéra hajt, csak me’ én nem akarom gazdaggá tenni őket?

Nem, a bodybuilding.hu ebből a rendezvényből semmilyen bevételt nem kap.

Szintén makulátlan erkölccsel rendelkező emberek (a hátterükben tényleg évek óta a magyar bodybuilding-ből nagyot kaszáló cégekkel és web-áruházakkal) próbálják mindenkiről elterjeszteni, hogy mindenkit csak a pénz érdekel, csak ők csinálnak mindent ingyen és csak tiszta jószándékból. Sőt, ezen felül még azt is be akarják bizonyítani, a látógatóikat teljesen hülyének nézve, hogy az ő cégeik nem is üzleti vállalkozások, a rendezvényeken pedig egy csomó pénzt buknak, és a rendezvényük az nem az üzleti vállalkozásuk szerves része.

Az igazság az, hogy az ilyen rendezvények a szponzoroknak (vagy sokszor a szervezőknek) elég sok pénzbe kerülnek, viszont ezt a legtöbb esetben bekalkulálják a PR költségeikbe és a nyereségük egy részét a közönségkapcsolatokra fordítják, és hozzájárulnak ezzel a rendezvények magasabb színvonalához, mint pl. jelen esetben a rendezvényen a sztárvendég, a világ jelenleg legelismertebb testépítője lesz. Tehát az ilyen rendezvények a szponzoroknak csak kiadást jelentenek elsősorban, és nem pedig bevételt. Ez teljesen általános ilyen nagyszabású rendezvényeknél.


A szervező nagy lóvét akaszt ebbül?

Azt előre nem lehet tudni. Az ilyen rendezvények megszervezése nagy kockázatot és nagyon sok szervezési munkát jelent. Csak a végén derül ki, hogy nyereséges lett-e vagy sem. Mi reméljük, hogy az lesz, és ezáltal minden évben lesz pár ilyen jó rendezvény Magyarországon.


Vannak olyanok az interneten a testépítésben, akik elmebetegek és mindenféle hülyeséget irkálnak, hogy másokat a testépítésben lejárassanak, mint például ennek az eseménynek a szervezőjét is?

Ohh, igen. Van egy-két fazon, aki folyamatosan ezt csinálja. Mi az egyiket csak úgy hívjuk mostantól, hogy Bagaméri.

A rendezvénynek mi köze a hörömpő cirkuszhoz, mert azt hallottam az egyik havertól, hogy valami köze van hozzá?

Van egy olyan személy, akit magunk között csak úgy hívunk, hogy Bagaméri és akinek minden vágya és titkos álma, hogy egyszer felléphessen a világhírű Hörömpő cirkuszban. Van egy olyan tévképzete is, hogy ezt csak úgy érheti el, ha minden nála komolyabb dolgot Hörömpő cirkusznak nevez el, és mindekit hülyének és bohócnak néz, aki csak meglátogatja őt. Ez a Bagaméri megpróbál lesüllyeszteni mindenkit a saját kis koszos, együgyű világába, és így hátha egyszer megsajnálja majd valaki, és beveszi őt a nagy, híres hörömpö cirkuszba és ő is részesedhet majd a cirkusz sikeréből, így kiszállhat valamikor a süllyedő sárga-ezüstös fagyiskocsijából végre, ahol már mindeki csak kineveti őt. Isten segítsen neki ebben. Halelujja.

Csak egy cég támogatja ezt az egész nagy rendezvényt?

Nem ezt a rendezvényt nagyon sok cég támogatja, aki szereti ezt a sportot. Találkozhatsz velük a rendezvényen személyesen is, a rendezvény csarnokban felállított standoknál.

Hogy kerül az Irigy Hónaljmirigy egy testépítő rendezvényre? Zoli meg a Lali talán gyúrnak?

Na ez egy jó kérdés. Nem tudjuk, hogy a Zoli meg a Lali gyúrnak-e vagy éppen mit gyúrnak, de nagyon szivesen vállalták az esti koncertet a „nagyizmúember” után. Mint ahogy az első kérdésben olvashattad a MOVE DAY egy új és jelenleg egyedülálló szórakoztató sport hétvége és a célja az, hogy a testépítést, fitness-t, erő és küzdősportokat népszerűsítse nem csak ezek szokásos zárt körében, hanem akár egy sokkal szélesebb közönség is részese lehessen egy ilyen rendezvénynek. Az Irigy Hónaljmirigy az egyik legnépszerűbb zenekar Magyarországon, akik önmagukban is képesek voltak megtölteni egy sportcsarnokot. Most hozzájuk méltóan egyedi ötletnek találták, hogy az új lemezbemutató koncertjüket e rendezvény keretein belül tartsák.

A szervezőről azt mondják, hogy link?

Nem, a szervezőt úgyhívják, hogy Klink, de nem linkebb, mint azok, akik ezt terjesztik róla és szeretnék lejáratni őt. Klink úr egy 41 éves apuka, aki szereti a kávét, a sportot és istenbocsá a jó hideg sört is nyári napokon.

Most akkor érdemes rámozdulni erre a rendezvényre?

Igen, határozottan, ha egy érdekes hétvégi programot akarsz! MOVE MY FRIEND!

Mivel én zseni is vagyok, csak mellékesen, megmagyarázhatom nektek, hogy miért van tönkretéve a magyar testépítés? Azért mert 10 éve még 250-en neveztek versenyekre, ma meg má’ csak 150 neveznek. Mi ez ha nem teljes tönkretétel?

Az igaz, hogy kevesebb ember nevez testépítő versenyeken, de ez Magyarországon szinte mindenre igaz, mivel 10 éve sokkal másabban nézett ki ez az ország is. Jóval kevesebb újság fogy, kevesebben járnak külföldre nyaralni, kevesebb éjjel-nappali közért van, kevesebb a napos meleg idő stb… A világ folyamatosan és egyre gyorsabban változik és az emberek érdeklődési köre is ezáltal változik. Van ami évekig trendi, aztán hanyatlani kezd iránta az érdeklődés. Régen a Népstadionban voltak a nagy külföldi zenekarok koncertjei, most egy sokkal kisebb sportcsarnokot is csak némelyik képes megtölteni. Ez nem azért van, mert valaki tönkretette a zeneipart. Csak értelmileg nagyon legyengült idióták magyaráznak így dolgokat és megpróbálják azokra kenni a hazugságaikat, akiket le akarnak járatni. Régi és elavult politikus trükköket próbálnak használni ezek az emberek. Mivel lustaságuk miatt nekik rosszul megy, ezért hazudnak valamit, hogy minden rosszul megy és megpróbálják rákenni az ellenfeleikre az egészet. Sokszor olyanokra próbálnak rákenni dolgokat, akik még meg sem születtek akkor, mikor az egész ügy lezajlott. Lényeg, hogy rákenjék a rossz dolgokat másra és így senki nem gyanakszik rájuk addig sem.

Ki tudja? Hátha a valódi bűnösöket éppen az állandóan vádaskódók között kellene keresni lassacskán.

Nem csak Magyarországon, de a világon is az a tendencia, hogy sokkal kevesebben indulnak testépítő versenyeken manapság. Emellett az sem véletlen, hogy a Mr. Olympiát sem a Mandalay Bay-ben, hanem a jóval kisebb Orleans Arénában rendezik már az utóbbi években.
Világméretű összeesküvés? Nem! Ez csak az élet.

Most akkor mondjátok meg tényleg a frankót, mert má’ semmit nem értek. Mi az élet értelme és Johnny hány éves?

Mindkettőre ugyanaz a válasz: 36

MOVE MOVE MOVE!!!

És ezek után desszertképpen most, ide kattintva hallgassátok meg a süllyedő sárga tengeralattjáró himnuszát, amelyet bagaméri őrmester magányos szívének klubzenekera ad elő. Hagy pörögjön fel eme régi korong most ismét ***))))


2008. Szeptember 05. - 18:21:26
Válasz #83
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Eddig 274 klikkeltek hogy megnézzék a "Rendezőasszisztens" profilját.  ;D

Jóvót!  :-)!

2008. Szeptember 05. - 18:29:04
Válasz #84
Nem elérhető

Raymond



2008. Szeptember 05. - 18:43:50
Válasz #85
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2008. Szeptember 05. - 19:11:44
Válasz #86

Bandi

Vendég

2008. Szeptember 05. - 19:43:01
Válasz #87
Nem elérhető

George



2008. Szeptember 05. - 20:24:50
Válasz #88
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem teljesen idevág de talán ehhez a kis faq-hoz egy kis kiegészítés:Olvastam valahol hogy az IFBB Profi Grand Prix is megszünt Magyarországon.

Tájékoztatásul közlöm hogy 2009-ben lösz Hungarian Pro Grand Prix. Voltak tárgyalások már Mr Weiderrel.  ;)

2008. Szeptember 05. - 21:44:26
Válasz #89
Nem elérhető

FirstLady


Ezzel a rendezőasszisztenssel asszem jóban leszek... ****:)))))) ****) ;D ;D ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady