2024. Szeptember 20. - 18:29:48
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: HUNGARIAN ELITE OPEN AND MOVE DAY FEAT. JAY CUTLER - 2008 Október 25-26 BUDAPEST  (Megtekintve 64110 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2008. Október 22. - 23:42:26
Válasz #195
Nem elérhető

doncicco



Nagyon furának tartom, hogy a legvégén dől be minden..

2008. Október 22. - 23:46:30
Válasz #196
Nem elérhető

God Vazzeg


Azért azt ne felejtsük el, hogy November 29-30-án Gran Prix Due Torrin, indul Johnny 8-)
Persze, de az megse a kishazank es nem is a honos kozonseg... :'(

Hétvégén is lesz egy verseny véletlenül kishazánkban, jobb lenne mint a semmi, de én nem értek hozzá, csak szólok, biztos nem tudtatok róla :D
én -személy szerint- "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon nem mennék sehová...  8-) ;D

Ide inkább a mentsük ami menthető illene, szerintem  :-}

2008. Október 22. - 23:59:21
Válasz #197
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Hétvégén is lesz egy verseny véletlenül kishazánkban, jobb lenne mint a semmi, de én nem értek hozzá, csak szólok, biztos nem tudtatok róla :D
Húznám a számat, de a Johnny helyében biztosan elindulnék rajta.
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 23. - 00:04:23
Válasz #198
Nem elérhető

BibóImpiAmpi


Hát ezzel nagyon sok versenyzőnek keresztbe tett(ek). Én is nagyon kíváncsi lettem volna az Sb után a Jhonnyra meg Jayre, de úgy látszik ezzel még várnunk kell. Meg mível IFBB verseny valszínű, hogy külföldi versenyzők is jöttek volna szép számmal...
Egy negatív pont Mo-nak pfff.

2008. Október 23. - 00:21:42
Válasz #199
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
A csőd témához:
Én spec. társrendezője vagyok egy fesztiválnak.Az idei rendezvény második napján már látszott,hogy elég nagy lesz a minusz(közel másfél millió),de egymásra néztünk 3-an és azt mondtuk,hogy igenis lesz annyi tartásunk,hogy végigcsináljuk a 3. napot,játszani fog az összes banda és az emberek szórakozni fognak.Aztán alszunk rá egyet és másnap elmegyünk szépen emelt fővel a bankba és felveszünk egy hitelt...így is lehet csinálni.Valószínűleg nem másfél milla volt a Zoli minusza-nem tudom-de mindig van alternatíva!
Szerintem!
Sajna itt sokkal durvább volt a helyzet. Emlékeztek, hogy leszóltam a Klink Zolit, hogy segghülye a testépítéshez...de lenyugtattatok, hogy talán a versenyszervezéshez ért és most ez a lényeg. OK, onnantól kezdve pozitívan álltam a dologhoz. De kiderült, hogy a világon top helyezést érne el a legnagyobb kamuzók, a hazudozók, a legpofátlanabb emberek és a legbénább rendezvényszervezők között. Ha jól tudom kb. 4 hónapja "szervezi" ezt a két napot, majd 4 nappal előtte benyögi, hogy SEMMI sincs leszervezve! Milyen ember az ilyen?! És mi mégis megcsináltuk volna 4 nap alatt is, ha nem lett volna széthúzás az "IFBB" részéről (is). Még ez is bejött a képbe, dehát ez csak természetes.
Mennyi volt a minusz?! Mondjuk úgy az egész rendezvény költsége...kivéve az Extremefit által megszponzorált összeg. Ennyi.

Erre kössetek csomót!


 ˝=/
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 23. - 00:38:00
Válasz #200
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Páblikba nem lehet elmondani, hogy mi történt ?

Én is kíváncsi lennék az okokra  8)


Azért van kevés infó erről az egészről, mert jelen pillanatban, azok közül, akik tényleg dolgoztak ezen sokat, hogy megvalósuljon, a legegyszerűbben mondva is, eléggé le vannak sújtva ahhoz, hogy csak tömjék tele a fórumokat mindenféle részletekkel és a legtöbbször a tárgyhoz nem tartozó érzelmi és egyéb dolgokkal, hülyeségekkel.

Ez egy nagyon fontos rendezvény lett volna, pl a bodybuilding.hu –nak. Az egész cég hetek óta ezen dolgozott, a versenyzőink készültek, hogy lesz, mi lesz, a legapróbb részletekig, már amekkora rész ebből a bodybuilding.hu –ra tartozott.

Semmi értelmét, pl. én személy szerint nem látom most, hogy meghurcoljunk egy embert azon nyomban, szaftos hülyeségeket írkáljunk stb, mivel ez nem változtatna a lényegen, azon a tényen, hogy egy nagyszerű és egy nagyon kiemelkedő rendezvénytől estek el azok, akik ott lettek volna. Nem változtatna azon a tényen sem, hogy a föld egyik legnagyszerűbb testépítője nem lesz itt Magyarországon pár napon belül és ezáltal a közeljövőben sem! Az egész hazai testépítés és az ezt a területet szerető emberek vesztettek egy jókorát itt. Tényleg nehezemre esik szavakat is találni ehhez az egészhez.

Röviden annyit, hogy kicsit talán tisztább legyen a kép: Ebben az országban egy ilyen esemény a TESTÉPÍTÉSBEN most 2008 végén nem jött létre. Rengeteg okot fel lehet hozni, miért nem, de a legfontosabb, hogy nem volt annyi VALÓDI támogatója ennek a rendezvénynek, hogy ez a nagyszabású esemény létrejöjjön. (fikázó, mocskolódó, kárörvendő sokkal több van ebben az országban, mint ahányan egyáltalán elkezdenének megszervezni egy ilyen eseményt, vagy egyáltalán mernének egy ilyen esemény megszervezésére gondolni is ebben a kis országban.) Vagy egyáltalán tényleg oda mernének állni egy ilyen esemény mögé és még van is náluk pénz a zsebben, nem csak a duma. Akinek még egyáltalán valami szakértelme is lenne egy ilyen rendezvényhez, az pedig olyan ritka ebben az országban, mint a fehérholló.

A legfőbb okok a rendezvény elbukásához, mielőtt még egyáltalán létrejött volna:

1.   Full amatőr, full tapasztalatlan szervező egy ekkora eseményhez, szinte zéró anyagi fedezettel. Ez talán az egyik messze-messze legfőbb ok.
2.   Nagyon kevés valódi támogató(ez annyit jelent konkrétan, hogy az előző 3 hónapban egyetlen! olyan cég volt, aki számottevő pénzzel és rengeteg plusz értékkel állt az esemény mögé. Konkrétan csak a bodybuilding.hu (Extremefit) volt ez a cég. Ez messze nem elég! Sok kis apró, egyszerűen szólva, kamu szponzor volt még, egy fillért nem adtak konkrétan az eseményhez. Ez így lehetetlen, hogy összejöjjön!(ez szintén az első pontból is kiindul. Egy ilyen rendezvényhez több erős szponzorra van szükség és a szervező részéről NAGYON erős kapcsolatokra ezekkel az erős szponzorokkal. ) Itt nem 1 vagy 2 millió forintról van szó. Sokkal többről.
3.   A rendezvény egy másik nagy testépítő rendezvénnyel egy időpontba lett téve.(ez szintén visszatér az első ponthoz és egy nagyon amatőr dolog.)

Hát, kb ennyit erről most így hirtelen.

Mindenesetre, az IFBB, mint keselyű a döghúsra, lecsapott az elmaradó Elitre és felvállalta, „a president”, Huber elnök úr személyesen, hogy a MOM művházban megrendezik a kisebb fajta Elite Open-t és női Elite- et is. A MOM-ban, ahova az egyéb IFBB versenyeket is átmenekítették, és ezáltal az összes Johnny rajongó láthatja a Bajnokot(A Mestert) színpadon szombat este. Egyéb részletek még nekem sem állnak rendelkezésemre, csak annyi, hogy kb. 500 ezer Ft összdíjazás lesz az Elite Openen, amihez én személyesen is hozzájárulok.

Mi mást írhatnék még:

Amellett, hogy egy nagyszerű esemény marad el…Azt hiszem csak kevesen vannak ebben az országban, akik nálam jobban sajnálják ezt...

…Ja, a bodybuilding.hu szétosztott volna a SYMA-ban több ezer, fullos MUSCLETECH mintát.(nem baj, majd kitaláljuk, hogyan máshogy osszuk szét. Talán itt a fórumon?  ;) )

...Meglepetésként a kezetekbe nyomta volna Magyarország legújabb, kisebb testépítő magazinját, a BODYBUILDING.HU első számát. It's just good...



...A legújabb 308 oldalas EXTREMEFIT(MUSCLEMAG) magazin friss ropogós példányait majdnem féláron a bolti árhoz képest.




és persze találkozhattunk volna a "giga" méretű bodybuilding.hu standnál, ahol mind a 9 bodybuilding.hu csapattag versenyző ott lett volna és a teljes kb. 10 fős Extremefit, bodybuilding.hu munkatárs csapat.

...És egy nagyon jó móka lett volna ez a hétvége.


DE VISSZATÉRÜNK!

Ha tehetitek, támogassátok a Bodybuilding.hu –t és az Extremefit-et azzal, hogy itt szerzitek be fontosabb kiegészítőiteket, hogy jövőre ne bukjon el egy ilyen rendezvénynél, ha egészen véletlenül csak ő lenne ismét egy ilyen nagyszabású esemény támogatója! Higgyétek el nélkületek semmi nem fog itt megmozdulni! Minden egyes ember fontos a számunkra!

Köszönjük az összes eddigi látogatónknak, olvasónknak, fórumozónknak és vásárlónknak, hogy eddig is minket támogatott!

És ne felejtsd el az új jelszavunkat:
Klinkelj ránk!  :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 23. - 00:38:31
Válasz #201
Nem elérhető

God Vazzeg


A csőd témához:
Én spec. társrendezője vagyok egy fesztiválnak.Az idei rendezvény második napján már látszott,hogy elég nagy lesz a minusz(közel másfél millió),de egymásra néztünk 3-an és azt mondtuk,hogy igenis lesz annyi tartásunk,hogy végigcsináljuk a 3. napot,játszani fog az összes banda és az emberek szórakozni fognak.Aztán alszunk rá egyet és másnap elmegyünk szépen emelt fővel a bankba és felveszünk egy hitelt...így is lehet csinálni.Valószínűleg nem másfél milla volt a Zoli minusza-nem tudom-de mindig van alternatíva!
Szerintem!
Sajna itt sokkal durvább volt a helyzet. Emlékeztek, hogy leszóltam a Klink Zolit, hogy segghülye a testépítéshez...de lenyugtattatok, hogy talán a versenyszervezéshez ért és most ez a lényeg. OK, onnantól kezdve pozitívan álltam a dologhoz. De kiderült, hogy a világon top helyezést érne el a legnagyobb kamuzók, a hazudozók, a legpofátlanabb emberek és a legbénább rendezvényszervezők között. Ha jól tudom kb. 4 hónapja "szervezi" ezt a két napot, majd 4 nappal előtte benyögi, hogy SEMMI sincs leszervezve! Milyen ember az ilyen?! És mi mégis megcsináltuk volna 4 nap alatt is, ha nem lett volna széthúzás az "IFBB" részéről (is). Még ez is bejött a képbe, dehát ez csak természetes.
Mennyi volt a minusz?! Mondjuk úgy az egész rendezvény költsége...kivéve az Extremefit által megszponzorált összeg. Ennyi.

Erre kössetek csomót!


 ˝=/

Nekem nem tisztem ezt kommentálni, és talán jobb is így, mert véleményem azért lenne.. Nem rakok szmájlit, vagy inkább mégis:  :----

2008. Október 23. - 00:49:42
Válasz #202
Nem elérhető

NaturalBoy


Páblikba nem lehet elmondani, hogy mi történt ?

Én is kíváncsi lennék az okokra  8)


Azért van kevés infó erről az egészről, mert jelen pillanatban, azok közül, akik tényleg dolgoztak ezen sokat, hogy megvalósuljon, a legegyszerűbben mondva is, eléggé le vannak sújtva ahhoz, hogy csak tömjék tele a fórumokat mindenféle részletekkel és a legtöbbször a tárgyhoz nem tartozó érzelmi és egyéb dolgokkal, hülyeségekkel.

Ez egy nagyon fontos rendezvény lett volna, pl a bodybuilding.hu –nak. Az egész cég hetek óta ezen dolgozott, a versenyzőink készültek, hogy lesz, mi lesz, a legapróbb részletekig, már amekkora rész ebből a bodybuilding.hu –ra tartozott.

Semmi értelmét, pl. én személy szerint nem látom most, hogy meghurcoljunk egy embert azon nyomban, szaftos hülyeségeket írkáljunk stb, mivel ez nem változtatna a lényegen, azon a tényen, hogy egy nagyszerű és egy nagyon kiemelkedő rendezvénytől estek el azok, akik ott lettek volna. Nem változtatna azon a tényen sem, hogy a föld egyik legnagyszerűbb testépítője nem lesz itt Magyarországon pár napon belül és ezáltal a közeljövőben sem! Az egész hazai testépítés és az ezt a területet szerető emberek vesztettek egy jókorát itt. Tényleg nehezemre esik szavakat is találni ehhez az egészhez.

Röviden annyit, hogy kicsit talán tisztább legyen a kép: Ebben az országban egy ilyen esemény a TESTÉPÍTÉSBEN most 2008 végén nem jött létre. Rengeteg okot fel lehet hozni, miért nem, de a legfontosabb, hogy nem volt annyi VALÓDI támogatója ennek a rendezvénynek, hogy ez a nagyszabású esemény létrejöjjön. (fikázó, mocskolódó, kárörvendő sokkal több van ebben az országban, mint ahányan egyáltalán elkezdenének megszervezni egy ilyen eseményt, vagy egyáltalán mernének egy ilyen esemény megszervezésére gondolni is ebben a kis országban.) Vagy egyáltalán tényleg oda mernének állni egy ilyen esemény mögé és még van is náluk pénz a zsebben, nem csak a duma. Akinek még egyáltalán valami szakértelme is lenne egy ilyen rendezvényhez, az pedig olyan ritka ebben az országban, mint a fehérholló.

A legfőbb okok a rendezvény elbukásához, mielőtt még egyáltalán létrejött volna:

1.   Full amatőr, full tapasztalatlan szervező egy ekkora eseményhez, szinte zéró anyagi fedezettel. Ez talán az egyik messze-messze legfőbb ok.
2.   Nagyon kevés valódi támogató(ez annyit jelent konkrétan, hogy az előző 3 hónapban egyetlen! olyan cég volt, aki számottevő pénzzel és rengeteg plusz értékkel állt az esemény mögé. Konkrétan csak a bodybuilding.hu (Extremefit) volt ez a cég. Ez messze nem elég! Sok kis apró, egyszerűen szólva, kamu szponzor volt még, egy fillért nem adtak konkrétan az eseményhez. Ez így lehetetlen, hogy összejöjjön!(ez szintén az első pontból is kiindul. Egy ilyen rendezvényhez több erős szponzorra van szükség és a szervező részéről NAGYON erős kapcsolatokra ezekkel az erős szponzorokkal. ) Itt nem 1 vagy 2 millió forintról van szó. Sokkal többről.
3.   A rendezvény egy másik nagy testépítő rendezvénnyel egy időpontba lett téve.(ez szintén visszatér az első ponthoz és egy nagyon amatőr dolog.)

Hát, kb ennyit erről most így hirtelen.

Mindenesetre, az IFBB, mint keselyű a döghúsra, lecsapott az elmaradó Elitre és felvállalta, „a president”, Huber elnök úr személyesen, hogy a MOM művházban megrendezik a kisebb fajta Elite Open-t és női Elite- et is. A MOM-ban, ahova az egyéb IFBB versenyeket is átmenekítették, és ezáltal az összes Johnny rajongó láthatja a Bajnokot(A Mestert) színpadon szombat este. Egyéb részletek még nekem sem állnak rendelkezésemre, csak annyi, hogy kb. 500 ezer Ft összdíjazás lesz az Elite Openen, amihez én személyesen is hozzájárulok.

Mi mást írhatnék még:

Amellett, hogy egy nagyszerű esemény marad el…Azt hiszem csak kevesen vannak ebben az országban, akik nálam jobban sajnálják ezt...

…Ja, a bodybuilding.hu szétosztott volna a SYMA-ban több ezer, fullos MUSCLETECH mintát.(nem baj, majd kitaláljuk, hogyan máshogy osszuk szét. Talán itt a fórumon?  ;) )

...Meglepetésként a kezetekbe nyomta volna Magyarország legújabb, kisebb testépítő magazinját, a BODYBILDING.HU első számát. It's just good...



...A legújabb 308 oldalas EXTREMEFIT(MUSCLEMAG) magazin friss ropogós példányait majdnem féláron a bolti árhoz képest.




és persze találkozhattunk volna a giga méretű bodybuilding.hu standnál, ahol mind a 9 bodybuilding.hu csapattag versenyző ott lett volna és a teljes kb. 10 fős Extremefit, bodybuilding.hu munkatárs csapat.

...És egy nagyon jó móka lett volna ez a hétvége.


DE VISSZATÉRÜNK!

Ha tehetitek, támogassátok a Bodybuilding.hu –t és az Extremefit-et azzal, hogy itt szerzitek be fontosabb kiegészítőiteket, hogy jövőre ne bukjon el egy ilyen rendezvénynél, ha egészen véletlenül csak ő lenne ismét egy ilyen nagyszabású esemény támogatója! Higgyétek el nélkületek semmi nem fog itt megmozdulni! Minden egyes ember fontos a számunkra!

Köszönjük az összes eddigi látogatónknak, olvasónknak, fórumozónknak és vásárlónknak, hogy eddig is minket támogatott!

És ne felejtsd el az új jelszavunkat:
Klinkelj ránk!  :D


Hát Efit,hogy így leírtad a dolgokat: a jó mókát, a teljes Extremefit csapatot, az újságokat a mintákat és az egész rendezvényt így még jobban bánjuk szerintem ,hogy elmarad.
De ez midnenképp egy korrekt írás volt,mely a csalódottság érzésén nem változtat de valamelyest azért tiszta vizet öntöttél a pohárba.

Viszont legyünk optimisták és bízzunk abban hogy jövőre lesz egy nagyszabású rendezvény.
Én eddig is az Extremefitnél vásároltam (nem támogatás miatt hanem mert egyszerűen jók a cuccok) de ha a kiadott pénzem egy része ráadásul iylen rendezvények szponzorálására is fordítódik az dupblán jó.  ****:))))))

2008. Október 23. - 00:56:37
Válasz #203
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
DE VISSZATÉRÜNK!

Ha tehetitek, támogassátok a Bodybuilding.hu –t és az Extremefit-et azzal, hogy itt szerzitek be fontosabb kiegészítőiteket, hogy jövőre ne bukjon el egy ilyen rendezvénynél, ha egészen véletlenül csak ő lenne ismét egy ilyen nagyszabású esemény támogatója! Higgyétek el nélkületek semmi nem fog itt megmozdulni! Minden egyes ember fontos a számunkra!

Köszönjük az összes eddigi látogatónknak, olvasónknak, fórumozónknak és vásárlónknak, hogy eddig is minket támogatott!

És ne felejtsd el az új jelszavunkat:
Klinkelj ránk!  :D

;-oo-;
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 23. - 03:44:03
Válasz #204

Grizzly79

Vendég

2008. Október 23. - 07:43:55
Válasz #205
Nem elérhető

FirstLady


Én csak annyit fűznék hozzá, hogy egy dolgot kérek azoktól, akik elárasztottak privivel, e-mail-lel, meg mindennel, hogy bocs, hogy nem válaszoltam, de ugye megértitek, hogy mással foglalkoztam, és a kérés: ezzel kapcsolatban ne kérdezzetek többet, mert én sem tudnék többet írni erről, mint amit Efit írt...

Az ajándékok biztos, hogy nem fognak a "nyakunkon" maradni 8-)
Érdemes lesz figyelni... és -aki eddig esetleg nem ezt tette- naponta többször kattintani a bodybuilding.hu oldalára, és fórumára 8-)

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. Október 23. - 09:15:42
Válasz #206
Nem elérhető

George


Most őszintén...elképzelhetőnek tartjátok, hogy egy Cutler még egyszer rábólint egy magyar meghívásra? Hónapok óta fent volt a hivatalos oldalán a naptárban az esemény, valószínűleg komolyan be is volt tervezve, tehát nem volt B-terv. Ez fölösleges pénzkidobás volt neki, mert akkor ment volna máshova - gondolom én. Sajnos megint sikerült beégni nemzetközileg(is).
Nekem nagyon hiányzott már egy jó kis verseny, egy nívós helyen, ahol nincs hering-feeling, vannak kiállítók, el tudod magad foglalni a színpadon kívül mással is, és extra motivációt lehet gyűjteni Európa legjobb versenyzőitől. Mivel az egész időmet ehhez a versenyhez igazítottam ezen a hétvégén, ezért délelőtt nem megyek el (nem tudok elmenni) megnézni a SB-t, bár ahogy hallottam, ott is kidőlt pár versenyző a sorból, akikre leginkább kíváncsi lettem volna - úgy tűnik ez egy ilyen elbaszott hétvége.

2008. Október 23. - 09:36:53
Válasz #207
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
George,

Mivel nem mi tárgyaltunk közvetlenül Jay-el és a menedzserével, ezért nem tudjuk, mi a hozzáállása pontosan ehhez, de szerencsére, ahogy tudjuk Jay nem vesztett anyagilag, mivel volt egy előleg learakva az útjához, ami viszonylag fedezi, ha elmarad neki egy fellépése. A menedzsere nem hülye szerencsére.

Egyébként amerikában hetek óta elég nagy a pánik hangulat, az eddigi legnagyobb gazdasági válság miatt. Sokkal erősebb, mint bárhol máshol a világon, még az "utcaemberei" között is. Ráadásul az utóbbi napokban sokszor világítottak Magyarországra az amerikai hírekben, mint az egyik legnagyobb veszélyben lévő országra gazdaságilag, Amerika és Izland után. Tőlünk emailben naponta kérdezgetik a partnereink Amerikából, hogy jól vagytok stb...? Tehát több mint természetes nekik, ha valami itt elbukik éppen most...
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 23. - 09:40:09
Válasz #208
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
A Gyurma hamarosan csak itt egy exkluzív "oknyomozó" videót is készít az ügyhöz csak ide a bodybuilding.hu-ra. (inkább vicceset, mint komolyat.)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2008. Október 23. - 09:54:44
Válasz #209
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
A Gyurma hamarosan csak itt egy exkluzív "oknyomozó" videót is készít az ügyhöz csak ide a bodybuilding.hu-ra. (inkább vicceset, mint komolyat.)

Már készül és nem is akárhogy  ;D
 ;-oo-;