2024. November 01. - 16:34:52
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208379 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

2009. Április 12. - 18:19:25
Válasz #735

csery

Vendég
Na legyen patiszon, én bevállalom csak rántva, maradj SheHulk.

2009. Április 12. - 18:22:13
Válasz #736
Nem elérhető

Cressler

dikkk az ünnep alkalmából fastor finoman lebuzizta cseryt  ****:)))
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Április 12. - 18:23:13
Válasz #737

csery

Vendég
Finoman, de észrevehetően.

2009. Április 12. - 18:24:14
Válasz #738
Nem elérhető

fastor

bocsi ezjöttle abból amit egyszer írt zöldcica :-X
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Április 12. - 18:24:45
Válasz #739

SheHulk

Vendég
 :)
haha..
fiúk... jófejek vagytok.. kivéve géb de ő nincs itt.. még jó..
egy-kettőtökkel még személyesen is megnézném hanyas a kabát..
Csery vel is jól ellesztek.. Átsírtam az egész délutánt.. Nem szeretem ha megaláznak.. Különösen nem ennyi ember előtt..

Egyszer régen az oviban,... a nevelő néni az egész csoport előtt erőszakolta belém a kúpot... a sok kis majom meg röhögött meg szörnyülködött.. na ez most nekem  pont ilyen..
valaki csinálhatna egy Legrosszab gyerekkori élményeim topicot..

És lehet hogy lelki sérült vagyok de akkora a szívem mint ide Óbuda!!

Prod hallgasd meg imám..

2009. Április 12. - 18:26:51
Válasz #740

csery

Vendég
Na jol van, nem hinném h én alázlak meg, te nyomod ki ide a véleményxedet,minősítesz engem, És utána ujjal mutogatol, Akkora a szíved mint ide Óbuda, akkor lehet tudni kéne használni, részemről ezt most befejeztem, nem kommentáloka továbbiakban semminemű hozzászólást.

2009. Április 12. - 18:28:09
Válasz #741
Nem elérhető

FirstLady

tejóisten, mi történt itt, amíg én nem néztem oda?  ****:)))

Fastor meg akarja nevelni cserit, mack rendet rak, SHulk kitalálja, hogy töröljük, ez kéééész  ;D ;D ;D ;D

Ti mit ittatok ma? ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Április 12. - 18:28:14
Válasz #742

SheHulk

Vendég

na.. a zöldcica betett... megyek felvágom az ereimet, felakasztom a testemet.. ****:)))

2009. Április 12. - 18:29:25
Válasz #743

csery

Vendég

2009. Április 12. - 18:29:37
Válasz #744

SheHulk

Vendég
Na jol van, nem hinném h én alázlak meg, te nyomod ki ide a véleményxedet,minősítesz engem, És utána ujjal mutogatol, Akkora a szíved mint ide Óbuda, akkor lehet tudni kéne használni, részemről ezt most befejeztem, nem kommentáloka továbbiakban semminemű hozzászólást.

én elvonulásommal fejezem be..  :'(

2009. Április 12. - 18:29:43
Válasz #745
Nem elérhető

fastor

:)
haha..
fiúk... jófejek vagytok.. kivéve géb de ő nincs itt.. még jó..
egy-kettőtökkel még személyesen is megnézném hanyas a kabát..
Csery vel is jól ellesztek.. Átsírtam az egész délutánt.. Nem szeretem ha megaláznak.. Különösen nem ennyi ember előtt..

Egyszer régen az oviban,... a nevelő néni az egész csoport előtt erőszakolta belém a kúpot... a sok kis majom meg röhögött meg szörnyülködött.. na ez most nekem  pont ilyen..
valaki csinálhatna egy Legrosszab gyerekkori élményeim topicot..

És lehet hogy lelki sérült vagyok de akkora a szívem mint ide Óbuda!!

Prod hallgasd meg imám..
ne sírj, ne legyél öngyilkos, ne töröltesd magad, mert isten bizony kiirom az egész kerületbe hogy elfutottál ***))))
jókiscsaj vagy, ittmarad, nemsír, és szeretni fogjuk ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Április 12. - 18:30:21
Válasz #746
Nem elérhető

Cressler

na.. a zöldcica betett... megyek felvágom az ereimet, felakasztom a testemet.. ****:)))
csengő zoli te kurafi  ;D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Április 12. - 18:30:37
Válasz #747
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

Senki nem megy sehova  :-Đ

2009. Április 12. - 18:31:09
Válasz #748

SheHulk

Vendég

csengő zoli te kurafi  ;D

látom te vágod hogy nincsen tepsiszett...

2009. Április 12. - 18:32:34
Válasz #749

SheHulk

Vendég

Senki nem megy sehova  :-Đ

apu apu!!!
tudok én repülni... szépen kérem!!!