0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Na akkor most kérnék meg mindenkit hogy talán ha lehet hagyjuk most ezt a témát, mert nem gondolnám ,hogittkellenen bármit is megbeszélnem, ne értsétek félre ezt nem haragosan mondom, Csak kérem, köszönöm szépen.
Idézetet írta: Csery - 2009. Április 12. - 18:00:17 ne tapsolj kismajom.. töröltetem magam...maradjon meg ez a te világodnak szevasztok..
Idézetet írta: SheHulk - 2009. Április 12. - 18:01:46Idézetet írta: Csery - 2009. Április 12. - 18:00:17 ne tapsolj kismajom.. töröltetem magam...maradjon meg ez a te világodnak szevasztok..Nem kell törölni magadat, csak nem itt kell ezt....
na idefigyejjetek majmok! senkinek nem kell töröltetnie magát mert kicsi probléma van! szerintem ti mindketten szórakoztató alanyai vagytok ennek afórumnak és csakmert van egy kis hülyeség attól még nem kell megfutamodni! csengevagy hulkica???? ha igen akkor mennyé! De sztem erős vagy és nem kellene kicsit magadalá kerülnöd! megtudjátok beszélni a dolgokat. vagy íg y vayg úgy de menni fog és kuss bazzeg!
Idézetet írta: mack - 2009. Április 12. - 18:07:29na idefigyejjetek majmok! senkinek nem kell töröltetnie magát mert kicsi probléma van! szerintem ti mindketten szórakoztató alanyai vagytok ennek afórumnak és csakmert van egy kis hülyeség attól még nem kell megfutamodni! csengevagy hulkica???? ha igen akkor mennyé! De sztem erős vagy és nem kellene kicsit magadalá kerülnöd! megtudjátok beszélni a dolgokat. vagy íg y vayg úgy de menni fog és kuss bazzeg!egy gyenge szar vagyok.. Prod reggel finoman közölte hogy nem töröl.. most szebben kértem.. sziasztok.
Shehulk necsináld itt midneki bír, CSeryt meg majd megfegeylmezzük!