2024. November 01. - 18:22:46
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208387 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. Április 12. - 18:00:17
Válasz #720

csery

Vendég

2009. Április 12. - 18:01:08
Válasz #721
Nem elérhető

mack

Na akkor most kérnék meg mindenkit hogy talán ha lehet hagyjuk most ezt a témát, mert nem gondolnám ,hogittkellenen bármit is megbeszélnem, ne értsétek félre ezt nem haragosan mondom, Csak kérem, köszönöm szépen. :-){

tiszteletben tartottam ezt eddig is és ezek után is, a kérdéseimmel nem akartam senkit bántani és legfőképp kellemetlen szituba hozni. Nekem is így jött le a dolog, de ettől a Csery (ha az hanem) semmit nem változott a szememben, halál jó fej! A shehulkot sem akartam megbántani. Teccik a stílusa is meg minden, azt sajnálom hogy nem ugrotok egymás nyakába, ahogy olvasom a dolgokat, szerintem összeillenétek. Pont. és én kussolok ezentúl a témáról!

2009. Április 12. - 18:01:46
Válasz #722

SheHulk

Vendég
Łł=

ne tapsolj kismajom.. töröltetem magam...maradjon meg ez a te világodnak :-){
szevasztok..

2009. Április 12. - 18:02:19
Válasz #723

csery

Vendég

2009. Április 12. - 18:03:53
Válasz #724

csery

Vendég
Łł=

szevasztok..
Nem kell törölni magadat, csak nem itt kell  ezt.... :-){ :-){

2009. Április 12. - 18:07:29
Válasz #725
Nem elérhető

mack

na idefigyejjetek majmok! senkinek nem kell töröltetnie magát mert kicsi probléma van! szerintem ti mindketten szórakoztató alanyai vagytok ennek  afórumnak és csakmert van egy kis hülyeség attól még nem kell megfutamodni! csengevagy hulkica???? ha igen akkor mennyé! De sztem erős vagy és nem kellene kicsit magadalá kerülnöd! megtudjátok beszélni a dolgokat. vagy íg y vayg úgy de menni fog és kuss bazzeg!

2009. Április 12. - 18:08:01
Válasz #726

SheHulk

Vendég
Łł=

szevasztok..
Nem kell törölni magadat, csak nem itt kell  ezt.... :-){ :-){

ahamm.... akkor talán nem úgy kéne csinálni hogy loholtatod a hülye picsát (engem)...

2009. Április 12. - 18:08:40
Válasz #727

csery

Vendég
Hűűűű Mack rendet  tett.Részemről ok. ;D

2009. Április 12. - 18:09:27
Válasz #728

SheHulk

Vendég
na idefigyejjetek majmok! senkinek nem kell töröltetnie magát mert kicsi probléma van! szerintem ti mindketten szórakoztató alanyai vagytok ennek  afórumnak és csakmert van egy kis hülyeség attól még nem kell megfutamodni! csengevagy hulkica???? ha igen akkor mennyé! De sztem erős vagy és nem kellene kicsit magadalá kerülnöd! megtudjátok beszélni a dolgokat. vagy íg y vayg úgy de menni fog és kuss bazzeg!

egy gyenge szar vagyok.. Prod reggel finoman közölte hogy nem töröl.. most szebben kértem.. sziasztok.

2009. Április 12. - 18:13:56
Válasz #729

csery

Vendég

2009. Április 12. - 18:16:04
Válasz #730
Nem elérhető

fastor

Shehulk necsináld itt midneki bír, CSeryt meg majd megfegeylmezzük! ;) ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Április 12. - 18:17:45
Válasz #731
Nem elérhető

mack

egy gyenge szar vagyok.. Prod reggel finoman közölte hogy nem töröl.. most szebben kértem.. sziasztok.

hmmm...ezmá lelkiterroros hulkica...... ***))))

2009. Április 12. - 18:17:55
Válasz #732
Nem elérhető

Boresz

Lefosom a bokám.Mire hazajövök mamalátogatóból itt dúl a vihar és a besérülés.  :-\
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Április 12. - 18:18:14
Válasz #733
Nem elérhető

mack

Shehulk necsináld itt midneki bír, CSeryt meg majd megfegeylmezzük! ;) ;D

teee, mivel?   :o Patiszonnal?  ;D ;D ;D ;D ;D

2009. Április 12. - 18:18:31
Válasz #734

csery

Vendég
Na így van, itt mindenki csípi a búrádat, ne legyen két dolog kihatásra egymással.Kérlek szépen, Maradj itt.