2024. November 01. - 18:33:31
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208402 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

2009. Április 12. - 15:43:22
Válasz #705

Torony

Vendég
miután lehúztam 11 karácsonyt tökegyedül ez a szuper húsvét már meg se kottyan ;D

nézd a jó oldalát :) nem büdösítik össze a fejed mindenféle teszkós krasznaja moszkvával, nem "kell" sütnifőzni, hogy aztán a romokat is takaríthasd :)

ja tényleg.. van jó oldala :-\

én megpróbáltam...

(komolyan, csak nekem nem jönnek át az "ünnepek"? Ezeknek már köze nincs a tradíciókhoz, a vallási rész meg enyhén szólva távol áll tőlem, az egésznek jelen esetben annyi értelme van, hogy 3napos hétvége.)
figyelj, normális esetben elérik, azt amit el kell! :::: összejön a család! a barátok, az ismerösök, kilépnek a hétköznapokból, kikapcsolódnak stb! szerintem erre jók az ünnepek, nálunk ezért van még mindig a sütésfözés, stb!

na ehhez nálunk nem kel "ünnep"...

2009. Április 12. - 15:47:24
Válasz #706
Nem elérhető

FirstLady

... takarodjon az anyjába!! ...fogd be ...
Lehet, hogy csak szépen kellene kérni ;) ;D

azt gondolom te csak egy oldalt hallottad...  info hiány..
nem-nem...
Én arra a postodra írtam, amit beidéztem :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Április 12. - 15:51:26
Válasz #707

SheHulk

Vendég

nem-nem...

ettől még az info hiány az marad.. info hiány.

2009. Április 12. - 16:13:46
Válasz #708
Nem elérhető

FirstLady

nem-nem...

ettől még az info hiány az marad.. info hiány.
az simán lehet :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Április 12. - 16:40:10
Válasz #709

SheHulk

Vendég
megpróbálok majd piros pötty formájában érvényesülni...

2009. Április 12. - 17:41:49
Válasz #710
Nem elérhető

mack

shehulk! lehet csak nekem nem sikerül teljesen összerakni ebben a csökött agyamban a képet, de kicsit úgy tünsz nekem mintha segítségre lenne szükséged és azt nem tőlünk kapod meg....hanem valami fehérruhásoktól.... De most télleg, ha ennyire szaladsz csery után az dícséretes, csak ha nem veszi fel a telefont meg nem akar semmit se fizikailag meg sehogyse akkor ezmá majdnem zaklatás. Amit látok az az hogy néha kicsit khmmm...durván szólítod emg. Bár ehhez nekem semmi közöm, meg senkinek...de valahol mégis mi olvassuk. Bocs ha tapintatlan vagyok.....

2009. Április 12. - 17:46:05
Válasz #711

SheHulk

Vendég
shehulk! lehet csak nekem nem sikerül teljesen összerakni ebben a csökött agyamban a képet, de kicsit úgy tünsz nekem mintha segítségre lenne szükséged és azt nem tőlünk kapod meg....hanem valami fehérruhásoktól.... De most télleg, ha ennyire szaladsz csery után az dícséretes, csak ha nem veszi fel a telefont meg nem akar semmit se fizikailag meg sehogyse akkor ezmá majdnem zaklatás. Amit látok az az hogy néha kicsit khmmm...durván szólítod emg. Bár ehhez nekem semmi közöm, meg senkinek...de valahol mégis mi olvassuk. Bocs ha tapintatlan vagyok.....

még szerencse hogy nem vagy orvos... már becsukatnál idegességért.. mivel nem hogy nem látod át hanem fogalmad sem lehet miről van szó ezért hagyjuk is.. sajnálom ez látszik és sajnálom hogy így... bocsánat a kellemetlenségért.

2009. Április 12. - 17:51:11
Válasz #712
Nem elérhető

mack

még szerencse hogy nem vagy orvos... már becsukatnál idegességért.. mivel nem hogy nem látod át hanem fogalmad sem lehet miről van szó ezért hagyjuk is.. sajnálom ez látszik és sajnálom hogy így... bocsánat a kellemetlenségért.

te vbakker ez nem kellemetlen....mindenkinek voltakmá hasonló ügyei, meg sajnos még lesznek is. Hiába keménynek tünik valaki, annak is van szive és bizony neki is sajoghat néha....szóval ne ércsé férre mer felpofozlak  ;D

te csery!!!! ménem kell neked ez  acsaj? okéhogy fizikailag meg minden de most komolyan???????????????????

2009. Április 12. - 17:52:39
Válasz #713
Nem elérhető

mack

egy biztos bakker ha valaki megkaparintja shehulk szívét, az vagy nagyot kaszál vagy megkeseríti az életét a szeretetével  ;D ;D ;D ;D

2009. Április 12. - 17:53:53
Válasz #714
Nem elérhető

fastor

te MAck, ahogy nekem lejött, CSerynek azért nem kell shehulk, mert nem a lányokat szereti...legalábbis mintha erre utalt volna a zöld hölgy
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Április 12. - 17:54:55
Válasz #715

csery

Vendég
Na akkor most kérnék meg mindenkit hogy talán ha lehet hagyjuk most ezt a témát, mert nem gondolnám ,hogittkellenen bármit is megbeszélnem, ne értsétek félre ezt nem haragosan mondom, Csak kérem, köszönöm szépen. :-){

2009. Április 12. - 17:55:07
Válasz #716

SheHulk

Vendég
egy biztos bakker ha valaki megkaparintja shehulk szívét, az vagy nagyot kaszál vagy megkeseríti az életét a szeretetével  ;D ;D ;D ;D

vagy mindkettő... csery nem meleg cseri a pici szöszi cicákat szereti én meg nagy barna dög vagyok.. és ez csak a külső borítás...

2009. Április 12. - 17:58:36
Válasz #717

csery

Vendég
Csery nem szólhat bele ,mint ahogy sohase tehette, Szerintem ez nem az én napirendem topic, És ezeket nem nagyon illik így rendezni, értem? :-}

2009. Április 12. - 17:59:03
Válasz #718

SheHulk

Vendég

vagy mindkettő... csery nem meleg cseri a pici szöszi cicákat szereti én meg nagy barna dög vagyok.. és ez csak a külső borítás...
nagy barna dög?  ????... ez most zsírfelesleg, vagy pedig csak jól haladsz a testépítéssel? remélem, nem vagyok indiszkrét  :)

kérdezd ki cseryt privibe.. ott szeret rólam dumálni..pfff

2009. Április 12. - 17:59:44
Válasz #719
Nem elérhető

zotja