2024. November 02. - 00:20:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208453 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Április 09. - 11:18:08
Válasz #585
Nem elérhető

FirstLady

..... nem tudom.. most fáj a fejem mert kisírtam a szemem.. tök jó hogy itt nem ciki...
Hát nem ciki... már csak azért sem, mert megszabadít!
legalábbis egy időre...
SHulk, drukkolok, hogy minden rendeződjön körülötted, ami bánatot okoz! :)

Lue, te jössz :D csoportterápia van :D :D :D :D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Április 09. - 11:19:32
Válasz #586

SheHulk

Vendég
<3! ből  :---- lett.... kösz a szurkot Lédí...

2009. Április 09. - 11:22:12
Válasz #587
Nem elérhető

FirstLady

akkor ez egy dolgot jelent: vannak érzelmek...

FirstLady

2009. Április 09. - 11:23:35
Válasz #588
Nem elérhető

lue

ÖööÖö.HÁT  A  HELYZET AZ HOGY ELÉGGÉ AZ ELEJÉN JÁRUNK MÉG,DE  VANAMIKOR az a  flegmakikivancsirád jön le :-\
tudod  szkájpolunk,meg msn,aztan ott van kép,neem  igazán teccik,,mer azé  mindenki igényli  a  szeretetet erted, csak  az a  baj  hogy van aki erzékenyebb  mondjuk este,és  koo  mémondtadezt,meg agyalás,magadrágása,joo minden amugy mikor 1üttvagyunk,söööt..a legjobb.csak ez a távollétesdi,hát..izé..eléggé  feszit,tudod,,,

2009. Április 09. - 11:34:24
Válasz #589

Torony

Vendég

két mondat 2Pac-tól, mindkettő az All Eyez on Me albumról; "Life goes on" illetve "Keep yer head up, let's close eyes open" ...

2009. Április 09. - 11:40:44
Válasz #590

SheHulk

Vendég

két mondat 2Pac-tól, mindkettő az All Eyez on Me albumról; "Life goes on" illetve "Keep yer head up, let's close eyes open" ...
:-){

2009. Április 09. - 11:41:39
Válasz #591
Nem elérhető

FirstLady

ÖööÖö.HÁT  A  HELYZET AZ HOGY ELÉGGÉ AZ ELEJÉN JÁRUNK MÉG,DE  VANAMIKOR az a  flegmakikivancsirád jön le :-\
tudod  szkájpolunk,meg msn,aztan ott van kép,neem  igazán teccik,,mer azé  mindenki igényli  a  szeretetet erted, csak  az a  baj  hogy van aki erzékenyebb  mondjuk este,és  koo  mémondtadezt,meg agyalás,magadrágása,joo minden amugy mikor 1üttvagyunk,söööt..a legjobb.csak ez a távollétesdi,hát..izé..eléggé  feszit,tudod,,,

A távkapcsolat a sosem jó, vagyis sosem egyszerű... ráadásul írásban nem az jön le mindig, amit az ember mondani akar...
Viszont a kapcsolat elején lévő flegmázás két dolog lehet: 1. taktiázik, hogy megtartson, vagy 2. valóban nem kíváncsi annyira rád...
Ezt nyilván csak akkor tudod meg, ha már szorosabb a kapcsolat, vagy jobban kiismerted... dehát ez távkapcsolatnál főleg bonyolult...
A "miért mondtad ezt", na az nehéz kérdés... a csajok túlagyalnak, meg komplikálnak, kombinálnak mindent... ezt cska úgy tudod kivédeni, ha írsz valamit, és úgyérzed, hogy bele lehet látni mást, akkor pontosítasz... Persze ezt nehezen veszi észre egy férfi :D

Viszont egy biztos az elején kellene a kapcsolatnak az egyik legszebb részét hoznia... szóval az nem jó jel, ha vannak döccenők már most... de egyre figyelj, ha írsz egy listát (tudom, elcsépelt, de működik!), amiben egyik oldal a jó, másik a rossz dolgok, vagy tulajdonságok, és a rossz felé billen a mérleg, akkor jobb előbb kilépni, mint később...

Ha viszont a pozitív felé, akkor meg kell ezeket beszélni, mert amíg nem tudja ő, hogy pl. az adott viselkedési formája neked nem annyira jön be, nem fog tudni változtatni rajta, ez oda-vissza igaz! szóval ami nem tetszik, azt szóvá kell tenni, ha változtat, érdekled, ha nem, akkor abból is le lehet vonni a tanulságot.

Szóval így konkrétum nélkül nyilván nehéz megmondani a dolgokat, de remélem, segítettem :)

FirstLady

2009. Április 09. - 11:45:19
Válasz #592
Nem elérhető

lue

:-){ köszi...  csak az  van hogy  mind2  en   bonyolult lelkek  vagyunk,,És  én vagyok az öregebb,  meg én  megbeszélés  pártján vagyok, mert  rámehetnek dolgok.oké azelött  volt  1  elete,életem nem arrol van szo  hogy hovamészminekmész,csakazé tudjammá hogy most mé"hanyagol"amugy teljesen más  jÖn le  irásban ez nagyon igaz,  ****:))))))

2009. Április 09. - 11:51:35
Válasz #593
Nem elérhető

FirstLady

:-){ köszi...  csak az  van hogy  mind2  en   bonyolult lelkek  vagyunk,,És  én vagyok az öregebb,  meg én  megbeszélés  pártján vagyok, mert  rámehetnek dolgok.oké azelött  volt  1  elete,életem nem arrol van szo  hogy hovamészminekmész,csakazé tudjammá hogy most mé"hanyagol"amugy teljesen más  jÖn le  irásban ez nagyon igaz,  ****:))))))
hát igen... nem árt az ilyesmi, ha azért tudod, hogy mit csinál a másik... És ez nem elszámoltatás, csak ha baj van, akkor tudd merre keresni...

FirstLady

2009. Április 09. - 11:54:32
Válasz #594

SheHulk

Vendég
Én meg elfoglalom magam szalon építéssel meg munkával... majd jön a nagy Ő.. pffff...

2009. Április 09. - 12:14:12
Válasz #595
Nem elérhető

mack

Én meg elfoglalom magam szalon építéssel meg munkával... majd jön a nagy Ő.. pffff...

csery....

2009. Április 09. - 12:15:27
Válasz #596

csery

Vendég
MACK....ez fizikai képtelenség amire gondolsz... :-)(-: ;D

2009. Április 09. - 12:16:19
Válasz #597
Nem elérhető

lue

hát az majd  jön,shulk. most jaja kösd le magad  amit szerecc,nekem az edzések foglaltak le "valamilyen "szinten,meg mostmár joidö..jah  festő  vagyok ;D
szoljáá ha már ott tartasz,ésakko megbeszéjük,a  hogyantovábbot.addig is  itt van neked tölem...
jah eznemazénmunkám,csakugy van...)

2009. Április 09. - 12:19:42
Válasz #598

SheHulk

Vendég

csery....

azért is képtelenség mert nem az én fajtámat szereti ****:)))

2009. Április 09. - 12:29:32
Válasz #599
Nem elérhető

FirstLady

csery....
Vagy a HeHulk, esetleg Superman, vagy Batman... (a pókember túl vékony)  ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady