0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Idézetet írta: Torony - 2009. Április 02. - 06:38:18Idézetet írta: fastor - 2009. Április 01. - 20:59:58Idézetet írta: Torony - 2009. Április 01. - 20:51:03Idézetet írta: fastor - 2009. Április 01. - 17:38:42Idézetet írta: FirstLady - 2009. Április 01. - 16:55:40Segítek torony válaszát megérteni Fastor:Azért nem az ásót javasolta, mert az macerásabb művelet Wow, új hölgyjúzer! Srácok rendesen viselkedni, nem elriasztani az újakat, mert így is szörnyű az ivararány értemmáár és, én feküdjek, vagy mást fektessek bele? fastor bazeg ne légy eccerű... tarkóncsapod, belefekteted a kádba, nátronlúg és pár napig állni hagyod aztán dugó kihúz ez nemjó ötlet nagyo nszeretem sosem tennék vele ilyet ez még ivccnek is rossz Torony majd elmúlik, hombre könnyü neked, te már öreg vagy, megélted már a dolgokat
Idézetet írta: fastor - 2009. Április 01. - 20:59:58Idézetet írta: Torony - 2009. Április 01. - 20:51:03Idézetet írta: fastor - 2009. Április 01. - 17:38:42Idézetet írta: FirstLady - 2009. Április 01. - 16:55:40Segítek torony válaszát megérteni Fastor:Azért nem az ásót javasolta, mert az macerásabb művelet Wow, új hölgyjúzer! Srácok rendesen viselkedni, nem elriasztani az újakat, mert így is szörnyű az ivararány értemmáár és, én feküdjek, vagy mást fektessek bele? fastor bazeg ne légy eccerű... tarkóncsapod, belefekteted a kádba, nátronlúg és pár napig állni hagyod aztán dugó kihúz ez nemjó ötlet nagyo nszeretem sosem tennék vele ilyet ez még ivccnek is rossz Torony majd elmúlik, hombre
Idézetet írta: Torony - 2009. Április 01. - 20:51:03Idézetet írta: fastor - 2009. Április 01. - 17:38:42Idézetet írta: FirstLady - 2009. Április 01. - 16:55:40Segítek torony válaszát megérteni Fastor:Azért nem az ásót javasolta, mert az macerásabb művelet Wow, új hölgyjúzer! Srácok rendesen viselkedni, nem elriasztani az újakat, mert így is szörnyű az ivararány értemmáár és, én feküdjek, vagy mást fektessek bele? fastor bazeg ne légy eccerű... tarkóncsapod, belefekteted a kádba, nátronlúg és pár napig állni hagyod aztán dugó kihúz ez nemjó ötlet nagyo nszeretem sosem tennék vele ilyet ez még ivccnek is rossz Torony
Idézetet írta: fastor - 2009. Április 01. - 17:38:42Idézetet írta: FirstLady - 2009. Április 01. - 16:55:40Segítek torony válaszát megérteni Fastor:Azért nem az ásót javasolta, mert az macerásabb művelet Wow, új hölgyjúzer! Srácok rendesen viselkedni, nem elriasztani az újakat, mert így is szörnyű az ivararány értemmáár és, én feküdjek, vagy mást fektessek bele? fastor bazeg ne légy eccerű... tarkóncsapod, belefekteted a kádba, nátronlúg és pár napig állni hagyod aztán dugó kihúz
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Április 01. - 16:55:40Segítek torony válaszát megérteni Fastor:Azért nem az ásót javasolta, mert az macerásabb művelet Wow, új hölgyjúzer! Srácok rendesen viselkedni, nem elriasztani az újakat, mert így is szörnyű az ivararány értemmáár és, én feküdjek, vagy mást fektessek bele?
Segítek torony válaszát megérteni Fastor:Azért nem az ásót javasolta, mert az macerásabb művelet Wow, új hölgyjúzer! Srácok rendesen viselkedni, nem elriasztani az újakat, mert így is szörnyű az ivararány
Idézetet írta: fastor - 2009. Április 02. - 06:46:14Idézetet írta: Torony - 2009. Április 02. - 06:38:18Idézetet írta: fastor - 2009. Április 01. - 20:59:58Idézetet írta: Torony - 2009. Április 01. - 20:51:03Idézetet írta: fastor - 2009. Április 01. - 17:38:42Idézetet írta: FirstLady - 2009. Április 01. - 16:55:40Segítek torony válaszát megérteni Fastor:Azért nem az ásót javasolta, mert az macerásabb művelet Wow, új hölgyjúzer! Srácok rendesen viselkedni, nem elriasztani az újakat, mert így is szörnyű az ivararány értemmáár és, én feküdjek, vagy mást fektessek bele? fastor bazeg ne légy eccerű... tarkóncsapod, belefekteted a kádba, nátronlúg és pár napig állni hagyod aztán dugó kihúz ez nemjó ötlet nagyo nszeretem sosem tennék vele ilyet ez még ivccnek is rossz Torony majd elmúlik, hombre könnyü neked, te már öreg vagy, megélted már a dolgokat fastor kicsit szemtelen szokás szerint, de nem baj, olyan tekintetben igaza van, hogy tapasztalatból beszélek - no bitch is worth it
Párkapcsolati tanácsadás Toronynál.... Rendelés helye: szerdánként a dorogi mészégető ...
Idézetet írta: csery - 2009. Április 02. - 09:46:29Párkapcsolati tanácsadás Toronynál.... Rendelés helye: szerdánként a dorogi mészégető ... Ajj-ajj, itt a Világvégeeee! Mindenki menekülöööööööööööööööön!
Talán végre megérted a nátronlúg felhasználását fesztör!