2024. November 02. - 06:31:56
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208509 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

2008. December 22. - 15:03:33
Válasz #495
Nem elérhető

fastor

ATom, a kétképblöl láccik, hogy te nagyobb vagy mint a pigmeusok :)

Ezt a képet eddig mé titkoltad?

De televagyok   ;D ;D ;D

Amúgy kösz  ;)
modnjuk úgy, hogy valaki, még elfelejtette feltölteni a Kécskei képeket --)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. December 30. - 12:07:32
Válasz #496
Nem elérhető

FirstLady

Ezt küldte az egyik ismerősöm, egész jó ;)

"Tegnap még bosszút akartál vagy megváltást, azt akartad, hogy telefonáljon, vagy azt, hogy reád szoruljon, vagy hogy vigyék börtönbe és végezzék ki. Tudod, amíg ilyesmit érzel, a másik a messzeségben örül. Addig még hatalma van fölötted. Amíg bosszúért kiáltasz, a másik kezeit dörzsöli, mert a bosszú az vágy is, a bosszú megkötöttség. De eljön egy nap, mikor felébredsz, szemed dörzsölöd, ásítsz, s egyszerre észreveszed, hogy már nem akarsz semmit. Nem bánod azt sem, ha szembejön az utcán. Ha telefonál, felelsz, ahogy illik. Ha látni akar, és muszáj találkozni vele, kérem, tessék. És mindez, belülről, egészen laza és őszinte, tudod... nincs többé semmi görcsös, semmi fájdalmas, semmi önkívületes az egészben. Mi történt? Nem érted. Már nem akarsz bosszút, nem... s megtudod, hogy ez az igazi bosszú, az egyetlen, a tökételes, az, hogy már nem akarsz semmit tőle, nem kívánsz neki rosszat, sem jót, nem tud többé fájdalmat szerezni neked." - Márai Sándor   

"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. December 31. - 18:21:02
Válasz #497
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
én a sérülésem óta szenvedek motivációhiányban..addig soha!...megsérültem a hte vissazmondta a támogatásomat amit addig kaptam..leírtak...sok negatív visszacsengést is kaptam..jelenleg se tudok rendesen vállat se mellett edzeni csak kínlódok..az erősembert meg úgy nyertem meg hogy messze formám alatt voltam de ide ez is elég volt....jelenleg félek kicsit készülni a wabba vb-re mert sérülésem nyoma jól látható a bicepszemen és az általa okozott vállprobléma miatt nehéz lesz növelnem a tömeget a vállamon és a mellemen pont ahol kéne..és ugye indul dani, alex, kovács...hátam felhozhatom...kár lenne magam alatt teljesíteni..inkább nem indulok úgy gondolom ha nem úgy alakul...jó lenne egy felvezető verseny is a lelkemnek nyár közepe fele és látnám hogy mutatok a színpadon..és akkor tudnék érdemlegeset mondani..talán az adna egy löketet de akkor 2* kéne bepucolni..de nagyon akarok indulni...kudarckerülő sportoló típus lettem..csak az hajt már, hogy kerüljem a kudarcot....de nem akrok arra a szintre se lesüllyedni, hogy keresgélem a versenyeket hol nem kell a jobbakkal összeállni de mégis növelhetem az egóm...próbálok nem azzá válni amitől mindig is írtóztam...most életemben először félek a kudarctól ,mert nem tudom teljesen odatenni magam se fejben se fizikálisan...és már van mit vesztenem...meg kell oldanom fejben!

Bécó ez nem Te vagy,és ez nem az a topic.  ;)
Ezt az írást most betudom az évvégi letargikus állapotnak.  ;D

én a sérülésem óta szenvedek motivációhiányban..addig soha!...megsérültem a hte vissazmondta a támogatásomat amit addig kaptam..leírtak...sok negatív visszacsengést is kaptam..jelenleg se tudok rendesen vállat se mellett edzeni csak kínlódok..az erősembert meg úgy nyertem meg hogy messze formám alatt voltam de ide ez is elég volt....jelenleg félek kicsit készülni a wabba vb-re mert sérülésem nyoma jól látható a bicepszemen és az általa okozott vállprobléma miatt nehéz lesz növelnem a tömeget a vállamon és a mellemen pont ahol kéne..és ugye indul dani, alex, kovács...hátam felhozhatom...kár lenne magam alatt teljesíteni..inkább nem indulok úgy gondolom ha nem úgy alakul...jó lenne egy felvezető verseny is a lelkemnek nyár közepe fele és látnám hogy mutatok a színpadon..és akkor tudnék érdemlegeset mondani..talán az adna egy löketet de akkor 2* kéne bepucolni..de nagyon akarok indulni...kudarckerülő sportoló típus lettem..csak az hajt már, hogy kerüljem a kudarcot....de nem akrok arra a szintre se lesüllyedni, hogy keresgélem a versenyeket hol nem kell a jobbakkal összeállni de mégis növelhetem az egóm...próbálok nem azzá válni amitől mindig is írtóztam...most életemben először félek a kudarctól ,mert nem tudom teljesen odatenni magam se fejben se fizikálisan...és már van mit vesztenem...meg kell oldanom fejben!

Hűha, valami nagyon eltört benned Beco, pont az a személy vagy, aki kitűnt mindig az önbizalmával. Én hiszem, hogy fejben meg tudod oldani ezt is, hisz ez is csak egy akadály, amiből már nagyon sokon átmentél, és még sok lesz is, amin át kell menned! Soha ne mondd hogy soha, és innentől 110%-on kell teljesíteni, szigorúan csak magaddal szemben  /:-)

A kudarc is jó, ha erőt ad, márpedig ha valaki képes bármiből pozitív energiát kovácsolni, az pont te vagy. Nem kell félni, csak maxon menni előre, és leszarni az akadályokat  :-){

Tudom hogy sikerül, sokunknak erőt ad a megjelenésed, az önbizalmad, maradj ilyen  :-)!

bocsi, kishal vagyok,de nem teheted meg, sem magaddal, sem a sok gyerekkel (köztükvagyok énis ) akik, felnéznek rád, több sportból is, és úgy fekszenek le sokszor, hogy olyan leszek mint a KATHI BÉLA...
remélem, az újjévvel, visszatér a régi szellemed is, és látunk még nyerni :)

Ez nagyon komoly Béci!   Nekem is nagyon necces a jövőm,tönkre ment a vállalkozásom amiből éltem,úgy néz ki választanom kell,vagy egy verseny jövőre,vagy lehet,hogy csúnya öregkor,mivel a vállamat nem nagyon tudják helyre hozni,csak foltozgatni,és a fájdalmat csillapítani. Nagyon szerettem volna,szeretnék,versenyezni,és veled újra egy színpadon állni,de,lehet,hogy ebből a részemről nem lesz semmi.  Hogy ezt miért ebbe a rovatba írtam nem tudom! ˝=/

No itt lehet folytatni.  ;)

2008. December 31. - 18:31:45
Válasz #498
Nem elérhető

Gabe

Hm...mik vannak itt az év utolsó napján.
Gondoljatok arra, hogy sokunknak meg sosem fog megadatni, hogy versenyezzen, és sosem fog tudni olyan fizikumot építeni, mint a tiétek...pedig szeretne!
Lehet, hogy ezt vastagon leszarjátok, de ez is egy nézőpont!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. December 31. - 18:32:37
Válasz #499
Nem elérhető

God Vazzeg

hm...mik vannak itt az év utolsó napján.
Gondoljatok arra, hogy sokunknak meg sosem fog megadatni, hogy versenyezzen, és sosem fog tudni olyan fizikumot építeni, mint a tiétek...pedig szeretne!

A másik meg, hogy ha olyan fizikumom lenne mint Beconak, nem hagynám parlagon heverni  :-)->

2008. December 31. - 18:33:28
Válasz #500
Nem elérhető

Gabe

Ez az, erről beszélek én is!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. December 31. - 18:42:38
Válasz #501
Nem elérhető

FirstLady

Hátha ez segít ;)

B ékés álmainkba ne csalódjunk soha,
O ltalmazzon minket angyalok mosolya.
L elkünkben béke és szeretet virítson,
D üh és gaz álnokság meg ne szomorítson.
O stoba szólamra ne hajoljon szívünk,
G azdagság kísérje minden vidám léptünk.

Ú tjaink vigyenek igaz célunk felé,
J övendőnk munkája ne váljon kereszté.
É jszaka pompásan ragyogjon csillagod,
V eled lehessek amikor csak akarod.
E gymásra találjon most minden kereső,
T ársával éljen minden egymást szerető.

K özösen tegyük szebbé ezt a világot,
Í zleljünk már most mennyei boldogságot.
V áljon minden titkos, szép álmunk valóra,
Á ldott legyen minden együtt töltött óra.
N evetni tudjunk és őszintén örülni,
O dvas idő fogát messze elkerülni.
K eveset mondok végül, de szépet:

Boldog újévet! 8-)

FirstLady

2009. Január 18. - 22:00:20
Válasz #502
Nem elérhető

FirstLady

Egy kutya, akinek megtalálták a gazdáját... és ezalapján leírták a történetét  :'(

"6 hetesen magatokhoz vettetek, sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam Veletek. Ahogy nőttem, egyre nőtt a mozgásigényem és vele együtt az étvágyam is. A gyerekek nem akartak velem játszani,ha odamentem egy simiért, sokszor belém is rúgtak. Aztán 1 nap beültettetek a kocsiba. Én olyan boldog voltam, végre hónapok óta először látok mást is a kennelen kívül. Az autópálya szélén álltunk meg. Eldobtátok a labdámat. Futottam utána,de mire visszaértem Ti már sehol sem voltatok. Kétségbeesetten rohangáltam a kocsik között, labdával a számban. Az autósok dudáltak, de volt olyan is, aki rá is gyorsított. Ki akartam futni az út szélére, mert nagyon féltem. Hirtelen egy hatalmas ütést éreztem az oldalamon és többet nem tudtam felállni. Nagy nehezen kikúsztam az út mellé. Próbáltam utánatok menni, de nem sikerült. Körülöttem minden véres volt. Fáztam, sötét volt és féltem. A labdámat még mindig fogtam, biztos voltam benne, hogy visszajöttök értem. Hiába nyüszítettem, ugattam, senki nem állt meg segíteni.Több órás fekvés után megállt mellettem valaki, nem törődve a vérrel és a sárral, betett az autóba. Egy fehér köpenyes férfi szaladt a kocsihoz, amikor megálltunk. Már csak a fejét csóválta. Új gazdám, aki 15 perce ismert, nagyon sírt és megölelt. Csak akkor engedtem el a labdámat, hogy megnyaljam a kezét, hogy azt tudjam neki mondani: "Köszönöm". Aztán elaludtam, az utolsó dolog, amit hallottam, gazdám kétségbeesett zokogása volt. Már nem félek, nem fázom és nem fáj semmim sem. Meghaltam. Talán ha nem rágom szét a cipőket és nem eszem annyit, még mindig élhetnék..."

:-\

FirstLady

2009. Január 19. - 00:58:20
Válasz #503
Nem elérhető

sabodave

Egy kutya, akinek megtalálták a gazdáját... és ezalapján leírták a történetét  :'(

"6 hetesen magatokhoz vettetek, sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam Veletek. Ahogy nőttem, egyre nőtt a mozgásigényem és vele együtt az étvágyam is. A gyerekek nem akartak velem játszani,ha odamentem egy simiért, sokszor belém is rúgtak. Aztán 1 nap beültettetek a kocsiba. Én olyan boldog voltam, végre hónapok óta először látok mást is a kennelen kívül. Az autópálya szélén álltunk meg. Eldobtátok a labdámat. Futottam utána,de mire visszaértem Ti már sehol sem voltatok. Kétségbeesetten rohangáltam a kocsik között, labdával a számban. Az autósok dudáltak, de volt olyan is, aki rá is gyorsított. Ki akartam futni az út szélére, mert nagyon féltem. Hirtelen egy hatalmas ütést éreztem az oldalamon és többet nem tudtam felállni. Nagy nehezen kikúsztam az út mellé. Próbáltam utánatok menni, de nem sikerült. Körülöttem minden véres volt. Fáztam, sötét volt és féltem. A labdámat még mindig fogtam, biztos voltam benne, hogy visszajöttök értem. Hiába nyüszítettem, ugattam, senki nem állt meg segíteni.Több órás fekvés után megállt mellettem valaki, nem törődve a vérrel és a sárral, betett az autóba. Egy fehér köpenyes férfi szaladt a kocsihoz, amikor megálltunk. Már csak a fejét csóválta. Új gazdám, aki 15 perce ismert, nagyon sírt és megölelt. Csak akkor engedtem el a labdámat, hogy megnyaljam a kezét, hogy azt tudjam neki mondani: "Köszönöm". Aztán elaludtam, az utolsó dolog, amit hallottam, gazdám kétségbeesett zokogása volt. Már nem félek, nem fázom és nem fáj semmim sem. Meghaltam. Talán ha nem rágom szét a cipőket és nem eszem annyit, még mindig élhetnék..."

:-\

Ezt már olvastam, de nagyon dúrva! :'(

2009. Január 30. - 11:16:42
Válasz #504
Nem elérhető

God Vazzeg

Kivan a faszom mostanában mindenkivel, szopat az élet ázze  ˝=/

2009. Január 30. - 11:24:30
Válasz #505
Nem elérhető

FirstLady

Akarsz róla beszélni?
...akár priviben is  ;)

Egyébként úgy általánosságban el lehet mondani, hogy mostanában nem nagyon találkozom a végtelenségig kiegyensúlyozott emberekkel... :-\

FirstLady

2009. Január 30. - 11:35:14
Válasz #506
Nem elérhető

God Vazzeg

Akarsz róla beszélni?
...akár priviben is  ;)

Egyébként úgy általánosságban el lehet mondani, hogy mostanában nem nagyon találkozom a végtelenségig kiegyensúlyozott emberekkel... :-\

Konkrétumokat nem írnék, de egyre jobban körvonalazódik bennem, hogy direkt szívat pár ember. A kiegyensúlyozottságnak nem tesz jót a mostani gazdasági helyzet, nagyon halvérűnek kell lennie annak, aki ezt mosolyogva tűri  :-X

2009. Január 30. - 11:39:04
Válasz #507
Nem elérhető

FirstLady

Akarsz róla beszélni?
...akár priviben is  ;)

Konkrétumokat nem írnék, de egyre jobban körvonalazódik bennem, hogy direkt szívat pár ember. A kiegyensúlyozottságnak nem tesz jót a mostani gazdasági helyzet, nagyon halvérűnek kell lennie annak, aki ezt mosolyogva tűri  :-X
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi sül majd ki ebből az egészből   :(
Mindenesetre teszteld le, aki tényleg szívat, azt próbáld meg kizárni...  :-/--  8-)

FirstLady

2009. Január 30. - 11:42:39
Válasz #508
Nem elérhető

God Vazzeg

Akarsz róla beszélni?
...akár priviben is  ;)

Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi sül majd ki ebből az egészből   :(
Mindenesetre teszteld le, aki tényleg szívat, azt próbáld meg kizárni...  :-/--  8-)

Nem ilyen kizárós kapcsolat sajna, kölcsönös függés van. De megoldom, csak elszomorít  :-\

2009. Január 30. - 11:46:54
Válasz #509

Torony

Vendég
csákány. Komolyan. Csak előtte  köttess vele nagy összegű életbiztosítást, aminek te vagy a kedvezményezettje.