2024. November 02. - 08:17:44
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208518 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Október 23. - 17:01:15
Válasz #465
Nem elérhető

FirstLady

Bémár vagy Szala :D

Amúgy teljesen korrekt ...
hát az egyik furcsábban hangzik, mint a másik  ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Október 23. - 17:02:02
Válasz #466

B1ll4

Vendég
Fejben kidolgoztam már egy fasza kis tervet amúgy , kicsit módosítok rajta és már teljesen jó lesz !  @:-)

2008. Október 23. - 17:30:38
Válasz #467
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Béla, sajna én nem nagyon tudok segíteni, de majd vmikor edzünk egyet és akkor majd megpróbállak mentálisan kiragadni a negatív körülményekből.

A sportolás mindig is az egyik legjobb gyógyszer volt és az is marad.

/:-)
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2008. Október 23. - 19:30:43
Válasz #468
Nem elérhető

God Vazzeg

"meddig küzdjünk még , meddig harcoljunk ?"

Tessék Bécó, itt a válasz:
"Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg, és a kutat úgy is ideje már betemetni. Nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba. A szamár megértette, mi történik, és először rémisztően üvöltött.

Aztán mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet, és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált.

Az élet mindenfajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a tovább lépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg. Rázd meg magad és lépj egyet feljebb!!!!"

Ez nagyon jó, köszi  8-)  ****:))))))

2008. Október 23. - 19:33:53
Válasz #469
Nem elérhető

FirstLady

Hááát, ha ilyesmire van kereslet, akkor még egy:

"A sziget
Volt egyszer nagyon régen egy sziget, ahol emberi érzések éltek: a Vidámság, a Bánat, a Tudás és még sok más, így a Szeretet is. Egy napon az érzések tudomására jutott, hogy a sziget süllyed. Ezért valamennyien előkészítették hajóikat és elhagyták a szigetet. Egyedül a Szeretet akart az utolsó pillanatig maradni. Mielőtt a sziget elsüllyedt, a Szeretet segítségért imádkozott.

A Gazdagság egy luxushajón úszott el a szeretet mellett.
A szeretet megszólította:
- Gazdagság, el tudnál vinni magaddal?
- Nem, nem tudlak! A hajómon sok aranyat, ezüstöt viszek, itt nincs már hely számodra!

Így hát megkérdezte a Szeretet a Büszkeséget, aki egy csodaszép hajóval közeledett:
- Büszkeség, kérlek! El tudnál engem is vinni?
- Nem Szeretet, nem tudlak elvinni! - Válaszolt a Büszkeség, - itt minden tökéletes, és Te esetleg árthatnál a hajómnak!

Hát, a Szeretet megkérdezte a Bánatot is, aki éppen előtte hajózott el:
- Bánat, kérlek, vigyél el magaddal!
- Oh Szeretet !- mondta a Bánat- Én olyan szomorú vagyok, de egyedül kell maradnom a hajómon!

A Vidámság is elhúzott a Szeretet mellett, de olyan elégedett és boldog volt, hogy meg se hallotta szeretet kérését.

Hirtelen megszólalt egy hang:
- Gyere Szeretet, én elviszlek téged!
Aki megszólalt, egy öregember volt. Szeretet olyan hálás volt és olyan boldog, hogy elfelejtette megkérdezni az öreg nevét. Amikor földet értek, az öreg elment.

A Szeretet úgy érezte, sokkal tartozik neki, ezért megkérdezte a Tudást:
- Tudás, meg tudod mondani, ki segített nekem?
- Az Idő volt- mondta a Tudás.
- Az Idő?- kérdezte a Szeretet. Miért segített rajtam az Idő?
A Tudás válaszolt: - Mert csak az Idő érti meg, hogy milyen fontos az életben Szeretet!"

FirstLady

2008. December 20. - 21:00:28
Válasz #470
Nem elérhető

FirstLady

Nah most van elegem  :-\
A kocsim rossz, elromlott a mosógép, a nagymamám pedig a kórházban van, és nem javul igazán az állapota, a nagypapám is egyre rosszabbul néz ki, ráadásul a kutyám ma végighányta a napot (a többit most nem is sorolom)... Sok lesz ez már az év végére is...
Küldjetek energiát, hogy a 2009-es évem jobb legyen...

FirstLady

2008. December 20. - 22:45:17
Válasz #471
Nem elérhető

fastor

A kocsim rossz, elromlott a mosógép, a nagymamám pedig a kórházban van, és nem javul igazán az állapota, a nagypapám is egyre rosszabbul néz ki, ráadásul a kutyám ma végighányta a napot (a többit most nem is sorolom)... Sok lesz ez már az év végére is...
jobulást LADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. December 20. - 22:46:17
Válasz #472
Nem elérhető

FirstLady

jobulást LADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi :)

FirstLady

2008. December 20. - 23:05:16
Válasz #473
Nem elérhető

Gabe

nálam mosógép, tv csere volt.
meghalt kedden egy közeli ismerős.
mindig arra gondolok, hogy lehetne sokkal rosszabb és jó, hogy nem az!
jah azt kihagytam, hogy idén nem volt béremelés, nem kaptuk meg a "13.havi fizut", ami minden évben volt, hiába nem vagyunk közalkalmazottak,
és prémium sem volt!

head up!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2008. December 21. - 08:07:35
Válasz #474
Nem elérhető

FirstLady

FirstLady

2008. December 21. - 08:42:59
Válasz #475
Nem elérhető

sasa

Ha az vigasztal, akkor a leírtak alapján csak jobb lehet. ****:))))))
Nincs olyan gödör amelyből nem lehet kimászni.
AZ ERŐ LEGYEN VELED!!!!!!!!

2008. December 21. - 09:03:32
Válasz #476
Nem elérhető

FirstLady

Ha az vigasztal, akkor a leírtak alapján csak jobb lehet. ****:))))))
Nincs olyan gödör amelyből nem lehet kimászni.
AZ ERŐ LEGYEN VELED!!!!!!!!
Köszi sasa :) Legyen igazad ;)

FirstLady

2008. December 21. - 11:06:49
Válasz #477

Torony

Vendég
the harder you hit the floor, the higher you bounce back.
Ezt tegnap hallottam.

2008. December 21. - 11:32:29
Válasz #478
Nem elérhető

sasa

the harder you hit the floor, the higher you bounce back.
Ezt tegnap hallottam.
Kösz!
Esetleg ha a műveletlenek felé is közzétennéd ezt a mondatot! ****)
Én csak magyarul és cigányul tudok.

2008. December 21. - 11:42:02
Válasz #479
Nem elérhető

endre66

=minél keményebben b@szódsz a földre, annál magasabbra pattansz vissza.   :-OO