2024. November 02. - 10:28:32
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208534 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2008. Július 29. - 22:47:02
Válasz #450
Nem elérhető

Boresz

Valaki nem árt, ha ott van a költözésnél, az ördög nem alszik... :)
És valóban nagyon kellemetlen lesz, de majd valami olyasmit igyekezz csinálni, mintha pont arra lenne dolgod  8-) ;D ;D ;D
ruha és szgép hagyja el a lakást,meg az ember,mást nemhagyott,a hűtőről lemondott  :-O
Pedig az tele volt, mi? :D :D :D :D :D :D Lehet, hogy nem tud főzni, és csak pizzát fog rendelni @-o !+"% ;D :D :D :D :D
süt,főz,csak nem valami nagy beszédkézségű egyén
a kaja az enyimé,csak a kasztnit vihette volna
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2008. Július 29. - 22:49:16
Válasz #451
Nem elérhető

FirstLady

Valaki nem árt, ha ott van a költözésnél, az ördög nem alszik... :)
És valóban nagyon kellemetlen lesz, de majd valami olyasmit igyekezz csinálni, mintha pont arra lenne dolgod  8-) ;D ;D ;D
ruha és szgép hagyja el a lakást,meg az ember,mást nemhagyott,a hűtőről lemondott  :-O
Pedig az tele volt, mi? :D :D :D :D :D :D Lehet, hogy nem tud főzni, és csak pizzát fog rendelni @-o !+"% ;D :D :D :D :D
süt,főz,csak nem valami nagy beszédkézségű egyén
a kaja az enyimé,csak a kasztnit vihette volna
Legalább nem kell hűtőt venni ;)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 30. - 00:11:12
Válasz #452
Nem elérhető

God Vazzeg

Nem viszi a hűtőt? Legnagyobb királyság, a hűtő szent, majdnem annyira mint a serpenyő  :-/--  !+"%

Szerk: biztos hülye vagyok, de ez a kettő volt először véve a háztartásba, inkább matracon aludtam  Łł=

2008. Július 30. - 00:13:20
Válasz #453
Nem elérhető

FirstLady

Nem viszi a hűtőt? Legnagyobb királyság, a hűtő szent, majdnem annyira mint a serpenyő  :-/--  !+"%

Szerk: biztos hülye vagyok, de ez a kettő volt először véve a háztartásba, inkább matracon aludtam  Łł=
mindig van jobb hűtő, aszongyák 8-) @-o !+"% ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Július 30. - 00:13:35
Válasz #454

Torony

Vendég
bazz mikor megvettem a lakásom, nem volt konyha 3 hétig
nem volt egyszerű...

2008. Augusztus 08. - 15:07:23
Válasz #455
Nem elérhető

Boresz

Régen írtak ide is.
De most én vagyok gondban.Állítólag panaszkodnak rám a cégnél a vevők,hogy szétszórt vagyok,meg állítólag valakikkel bunkó is voltam.Utóbbira konkrétan nem emlékszem,de már nem lennék meglepve. Igaz mostanság fapofával mászkálok (nemtom miért),amiért szekálnak is a kollégák.De minek vigyorogjak ha egyszer nem esik jól hogy jópofizok? Kedvetlennek érzem magam,de már kezdek belefásulni a melóba,nincs folyamatos meló,nyáron pangás van.Unom is magam.Meg a tököm is tele van,nagyon mehetnékem van onnan.Ráadásul még tartozásom is van a cég felé ami kicsit fel is dobja a hangulatomat,meg ma is rájött 1 lapáttal,hogy a telefonom kijelzője besérült,nemtudom hogyan de elposszant a képernyő,12k lesz :-Đ :-/- . Nyaralás előtt állok,de szeretném magam ott jól érezni hamár máshol nemtudom. Kedéj javítót akartak nekem szerezni a többiek,ennyire rossznak látnak. Nah ha valaki volt hasonló helyzetben, adjon már tippet mivel tudnék kicsit jobb hangulatban lenni mások szerint is.

2008. Augusztus 08. - 16:48:01
Válasz #456
Nem elérhető

FirstLady

Hát ez tényleg nem jó hír, de hidd el, azért jó az, ha az embernek van munkája, igaz, az még jobb, ha azt csinálhatja, amit szeret... De az nagyon kevés embernek adatik meg, sajnos...
Nekem meg újra kapcsolgat ki a laptopom... és bár már nem ragadnak be a betűk, de az enter és a szpész nagyon nehezen reagál :(

Az az igazság, hogy ebből az állapotból csak te tudod kihozni magad, a kedélyjavító nem megoldás, mert egyrészt hozzá lehet szokni, másrészt eljuthatsz arra a szintre, hogy anélkül már egyáltalán nem érzed jól magad... :(
Inkább próbálj meg a nyaralás alatt teljesen kiszakadni, és feltöltődni... Ez nem azt jelenti, hogy rúgj be, vagy valami, hanem inkább azt, hogy a lehetőségekhez képest olyan dolggal foglalkozz csak ami érdekel, és ne törődj azzal, hogy az megéri-e a belefektetett energiát vagy sem... egy a lényeg, azt csináld, amit szeretnél! Ha úgy érzed, hgy nincs olyan, akkor legalább valami olyat, ami a hobbijaidhoz kapcsolódik... És ha minden jól megy, előbb-utóbb rendbe tudod magad szedni...

Azt meg ne felejtsd el, hogy mindig van rosszabb, szóval ne bánkódj, hogy mi rossz, inkább igyekezz jobbá tenni a körülményeidet, nehogy egyel lejebb ess azon a bizonyos lépcsőfokon  ;)

FirstLady

2008. Augusztus 08. - 19:14:31
Válasz #457
Nem elérhető

Boresz

Hát ez tényleg nem jó hír, de hidd el, azért jó az, ha az embernek van munkája, igaz, az még jobb, ha azt csinálhatja, amit szeret... De az nagyon kevés embernek adatik meg, sajnos...
Nekem meg újra kapcsolgat ki a laptopom... és bár már nem ragadnak be a betűk, de az enter és a szpész nagyon nehezen reagál :(

Az az igazság, hogy ebből az állapotból csak te tudod kihozni magad, a kedélyjavító nem megoldás, mert egyrészt hozzá lehet szokni, másrészt eljuthatsz arra a szintre, hogy anélkül már egyáltalán nem érzed jól magad... :(
Inkább próbálj meg a nyaralás alatt teljesen kiszakadni, és feltöltődni... Ez nem azt jelenti, hogy rúgj be, vagy valami, hanem inkább azt, hogy a lehetőségekhez képest olyan dolggal foglalkozz csak ami érdekel, és ne törődj azzal, hogy az megéri-e a belefektetett energiát vagy sem... egy a lényeg, azt csináld, amit szeretnél! Ha úgy érzed, hgy nincs olyan, akkor legalább valami olyat, ami a hobbijaidhoz kapcsolódik... És ha minden jól megy, előbb-utóbb rendbe tudod magad szedni...

Azt meg ne felejtsd el, hogy mindig van rosszabb, szóval ne bánkódj, hogy mi rossz, inkább igyekezz jobbá tenni a körülményeidet, nehogy egyel lejebb ess azon a bizonyos lépcsőfokon  ;)

Nem terveztem gyócerezni,de erősen gondolkodom a munkahely váltáson.Kívülről biztosan többet látni rólam mint én magamról feltételezek,hogy mi látható a fejemen.Lassan rutinból egyhangúvá váltak a napjaim,lehet ez is közre játszhatott.Kimozdulások sem jönnek össze,mindig valakinél közbejön valami.De a barátoknak is van magánélete,és nem is zavarom őket.Remélem csak pár napos letargia van van rajtam,és most jön a hullámhegy.Majd eldől.

2008. Augusztus 08. - 19:19:09
Válasz #458
Nem elérhető

FirstLady

Ha rutinból éled a napjaid, akkor változtass valamit, máskor menj edzeni, vagy nem tudom... A barátoknak van magánéletük, az igaz, de nem hinném, hogy mindig mindegyik lemondaná a találkozót, szerintem nyugodtan beszélj velük... Ha barátaid, nem fogják zavarásnak venni :)

És ne letargiázz, lehetne rosszabb is  8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Augusztus 08. - 21:45:05
Válasz #459
Nem elérhető

hummerdikk

Boresz: Rutinbol?! Ajaj... vmi ellenkezo nemu egyedet be kellene neked ujitani otthonra, aki feldobja a napjaidat! ;)

2008. Augusztus 18. - 20:30:02
Válasz #460
Nem elérhető

dma

Hú,nállam is ez volt...
Nem hiszem,hogy neked segit majd,de,én Battlefildeztem,meg eljártam futni,és kirándulni néha  :)
Melóhely váltás meg most lesz majd... 8-}

2008. Október 23. - 12:43:09
Válasz #461

B1ll4

Vendég
Sajnálom , hogy ide be kell írnom , de kicsit legalább kitombolom magam , mivel megtanultam már kezelni a szituációkat és ezt amit belül megélek ez csak az enyém senki nem veheti el tőlem . Érdekesen alakulnak a dolgok és sajnos egyre rosszabb ami a családot illeti ...

nővérem miután életében átment 36 műtéten ... kiderült h rákos , méhnyakrákja van .... nem tudom elhinni , a filozófiám ami az Isten , a sors , az akaratról volt kidolgozva kudarcba kezd fulladni , meddig küzdjünk még , meddig harcoljunk ?

Próbálom majd beleültetni az én hozzáállásomat , de sajnos ő lány és emellett idegbeteg lett szegény , mivel a tetű apám elnyomása alatt élt ő is .
Minden emiatt a ******* *** *** *** van ..... állandó stresszforrás , 600 decibellen való ugatás nap mint nap .... anyám sír nap mint nap dacol mindennel , nővérem meghülyült és igen komoly beteg , apám meg nem tudja feldobni a talpát , hiába iszik 4-5 liter cefrét naponta bevesz rá 120 tabit legalább ,egyszerűen  nem tudom megérteni miért nem őt veri az élet soha ...

Stevetől és a többiektől is rengeteget tanultam és elmém ura vagyok már hálisten jó ideje , próbálom a lehető legésszerűbb megoldást keresni és menni előre ameddig csak tudok . Tudom , hogy van mindenhol szar helyzet , meg nem mindenki beszél róla , de ez már picit több a brutál soknál is ... akinek meg semmi baja , vagy viszonylag fele ennyi problémája nincs az hajtson bele és tegyen érte , hogy ne is legyen !

Bele sem merek gondolni milyen lesz a rettegés házától megszabadulni , kitartás meglesz Bélám !  :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/- :-/-- :-/-- :-/--

Ilyenkor akár hajlamos vagyok egész nap egyetlen egy zeneszámot hallgatni , mintha ordítaná a fülembe valaki , hogy menyjél , csináld ...

Karate kölyök 1 : http://www.youtube.com/watch?v=-Qae_TUTeGo

Joe Esposito - You're the best around

Try to be best
‘Cause you’re only a man
And a man’s gotta learn to take it

Try to believe
Though the going gets rough
That you gotta hang tough to make it

History repeats itself
Try and you’ll succeed

Never doubt that you’re the one
And you can have your dreams!

You’re the best!
Around!
Nothing’s gonna ever keep you down
You’re the Best!
Around!
You’re the Best!
Around!
Nothing’s gonna ever keep you dow-ow-ow-ow-own

Fight ‘til the end
Cause your life will depend
On the strength that you have inside you

Ah you gotta be proud
starin’ out in the cloud
When the odds in the game defy you

Try your best to win them all
and one day time will tell
when you’re the one that’s standing there
you’ll reach the final bell!

You’re the best!
Around!
You’re the Best!
Around!
You’re the Best!
Around!
Nothing’s gonna ever keep you dow-ow-ow-ho-how-ho-own

INSPIRING GUITAR SOLO

You’re the best!
Around!
You’re the Best!
Around!
You’re the Best!
Around!
Nothing’s gonna ever keep you dow-ow-ow-ow-own

Fight ‘til you drop
never stop
can’t give up
Til you reach the top (FIGHT!)
you’re the best in town (FIGHT!)
Listen to that sound
A little bit of all you got
Can never bring you down

You’re the best!
Around!
You’re the Best!
Around!

Együtt a csapat ! Menjünk előre emberek ! Nem állíthat meg minket semmi és senki  a céljaink elérésében és a lehető legszarabb szituációkból is kerüljünk ki győztesen !

Elnézést mindenkitől előre !  :-){ :-){ :-){

2008. Október 23. - 12:47:44
Válasz #462
Nem elérhető

FirstLady

Kitartást Béla, megmenekülsz a legtöbb dologtól, ha kiszakadsz otthonról... de kitartást, és sok erőt addigis!

(és bár nem tartozik szorosan a témához, de ezután mondja nekem még egy nő, hogy drága a HPV-elleni oltássorozat 90 ezerért... ˝=/)

FirstLady

2008. Október 23. - 16:53:00
Válasz #463
Nem elérhető

FirstLady

"meddig küzdjünk még , meddig harcoljunk ?"

Tessék Bécó, itt a válasz:
"Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg, és a kutat úgy is ideje már betemetni. Nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba. A szamár megértette, mi történik, és először rémisztően üvöltött.

Aztán mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet, és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált.

Az élet mindenfajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma csak egy lehetőség a tovább lépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg. Rázd meg magad és lépj egyet feljebb!!!!"

FirstLady

2008. Október 23. - 16:56:58
Válasz #464

B1ll4

Vendég
Bémár vagy Szala :D

Amúgy teljesen korrekt ...