2024. November 02. - 10:34:58
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208541 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2008. Július 26. - 17:25:25
Válasz #435
Nem elérhető

FirstLady

Ilyen kezdeményezés volt már méghozzá a Fitness Bál a Kongresszusi Központban...2002 körül Ott felléptem én is. Okos volt a gondolat de elég érdektelenségbe fulladt.  :(
Éreztem...  :-\ Viszont azóta eltelt 6 év, lehet, hgoy a marketing is rossz volt... most azért többen érdeklődnek szerintem a sport iránt, mint akkor, és talán ismertebbek a versenyzők is... de nem vagyok GFK sajnos 8-) ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 26. - 17:30:45
Válasz #436
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Fazekas Attila rendezte a FAWA szervezésében. Sok fellépő a fitnesstől a táncon át egészen az ilyen fitness táncszínházig. Végülis a mai "médiasztárok" közül elég sokan eljöttek mint meghívott ülővendégek. Ez volt az ahol a B. Tóth László volt a műsorvezető.

2008. Július 26. - 17:35:41
Válasz #437
Nem elérhető

FirstLady

Fazekas Attila rendezte a FAWA szervezésében. Sok fellépő a fitnesstől a táncon át egészen az ilyen fitness táncszínházig. Végülis a mai "médiasztárok" közül elég sokan eljöttek mint meghívott ülővendégek. Ez volt az ahol a B. Tóth László volt a műsorvezető.
Én abban az időben nem voltam még érdeklődő... :-X De ahogy észrevettem, az utóbbi 2-3 évben is, már sokat változott a hozzáállás, meg az érdeklődés... de objektíven valószínűleg én nem tudom ezt megítélni...  :) Viszont ha netán valami kezdeményezés lesz, szívesen segítek, amiben tudok :)

FirstLady

2008. Július 26. - 18:15:35
Válasz #438
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Első FirstLady Classic amatőr jótékonysági beszóló verseny. Na? ;D

2008. Július 26. - 18:16:48
Válasz #439
Nem elérhető

God Vazzeg

Azért az ő nevével fémjelzett, mert ő fizeti  Łł=

2008. Július 26. - 19:40:13
Válasz #440
Nem elérhető

George

Szerintem mi is gyúrhatnánk valami nemes célért, és akkor nem néznék le annyian a gyúrósokat!
Épp nemrég láttam egy videót egy helyes kis fiatalemberről, nevet nem írok, tán olvassa is a fórumot ;D A videója végére ez volt írva:" Fasszopó világban élünk, sok a köcsög" Biztos ő is a világbékéért gyúr o:)

2008. Július 26. - 19:43:29
Válasz #441
Nem elérhető

FirstLady

neeeeeem :D :D :D :D :D
FirstLadykhez csak valami árvák, vagy éhező gyerekek, vagy ilyemit illenek,semmi beszólás :D :D :D :D nézzétek meg Diana-t, meg Hillary Clintont, meg  ilyeneket :D :D :D :D :D :D :D

FirstLady

2008. Július 26. - 19:57:57
Válasz #442
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
FirstLadykhez csak valami árvák, vagy éhező gyerekek, vagy ilyemit illenek,semmi beszólás :D :D :D :D nézzétek meg Diana-t, meg Hillary Clintont, meg  ilyeneket :D :D :D :D :D :D :D

"Az éhező emberek fehérjéhez való jogaiért"

"A zsírmentes magyarországért"

"A patkány is ember testépítő tehetségkutató verseny" avagy verseny az emberek edzéshez való jogaiért.Jelszavunk: Hiába vagy tehetséges,ha izomzatod nevetséges!

"Utánpótlás nevelés avagy zúzzuk be jelképesen az összes ovidon és postinor tablettát"

"Verseny a tajgetosz restaulásáért és a mélybe vezető mozgólépcső megépítéséért"

Na egy pár nemes cél.  !+"% ;D

2008. Július 26. - 20:02:19
Válasz #443
Nem elérhető

FirstLady

"Az éhező emberek fehérjéhez való jogaiért" - ez se rossz :D :D :D :D :D :D

"A zsírmentes magyarországért" - má lenyúlta apdétsrác :D

"A patkány is ember testépítő tehetségkutató verseny" avagy verseny az emberek edzéshez való jogaiért.Jelszavunk: Hiába vagy tehetséges,ha izomzatod nevetséges! - Ez a legjobb! :D :D :D :D :D :D

"Utánpótlás nevelés avagy zúzzuk be jelképesen az összes ovidon és postinor tablettát" - ez nem jó, beperel a gyóccercég ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

"Verseny a tajgetosz restaulásáért és a mélybe vezető mozgólépcső megépítéséért" - ennek meg örülnének a másikon :D :D :D

Na egy pár nemes cél.  !+"% ;D

Nah hozzáfűztem :D :D :D :D :D

FirstLady

2008. Július 29. - 22:19:04
Válasz #444
Nem elérhető

Boresz

Nah hétvégén költözés van.Anyám és a pasija 17 év után elhidegültek egymástól.Fura lesz ezek után az itthoni kép.Ahhoz képest békésen lerendezték,mert csak a számítógépet viszi magával.Anyunak néznem is kell egy alapot ami viszi a net-et. :-[
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2008. Július 29. - 22:25:16
Válasz #445
Nem elérhető

FirstLady

Hát Boresz, nem lesz egyszerű az biztos...
Nagyon rossz, ha az embernek megváltozik az élete... új szokásokat kell felvenni, ill. lemondani egy-két régiről...

Nagyon jó, ha úgy tud szétválni két ember, hogy nincs veszekedés, és nincs követelőzés... Az én anyukámnak 10 évig volt egy pasija, de soha nem lakott velünk, szóval, amikor szakítottak, nem nagyon éreztem meg a különbséget, csak később.

Csak azt tudom mondani, amit ma említettem is, hogy azt mondják, hogy az ilyenek pozitívan befolyásolják a sorsot... nagoyn remélem, hogy így van :) Kitartást kívánok, mert biztos nem lesz egyszerű se anyukádnak, se neked, de legalább tudod, hogy van valaki, akire számíthatsz, és viszont :)

Nem igazán vagyok rendben én sem, de nagyon erősen koncentrálok, hogy jó dolgoknak kell történnie velem, és hogy minden okkal történik...

FirstLady

2008. Július 29. - 22:33:41
Válasz #446
Nem elérhető

Boresz

Hát Boresz, nem lesz egyszerű az biztos...
Nagyon rossz, ha az embernek megváltozik az élete... új szokásokat kell felvenni, ill. lemondani egy-két régiről...

Nagyon jó, ha úgy tud szétválni két ember, hogy nincs veszekedés, és nincs követelőzés... Az én anyukámnak 10 évig volt egy pasija, de soha nem lakott velünk, szóval, amikor szakítottak, nem nagyon éreztem meg a különbséget, csak később.

Csak azt tudom mondani, amit ma említettem is, hogy azt mondják, hogy az ilyenek pozitívan befolyásolják a sorsot... nagoyn remélem, hogy így van :) Kitartást kívánok, mert biztos nem lesz egyszerű se anyukádnak, se neked, de legalább tudod, hogy van valaki, akire számíthatsz, és viszont :)

Nem igazán vagyok rendben én sem, de nagyon erősen koncentrálok, hogy jó dolgoknak kell történnie velem, és hogy minden okkal történik...
Engem csak anyu állapota visel meg,a manus rám nem volt hatással.Megvoltunk egymás mellett,de anyám már rosszul viselte régóta,hogy csak a gép előtt kockult,és kattogott egész este.Anyám nem engedett le magával a telekre karbantartani a területet,mert felügyelnem kell a költözést :-\.Az lesz a fura,nem a mentolos hurka.

2008. Július 29. - 22:38:12
Válasz #447
Nem elérhető

FirstLady

Valaki nem árt, ha ott van a költözésnél, az ördög nem alszik... :)
És valóban nagyon kellemetlen lesz, de majd valami olyasmit igyekezz csinálni, mintha pont arra lenne dolgod  8-) ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Július 29. - 22:40:38
Válasz #448
Nem elérhető

Boresz

És valóban nagyon kellemetlen lesz, de majd valami olyasmit igyekezz csinálni, mintha pont arra lenne dolgod  8-) ;D ;D ;D
ruha és szgép hagyja el a lakást,meg az ember,mást nemhagyott,a hűtőről lemondott  :-O

2008. Július 29. - 22:44:38
Válasz #449
Nem elérhető

FirstLady

ruha és szgép hagyja el a lakást,meg az ember,mást nemhagyott,a hűtőről lemondott  :-O
Pedig az tele volt, mi? :D :D :D :D :D :D Lehet, hogy nem tud főzni, és csak pizzát fog rendelni @-o !+"% ;D :D :D :D :D

FirstLady