2024. November 02. - 12:35:49
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208555 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

2008. Július 25. - 17:01:23
Válasz #420
Nem elérhető

FirstLady

Nah most a jó idő ... Tisza körülbelül 100 m légvonalban . Kimegyek a teraszra , jobbról 100 ágra süt a nap  semmi felhő , balra nézek Lila , kék , mindenféle szép felhők jönnek ! Segítséggggggggg  ?:-/ ?:-/
Mostmár itt is van nagy felhő, de jön-megy, nem volt eső :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 25. - 17:03:41
Válasz #421
Nem elérhető

FirstLady

De mivel ti nem vidítotok fel, berakom ide Szterejó versét, mert az felvidít :D

"Sztereó verse

"Megígért vers avagy kicsi a bors de szőke!"

Lady a fórumban az igazi hang,
nélküle a fórum csak hangosan pang.
Lady mindig itt van jóban és rosszban,
tisztaságban,piszokban és koszban.
Lady az kinek mindekihez van egy jó szava,
legyen ezután a július a Ladynek a hava.
Lady frappánsat válaszol mindig pedig nem pőre,
tehát tisztelettel nézzetek erre a kicsike kis nőre!

S hogy mi rímel a szóra hogy "pőre" és "nőre"?
Mondjuk az hogy kicsi a bors de szőke! "

Łł= Łł= Łł=

FirstLady

2008. Július 25. - 17:05:25
Válasz #422

B1ll4

Vendég
tisztaságban , piszokban és koxban  8-)

2008. Július 25. - 17:10:19
Válasz #423
Nem elérhető

FirstLady

FirstLady

2008. Július 26. - 09:55:24
Válasz #424
Nem elérhető

FirstLady

Éljenek az alkoholisták!
A szomszédba költözött vissza az anyjához egy alkoholista nő... piál és az anyjával ordít, csak akkor nem, amikor a kocsmában van... ez mondjuk a legkevesebb, mert legalább tudom, hogy ha kinyírják egymást, akkor kuss lesz... de baszki a porszívó a tárolóban volt, amit elbarrikádozott a egy ezer éves szar hűtővel, meg mindennel, és nekem kell kipakolni, hogy kihozhassam  ˝=/ :-/- :-/- :-/- :-/- :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ Ha kiporszívóztam, akkor meg pakolhatok újra... nagyon jó...

FirstLady

2008. Július 26. - 10:04:08
Válasz #425
Nem elérhető

Jordan

Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Július 26. - 10:09:09
Válasz #426
Nem elérhető

mushroom

Éljenek az alkoholisták!
A szomszédba költözött vissza az anyjához egy alkoholista nő... piál és az anyjával ordít, csak akkor nem, amikor a kocsmában van... ez mondjuk a legkevesebb, mert legalább tudom, hogy ha kinyírják egymást, akkor kuss lesz... de baszki a porszívó a tárolóban volt, amit elbarrikádozott a egy ezer éves szar hűtővel, meg mindennel, és nekem kell kipakolni, hogy kihozhassam  ˝=/ :-/- :-/- :-/- :-/- :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ :-Đ Ha kiporszívóztam, akkor meg pakolhatok újra... nagyon jó...

Nem lehet megkérni, hogy próbáljon vmi alkalmasabb helyet találni a hűtőnek? Esetleg úgy, hogy te is hozzáférj a cuccaidhoz? Vagy felesleges? :-\

2008. Július 26. - 10:22:34
Válasz #427
Nem elérhető

FirstLady

Éljenek az alkoholisták!

Nem lehet megkérni, hogy próbáljon vmi alkalmasabb helyet találni a hűtőnek? Esetleg úgy, hogy te is hozzáférj a cuccaidhoz? Vagy felesleges? :-\
Konkrétan azt mondtam neki a minap, hgoy kib*szok mindent innen, ha nem tűnteti el k*va gyorsan, meg a többi szomszéd is már mondta neki, dehát gondolhatod... "jóva, jóóóvaaa, erakooooom...." de semmi nem történt...
szerintem várok egy hetet még, aztán megkérek valakit, hogy segítsen, pakoljuk már le az utcára ezt a sok szemetet... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

FirstLady

2008. Július 26. - 10:42:40
Válasz #428
Nem elérhető

FirstLady

Éljenek az alkoholisták!

Konkrétan azt mondtam neki a minap, hgoy kib*szok mindent innen, ha nem tűnteti el k*va gyorsan, meg a többi szomszéd is már mondta neki, dehát gondolhatod... "jóva, jóóóvaaa, erakooooom...." de semmi nem történt...
szerintem várok egy hetet még, aztán megkérek valakit, hogy segítsen, pakoljuk már le az utcára ezt a sok szemetet... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mert ugye normális hangnemben nem érti meg...
Na visszapakoltam, ma is megvolt az edzés :D :D :D :D :D :D

FirstLady

2008. Július 26. - 12:01:51
Válasz #429
Nem elérhető

hopika

Éljenek az alkoholisták!

...mármint a családra gondolsz?...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Július 26. - 12:10:03
Válasz #430
Nem elérhető

FirstLady

Éljenek az alkoholisták!

...mármint a családra gondolsz?...
azokat inkább dobálni kéne ki az utcára az ablakon át ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
De az egyik van vagy 120 kiló, aztán nem akarom, hogy emelgesse bárki  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
...bár... ha edzeni akarsz, én csak örülök neki 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Július 26. - 16:28:00
Válasz #431
Nem elérhető

FirstLady

Ezt most kaptam, és szerintem szééép :)
"...Egy napon egy fiatal megállt egy nagy város központjában és mondogatni kezdte a járókelőknek,hogy neki van a legszebb szíve a világon. Nemsokára nagy tömeg gyülekezett körülötte és mindenki az ő csodálatos szívét bámulta. Semmi hibája nem volt az ő szívének...
Egy karcolás, egy seb, egy repedés, semmi. Mindenki úgy találta,tényleg ez a legcsodálatosabb szív,amit valaha látott...
Az ifjú nagyon büszke volt a tökéletes szívére és továbbra is dicsérgette önmagát.
Egyszer csak a sokadalom közül egy öreg közeledett.
Csendes hangú, mintha csak önmagához beszélne.
-És mégis az Ő szívének tökéletessége nem hasonlítható az én szívem szépségéhez.

Az összegyűlt tömeg kezdte az öreget figyelni,és az ő szívét. Az ifjú is kíváncsi lett,ki merészeli ezt tenni,össze akarta hasonlítani a két szívet.
Egy erős szívet látott,melynek dobbanásai messzire hallatszottak. De tele volt sebekkel,helyenként a hiányzó darabokat másokkal helyettesítették,melyek nem illettek oda tökéletesen, helyenként meg nem is pótolták,csak a fájó seb látszott.

-Hogy mondhatja,hogy neki van a legszebb szíve? - suttogták az elképedt emberek.
A fiatal,miután figyelmesen szemügyre vette az öreg szívét,a szemébe nézett és nevetve megszólalt:
-Azt hiszem,viccelsz öreg. Nézd az én szívemet - ez tökéletes!
A te szíved tele van sebekkel,hegekkel-csak könny és fájdalom.
-Igen,szólt az öreg. A te szíved tökéletes,de soha nem cserélném el az én szívemet a te szíveddel.
Látod... minden seb a szívemen egy embert jelent, valakit, akit meg ajándékoztam a szeretetemmel - kiszakítok egy darabot és a mellettem élő embernek adom, aki néha viszonzásul ad egy darabkát az ő szívéből. Mivel ezeket a darabokat nem lehet milliméterrel mérni, ilyen szabálytalan lesz, de ezeket nagyon becsülöm, mert arra a szeretetre emlékeztet, amit megosztottunk egymással.
Néha csak én  oztam darabokat a szívemből, semmit nem kaptam cserébe, még egy darabkát sem a szívükből. Ezek a nyílt sebek, az üregek... hogy szeresd a körülötted élőket,mindig egy bizonyos kockázatot feltételez. Bárvérző sebeket látsz, melyek még fájnak,mégis... azokra az emberekre emlékeztet, akiket szeretek, s talán egyszer visszatérnek,hogy az üres helyeket megtöltsék szívük szeretetével.
Érted most kedves fiam, mi az én szívemnek az igazi szépsége?! - fejezte be az öreg csendes hangon,meleg mosollyal.

A fiatal könnyező szemmel, bátortalanul odalépett az öreghez, kiszakított egy darabot az ő tökéletes szívéből és reszkető kezekkel az öreg felé nyújtotta.
Az öreg elfogadta és a szívébe rejtette, majd ő is kiszakított egy darabot az ő csupa gyötrelem szívéből és a fiatalnak adta.
Igaz, hogy nem illett oda tökéletesen, de így is szép volt.
A fiatal bámulta a szívét, melyre már nem lehetett azt mondani, hogy tökéletes,de szebb volt mint valaha. Mert az ő szíve most az öreg szívének szeretetétől dobogott.
Egymásra mosolyogtak és együtt indultak tovább.

Mennyire szomorú ép szívvel bandukolni az élet útjain. "Tökéletes" szívvel, melyből hiányzik a szépség..."

FirstLady

2008. Július 26. - 17:02:22
Válasz #432
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Ez szépen hangzott! ::)

Tudod múltkor azt olvastam Sirilla a békéért fut! Szerintem mi is gyúrhatnánk valami nemes célért, és akkor nem néznék le annyian a gyúrósokat!
Persze ez csak egy elképzelés a szebb világért!  :)

2008. Július 26. - 17:07:30
Válasz #433
Nem elérhető

FirstLady

Ez szépen hangzott! ::)

Tudod múltkor azt olvastam Sirilla a békéért fut! Szerintem mi is gyúrhatnánk valami nemes célért, és akkor nem néznék le annyian a gyúrósokat!
Persze ez csak egy elképzelés a szebb világért!  :)
Egyébként nem rossz ötlet! :) Valami jótékonysági bemutatókkal fűszerezett verseny, vagy nem tudom... :) Tényleg nem rossz ötlet, csak kérdés, hogy elhinnék-e, és hogy mozgatná-e az embereket... De ezt úgysem tudjuk meg szerintem, csak max. próbával :D :D :D :D :D

FirstLady

2008. Július 26. - 17:19:04
Válasz #434
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ilyen kezdeményezés volt már méghozzá a Fitness Bál a Kongresszusi Központban...2002 körül Ott felléptem én is. Okos volt a gondolat de elég érdektelenségbe fulladt.  :(