2024. November 02. - 14:41:25
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208577 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

2008. Július 14. - 18:42:34
Válasz #375
Nem elérhető

FirstLady

A wehehe az a Bälgától jött?

Nem, kövezzetek meg, de nem szeretem a belgát :-X
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 15. - 12:50:02
Válasz #376

Torony

Vendég
Asszem ma lesz a napja, hogy besokallok... el kéne menni szabadságra, de belátható időn belül nem fog menni. ˝=/

2008. Július 15. - 13:20:17
Válasz #377
Nem elérhető

God Vazzeg

Asszem ma lesz a napja, hogy besokallok... el kéne menni szabadságra, de belátható időn belül nem fog menni. ˝=/

Nekem ez a tiszapart téma kész felüdülés volt  :-}

2008. Július 15. - 15:30:35
Válasz #378

Torony

Vendég
az nekem is. csak kéne belőle zsinórban vagy 15...

2008. Július 15. - 16:14:52
Válasz #379
Nem elérhető

God Vazzeg

az nekem is. csak kéne belőle zsinórban vagy 15...

Én már intézkedem, szinte minden hétvégére megyünk valahova  @-o Anyagilag még nem tudom hogy fogom bírni, de ahogy haver szokta mondani: "Pénz nem számít, mert nincs"  !+"%  ;D

2008. Július 15. - 16:20:03
Válasz #380

Torony

Vendég
nemértesz :) nekem kellene két hét, mikor a szolgálatnak a közelébe sem nézek. Na ez nem lesz meg az éven. Ha el is tudok mennyi egy hétre, általában megkapom, hogy a várost nem hagyhatom el. Tököm televanmá.

2008. Július 17. - 18:07:23
Válasz #381
Nem elérhető

FirstLady

Váááááááááááá, nincs kedvem főzni ˝=/                    ...ja, meg mosni se... :-\
és hiányzik a kisótóm  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Egésznap be vagyok "zárva" a lakásba.... áááá :'( :'( :'( :'( :'( :'(

FirstLady

2008. Július 17. - 20:18:30
Válasz #382
Nem elérhető

AtisFace

?:-/
Valaki mondja meg kit kell megkeresni, hogy a moderated státuszom megszűnjön mert Linda efitet mondta, de neki már írtam és még mindig meg van. A tesztopicomba így nem tudok képet betenni :'(.
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2008. Július 17. - 20:29:19
Válasz #383
Nem elérhető

FirstLady

?:-/
Valaki mondja meg kit kell megkeresni, hogy a moderated státuszom megszűnjön mert Linda efitet mondta, de neki már írtam és még mindig meg van. A tesztopicomba így nem tudok képet betenni :'(.
Efitet kell kérni, és ha lesz ideje, biztos leveszi :) Vagy lehet, hogy átsiklott a privi felett, írj neki még egyet :)

FirstLady

2008. Július 17. - 20:34:27
Válasz #384
Nem elérhető

AtisFace

Mielött irtam ide akkor ment a 2ik! És köcce a helpet.
Csak így is én vagyok a legkisebb leggyengébb a tesztelők közül és csak nekem nincsenek képeim :'(. De legalább a teremben mindenki mondja hogy alakulok.

Bár egy kicsit szégyenlem magam most olvastam vissza és látom hogy itt mások vállprobléma, meló hiány, illetve túl sok meló miatt panaszkodnak jogosan. Én meg csak képet nem tudok feltölteni o--O.
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2008. Július 17. - 20:44:28
Válasz #385
Nem elérhető

FirstLady

Mielött irtam ide akkor ment a 2ik! És köcce a helpet.
Csak így is én vagyok a legkisebb leggyengébb a tesztelők közül és csak nekem nincsenek képeim :'(. De legalább a teremben mindenki mondja hogy alakulok.

Bár egy kicsit szégyenlem magam most olvastam vissza és látom hogy itt mások vállprobléma, meló hiány, illetve túl sok meló miatt panaszkodnak jogosan. Én meg csak képet nem tudok feltölteni o--O.

Nyugodj meg, legalább neked lesz a leglátványosabb a before-aftered :D :D :D :D Azért fotózz(tass) szorgalmasan, nem baj az, ha kicsit később kerülnek ki a képeid :)
... és azért az se hátrány, hogy Te legalább magadról fogsz képeket feltölteni... 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2008. Július 21. - 19:56:24
Válasz #386
Nem elérhető

FirstLady

Nah hát most királyság van... ˝=/
Egy kedves ismerősömet tudnám idézni "hidd el, mindig van egy lépcső lejjebb"... na most ez van  :-\

De legalább süt a nap (Kösz God! 8-) ) remélem lesz jobb a helyzetem, mint most :)

FirstLady

2008. Július 21. - 20:01:18
Válasz #387
Nem elérhető

Boresz

Én csak egyedül érzem magamat. Borus a kedvem ,meg az idő is. :'(  Itthon sen fényesek a családi dolgok.
Sírni tudnék. Be is tolom a vacsit arcomba.
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2008. Július 21. - 20:13:59
Válasz #388
Nem elérhető

FirstLady

Én csak egyedül érzem magamat. Borus a kedvem ,meg az idő is. :'(  Itthon sen fényesek a családi dolgok.
Sírni tudnék. Be is tolom a vacsit arcomba.
Hát az a baj, hogy szívesen mondanám, hogy jobb lesz, de valszeg ez úgy működik, hogy elkezdődik egy rossz periódus levisz, aztán ahogy elkezd javulni egy komponens, talán javula többi...

Én örök optimista voltam, de nekem sem megy már...

FirstLady

2008. Július 21. - 20:23:23
Válasz #389
Nem elérhető

Boresz

Valószínű az a baj velem ,hogy rejtett mazoista vagyok,és mindig az elérhetetlen dolgok vonzanak.Mindig ezért fáj a kis szívem amiért ziher hogy vért kel izzadnom mire előbbre lépek egyet ügy érdekében.De az is bizonytalan eredménnyel valósul meg.Nahmeg ká.-ra időigényes, a relative semmiért. Lehet hogy egy nagy pofáraesés tenne helyre,vagy kis fizikai terror.Felfújnál a pofámat és másként néznék a világra,és vissza ő rám.
Homályos voltam mih? Sebaj,énsem értem magamat pár napja.
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság