2024. November 02. - 16:35:47
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208592 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

2008. Július 10. - 11:02:46
Válasz #360
Nem elérhető

hummerdikk

Kellene új topic!!! Sajnáljuk Fastort ˝=/

Szerintem nagy forgalma lenne:)

Milyen uj topik? ????... ::)

2008. Július 10. - 11:07:49
Válasz #361
Nem elérhető

FirstLady

Ahogy a jóbarátok egyik szereplője mondani szokta: ÓÓóóóó te jó éééééééééééég! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Amúgymeg azért annyira nem találom viccesnek, hogy Fastor nincs jó passzban... át tudom érezni a helyzetét...  :-\
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 10. - 12:46:35
Válasz #362
Nem elérhető

fastor

ma voltam vizsgálaton, végre kiderítették mibaja a vállamnak, ínhóvely gyulladás...
remek mi? ;D :-/-- :-/-- :-/--
és erre két hónapignem tudtak rájönni...
 :-)!

azonkívül ma a fönököm idegfes volt, nem is voltam bent, de mdonta apámnak hogy nem kell senkinek jönnie holnap csak aki épp ottvan...
kurvajó, pedig kellett volna a pénz, anyuéknak is nagy segítség lett volna... :-[

szóval ez az utóbbi 4 nap egyre jobban közelít afelé hogy életem legszarabb hete legyen :-/]

És az "inhóvely gyulladás" az komoly dolog? Nem véletlenűl Ívó-helyre gondoltál?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
kössz DAni ))=/

Green téged meg töredelmesen, udvariasan megkérlek hogy inkább fogd be a szádat, építö jellegü megjegyzést még nem olvasta töled, pedig midnen topicba igyekszel belerondítani :-)!

köszi LAdy, már jobb :-!!!
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Július 10. - 16:25:10
Válasz #363
Nem elérhető

FirstLady

Kössz DAni ))=/

Green téged meg töredelmesen, udvariasan megkérlek hogy inkább fogd be a szádat, építö jellegü megjegyzést még nem olvasta töled, pedig midnen topicba igyekszel belerondítani :-)!

köszi LAdy, már jobb :-!!!
Az élménybeszámolót is szeretjük ám ;) szóval mesélni, gyerünk-gyerünk :D

FirstLady

2008. Július 14. - 09:25:23
Válasz #364
Nem elérhető

FirstLady

Tényleg nagyon nehezen viselem, hogy nin kocsim... de a kis házikedvenc, Jánoska simán kibírta nélkülünk 3 napig, igaz a gondnok bácsi etette becsülettel a hétvége alatt @:-) @:-) @:-)
Viszont lett mégegy kisrigónk... nagyon pici, enni sem tud egyedül, de szerencsére az anyja még eteti, szóval nem fog éhenhalni  Łł= Nevet még nem találtunk ki az új jövevénynek, szóval ha van valami jó ötlet szívesen vennénk  8-) ;D

FirstLady

2008. Július 14. - 09:56:46
Válasz #365
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member

2008. Július 14. - 09:57:33
Válasz #366
Nem elérhető

God Vazzeg

Tényleg nagyon nehezen viselem, hogy nin kocsim... de a kis házikedvenc, Jánoska simán kibírta nélkülünk 3 napig, igaz a gondnok bácsi etette becsülettel a hétvége alatt @:-) @:-) @:-)
Viszont lett mégegy kisrigónk... nagyon pici, enni sem tud egyedül, de szerencsére az anyja még eteti, szóval nem fog éhenhalni  Łł= Nevet még nem találtunk ki az új jövevénynek, szóval ha van valami jó ötlet szívesen vennénk  8-) ;D

Jancsika mellé Julcsika!  0o0o0

2008. Július 14. - 10:00:05
Válasz #367
Nem elérhető

FirstLady

Na, nem is rossz idáig, milyen kis kreatívok vagytok így korán reggel! :-){ @:-) @:-) @:-)

FirstLady

2008. Július 14. - 10:01:24
Válasz #368
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Vagy hogy ne legyen ilyen gyakori neve, mint a másiknak, legyen EUZÉBIÓ!

2008. Július 14. - 10:02:10
Válasz #369
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Vagy Lantos Johhny! ;D ;D ;D
De jó ez a név! Még szerencse, hogy senki nem választotta!

2008. Július 14. - 10:04:56
Válasz #370

Zsuzsi

Vendég
Na jó,de milyen nemű, vagy majd,ha felnő eldönti? :D :D :D :D :D
(Csak,hogy milyen névben gondolkodjunk.)

2008. Július 14. - 10:10:39
Válasz #371
Nem elérhető

FirstLady

Na jó,de milyen nemű, vagy majd,ha felnő eldönti? :D :D :D :D :D
(Csak,hogy milyen névben gondolkodjunk.)
Még olyan kicsi, hogy nem lehet tudni, hogy milyen nemű :D pontosan ugyanúgy néz ki mindkét nem ilyenkor, barna pöttyös tollakkal... az első vedlés után lesz majd vagy barna (nőstény), vagy fekete (hím), de az még fél év, szóval akármilyen nemű név jól fog állni szerintem neki  8-) ;D

A képen Jánoska van, a picinek még nincs se faroktolla, se hosszú szárnytolla, szóval úgy néz ki, mint ez a madár, csak a fehér részek, és azon túl semmi nincs neki (mint egy kiscsibe, csak barnapöttyös) :)

FirstLady

2008. Július 14. - 10:22:46
Válasz #372

Zsuzsi

Vendég
De kis aranyos. Łł=
Akkor nem téged foglak megkérni,hogy vigyázz az én házi kedvencemre,elég rossz életű :D :D :D :D :D
(Csak vicc volt,nekem nincsen sajna itthon állatkám.)

2008. Július 14. - 10:26:26
Válasz #373
Nem elérhető

FirstLady

De kis aranyos. Łł=
Akkor nem téged foglak megkérni,hogy vigyázz az én házi kedvencemre,elég rossz életű :D :D :D :D :D
(Csak vicc volt,nekem nincsen sajna itthon állatkám.)

Wehehe :D :D :D :D :D :D ez kemény :D :D :D :D :D

FirstLady

2008. Július 14. - 11:57:48
Válasz #374
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
A wehehe az a Bälgától jött?