2024. November 02. - 16:32:03
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208590 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

2008. Július 08. - 16:05:29
Válasz #345

Torony

Vendég
Tök jó , most jöttem a reumatológiáról . Főorvosnő .... bemegyek , köszönök minden . Végignéz rajtam , Ön sportol valamit !
- Mondom igen sportolgatok .
- Mit tetszik sportolni ?
- Testépítés ...
- Az nem sport .

na itt kellett volna egy Mack-féle tolórúgással finoman csendre inteni, és rögtön jobb hangulatban telt volna az idő  ;D
vagy pedig szemrebbenés nélkül közölni, hogy soha nem sportoltál, mert lusta vagy és szeretsz zabálni, de ilyen a genetikád...  ;D ;D ;D

2008. Július 08. - 16:05:35
Válasz #346
Nem elérhető

FirstLady

Elektrolízises cucc , Lady tudna mesélni róla vagy Torony ... Idegbecsípődésre , izomlazításra szokták alkalmazni , ez a tapadó korongos játék ... nem annyira kellemes.
Igen, 4 tappancsot raknak az ember hátára, és azok között áramoltatják az elektromos impulzusokat.  :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 08. - 16:19:43
Válasz #347
Nem elérhető

hummerdikk

Elektrolízises cucc , Lady tudna mesélni róla vagy Torony ... Idegbecsípődésre , izomlazításra szokták alkalmazni , ez a tapadó korongos játék ... nem annyira kellemes.
Thx, most mar ertem!

2008. Július 08. - 16:29:19
Válasz #348

B1ll4

Vendég
Tök jó , most jöttem a reumatológiáról . Főorvosnő .... bemegyek , köszönök minden . Végignéz rajtam , Ön sportol valamit !
- Testépítés ...
- Az nem sport .

na itt kellett volna egy Mack-féle tolórúgással finoman csendre inteni, és rögtön jobb hangulatban telt volna az idő  ;D
vagy pedig szemrebbenés nélkül közölni, hogy soha nem sportoltál, mert lusta vagy és szeretsz zabálni, de ilyen a genetikád...  ;D ;D ;D

Erre már volt példa , hogy azt mondtam életemben nem sportoltam , levetkőztem . Hát ezt hogy érte akkor el ? Mondom kőműves vagyok apám mellett ...

2008. Július 08. - 16:52:36
Válasz #349
Nem elérhető

George

- Testépítés ...
- Az nem sport .

A sport definíciója: "Sport minden olyan fizikai tevékenység, amely esetenként vagy szervezett formában a fizikai és szellemi erőnlét fejlesztését szolgálja, társadalmi kapcsolatok teremtése vagy különböző szintű versenyeken elérendő eredmények céljából."
Tanuljátok meg, és ha valaki megint ezzel a marhasággal jön, hogy a testépítés nem sport, akkor intelligensen lehet beégetni akár a főorvost is 8-}

2008. Július 08. - 16:54:38
Válasz #350
Nem elérhető

God Vazzeg

- Testépítés ...
- Az nem sport .

Erre már volt példa , hogy azt mondtam életemben nem sportoltam , levetkőztem . Hát ezt hogy érte akkor el ? Mondom kőműves vagyok apám mellett ...

Ugyanmár, nekem egy összeröffenés alkalmával pont egy kőműves magyarázta el, hogy miért vagyok szar, merthogy a cementes zsákot nem bírnám felemelni, ha kellene. Annyiban hagytam  :-}

2008. Július 08. - 17:01:45
Válasz #351
Nem elérhető

George

- Testépítés ...
- Az nem sport .

Ugyanmár, nekem egy összeröffenés alkalmával pont egy kőműves magyarázta el, hogy miért vagyok szar, merthogy a cementes zsákot nem bírnám felemelni, ha kellene. Annyiban hagytam  :-}
Miért nem hívtad ki egy zsákhordó versenyre :-/-(-:

2008. Július 08. - 17:05:52
Válasz #352
Nem elérhető

God Vazzeg

- Testépítés ...
- Az nem sport .

Miért nem hívtad ki egy zsákhordó versenyre :-/-(-:

Voltam kőműves segédmunkás, nem akarom degradálni azt a szakmát, de hidd el, nem tudtam volna vele megértetni  !+"% Meg mindegy is  ::)

2008. Július 08. - 17:11:43
Válasz #353
Nem elérhető

fastor

apám kömüves, ugyanezt hallom, tegnap vele voltam dolgozni, midneki váltig állította hogy szalonnát éne ennem, nem lennék ilyen vékony Łł= !+"%
nem vitatkoztam...

am nekem csak két elektródával basztatták a vállam, de annyit ért mint halottnak a csók ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Július 08. - 19:30:09
Válasz #354
Nem elérhető

fastor

ma voltam vizsgálaton, végre kiderítették mibaja a vállamnak, ínhóvely gyulladás...
remek mi? ;D :-/-- :-/-- :-/--
és erre két hónapignem tudtak rájönni...
 :-)!

azonkívül ma a fönököm idegfes volt, nem is voltam bent, de mdonta apámnak hogy nem kell senkinek jönnie holnap csak aki épp ottvan...
kurvajó, pedig kellett volna a pénz, anyuéknak is nagy segítség lett volna... :-[

szóval ez az utóbbi 4 nap egyre jobban közelít afelé hogy életem legszarabb hete legyen :-/]
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Július 08. - 19:35:19
Válasz #355
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Fastor hétvégén meghívlak egy turmixra vagy egy fagyira!
Na mit szólsz?  ;D

2008. Július 08. - 22:10:36
Válasz #356
Nem elérhető

FirstLady

ma voltam vizsgálaton, végre kiderítették mibaja a vállamnak, ínhóvely gyulladás...

azonkívül ma a fönököm idegfes volt, nem is voltam bent, de mdonta apámnak hogy nem kell senkinek jönnie holnap csak aki épp ottvan...
kurvajó, pedig kellett volna a pénz, anyuéknak is nagy segítség lett volna... :-[

szóval ez az utóbbi 4 nap egyre jobban közelít afelé hogy életem legszarabb hete legyen :-/]
Az a jó a pechszériában, hogy egyszer végetér  8-)
Legalábbis ezzel nyugtatom saját magamat is :D :D :D :D :D :D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 09. - 12:32:00
Válasz #357
Nem elérhető

hummerdikk

Az a jó a pechszériában, hogy egyszer végetér  8-)
Legalábbis ezzel nyugtatom saját magamat is :D :D :D :D :D :D
Hmm, ja, nekem is ugy nez ki h a szerianak mostmar vege... Beszeltem egyik baratommal, akinek a faterja vizsgaztatott engem rutinon, meg haveromat forgalombol es mint ahogy elmondta a baratom a faterja elnezte volna es a haveromnak is elnezte mikor belenyult neki az oktato egy hasonlo helyzetben, igaz ott a haverom volt a hulye.

2008. Július 09. - 12:36:14
Válasz #358
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member

És az "inhóvely gyulladás" az komoly dolog? Nem véletlenűl Ívó-helyre gondoltál?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2008. Július 10. - 10:58:47
Válasz #359
Nem elérhető

Mr Green

Kellene új topic!!! Sajnáljuk Fastort ˝=/

Szerintem nagy forgalma lenne:)
Nincsenek véletlenek!!!! Irány a csúcs:)