2024. November 02. - 18:31:07
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Lelkisegely meg egyeb lelkitamasz topic  (Megtekintve 208610 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2008. Július 07. - 21:25:35
Válasz #330
Nem elérhető

Jordan

.... amugy is a rosszfiukhoz vonzodnak a nök.. :-)(-:

Hála istennek!  >:D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2008. Július 07. - 23:10:05
Válasz #331
Nem elérhető

hummerdikk

legyn szombat, mushroom felvilágosított hogy a kocsiból kiszálva örüljek ha járni tudok ;)

Okey! Benne vagyok! Addig meg suttetjuk a hasunkat a parton meg hat stb! Ja meg a strandropi amit Beco emlitett meg stb. Vegre egy jo hetvege lesz! @:-)

2008. Július 08. - 00:09:38
Válasz #332
Nem elérhető

hummerdikk

Fastor: nah bazz, nemtom mi van ezzel a nappal vagyis tegnappal mostmar, de ahh, hasonlo cipello mint a tied... majd beszelunk....

2008. Július 08. - 08:46:18
Válasz #333
Nem elérhető

Mr Green

Nincsenek véletlenek!!!! Irány a csúcs:)

2008. Július 08. - 15:12:38
Válasz #334
Nem elérhető

hummerdikk

Eljenek a bunko es faszkalap teherauto soforok... Mi az h vizsgazo vezetore rahuzza a kormanyt?! Rohadt mocskok....

2008. Július 08. - 15:13:49
Válasz #335
Nem elérhető

God Vazzeg

Eljenek a bunko es faszkalap teherauto soforok... Mi az h vizsgazo vezetore rahuzza a kormanyt?! Rohadt mocskok....

Az életre nevelnek  :-O  :-OO

2008. Július 08. - 15:18:37
Válasz #336
Nem elérhető

hummerdikk

Az életre nevelnek  :-O  :-OO
Hat, de bazz a valo eletben egy ilyen szituacioban csak fogom szepen es elmegyek mellette... igaz h kb 5-5 centi volt a ket a 3 kocsi kozott, de akkor is... csak oktatom jobbnak talalta ha rafog a kormanyra... De mondjuk igaza volt, mert nem tudhatta h en nem rantom e be a kormanyt, amikor a teherauto is rantotta...

Mod: es nem volt sok mar a vizsgabol es addig null hibapontal mentem vegig...

2008. Július 08. - 15:19:41
Válasz #337
Nem elérhető

FirstLady

Suzi swiften tanultam vezetni, nemhogy rámhúzták a kormányt, de ha a külsőben előtte mentem betartva a sebességhatárt, dudált, meg anyázott... az oktatóm meg vissza neki  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Na ott tanultam meg a közlekedési stílusomat 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MÓD: és akkor most megvágtak, jól értem? :-O :(
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2008. Július 08. - 15:21:40
Válasz #338
Nem elérhető

hummerdikk

Suzi swiften tanultam vezetni, nemhogy rámhúzták a kormányt, de ha a külsőben előtte mentem betartva a sebességhatárt, dudált, meg anyázott... az oktatóm meg vissza neki  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Na ott tanultam meg a közlekedési stílusomat 8-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MOD: és akkor most megvágtak, jól értem? :-O :(
Jo ez mas... itt volt egy szukebb utca... elfertunk volna ha az a barom nem rantja a kormanyt, de igyis elfertunk volna, ha nem nyul bele az oktatom, max kicsit necces lett volna... De leszarom mostmar...

2008. Július 08. - 15:28:30
Válasz #339

B1ll4

Vendég
Tök jó , most jöttem a reumatológiáról . Főorvosnő .... bemegyek , köszönök minden . Végignéz rajtam , Ön sportol valamit !
- Mondom igen sportolgatok .
- Mit tetszik sportolni ?
- Testépítés ...
- Az nem sport .

Nah itt nyeltem egy kicsit , mi az ott a nyakán ?
- Pajzsmirigy rákom volt .
- Testépítésnek köszönhetően ?
- Nem nem és nem ... tudom mire akar kilyukadni .

-Nah mind1 Uram nem az én dolgom , vetkőzzőn le kérem .
-Azt tudja ugye , hogy minél nagyobb az izomzata annál rugalmatlanabb ?
-Igen tudom  .
- És nem zavarja ?
- Doktornő , van még pár millió dolog ami ezzel a sporttal jár , én vállalom minden részét. Gondolom nem kaphatok elektromos kezelést , ugye mert rákos voltam.
- Igen jól látja , de tudok injekciót adni ami ellazítja az izomrostokat kicsit , és nem nyomja annyira az idegpályákat és finom masszírozás is belefér.
- Jöhet !

A nő néz , 100% , hogy azt hitte éjjel appal szúrom magam . Elkezdtem a hülye kis mondókámat és a végén már ő érdeklődött a sport iránt . Úgy látszik megint egy olyan doktornőt sikerült megtéríteni , aki holtig hitt abban , hogy mi öngyilkos jelöltek vagyunk . 

Szóval a tesztig helyrejön a derekam is ! Oh yeahhh

2008. Július 08. - 15:32:19
Válasz #340
Nem elérhető

FirstLady

Tök jó , most jöttem a reumatológiáról . Főorvosnő .... bemegyek , köszönök minden . Végignéz rajtam , Ön sportol valamit !
- Mondom igen sportolgatok .
- Mit tetszik sportolni ?
- Testépítés ...
- Az nem sport .

Nah itt nyeltem egy kicsit , mi az ott a nyakán ?
- Pajzsmirigy rákom volt .
- Testépítésnek köszönhetően ?
- Nem nem és nem ... tudom mire akar kilyukadni .

-Nah mind1 Uram nem az én dolgom , vetkőzzőn le kérem .
-Azt tudja ugye , hogy minél nagyobb az izomzata annál rugalmatlanabb ?
-Igen tudom  .
- És nem zavarja ?
- Doktornő , van még pár millió dolog ami ezzel a sporttal jár , én vállalom minden részét. Gondolom nem kaphatok elektromos kezelést , ugye mert rákos voltam.
- Igen jól látja , de tudok injekciót adni ami ellazítja az izomrostokat kicsit , és nem nyomja annyira az idegpályákat és finom masszírozás is belefér.
- Jöhet !

A nő néz , 100% , hogy azt hitte éjjel appal szúrom magam . Elkezdtem a hülye kis mondókámat és a végén már ő érdeklődött a sport iránt . Úgy látszik megint egy olyan doktornőt sikerült megtéríteni , aki holtig hitt abban , hogy mi öngyilkos jelöltek vagyunk . 

Szóval a tesztig helyrejön a derekam is ! Oh yeahhh
Éljen-éljen, hogy meggyógyulsz hamar!
Basszus én nem is tudtam, hogy nem kaphat ilyen elektromos kezelést, akinek rákja volt...
És örülök, hogy jól alakult a dokinál! :)

FirstLady

2008. Július 08. - 15:34:00
Válasz #341

B1ll4

Vendég
Ez olyan dolog ez az elektromos kezelés , mintha mocskos mód el lennél savasodva . Olyan mintha rátennél egy lapáttal a pislákoló tűzre...

2008. Július 08. - 15:38:27
Válasz #342
Nem elérhető

FirstLady

Ez olyan dolog ez az elektromos kezelés , mintha mocskos mód el lennél savasodva . Olyan mintha rátennél egy lapáttal a pislákoló tűzre...
Értem... Így már, hogy tudom, hogy nem lehet, akkor, gondoltam, hogy ez lehet az oka...

FirstLady

2008. Július 08. - 15:50:28
Válasz #343
Nem elérhető

hummerdikk

Ez az! Vegre vmi pozitiv is a napban!

Bela: Mi ez az elektromos kezeles?

2008. Július 08. - 15:51:47
Válasz #344

B1ll4

Vendég
Elektrolízises cucc , Lady tudna mesélni róla vagy Torony ... Idegbecsípődésre , izomlazításra szokták alkalmazni , ez a tapadó korongos játék ... nem annyira kellemes.