két hétig full happy voltam, erre egy kurva macsózás miatt elbasztam egy olyan lánnyal a kapcsolatot, aki szó szerint jóbbá tette az életemet, vidámmá, úgy hogy semmi nem tudott felidegesíteni
most meg még az esö is zuhog, leégtem, felbaszták az agyam, szar a ekdvem, sírni tudnék
Jajj, fastor ez nem jó hír, de most mondhatnám, hogy mindennek megvan az oka... lehet, hogy később kiderült volna olyan tényező, hogy valamiért mégsem működne, de ezt úgysem hinnéd el Úgyhogy nem mondom, de biztos, hogy teljesen vége a dolognak?
mi volt ez a "macsózás", ha nem titok?
egy üzifalra ahol nagyon nagy arcok vannak beírtam az alábbi szöveget.. a szöveg után beírom mi volt az igazság, bár nem sokat ferdítettem:
"tegnap elmentem SUBBASSSSS KONCERTRE!!!!
és jóvpolt:D és megszólalni nem tudok, mozogni meg úgyse:D
nemlényeg:D
olyan éjfél tájban, amikor már volt bennem pia meg ......, már szép kis baráti társaság gyült össze(a legtöbben alig ismertünk 1-2embernél többet, de tök jól elvoltunk) aztán egyik csaj elkezdi (mellettem ült 4xD) hogy feszítsek már:D mondom nincs nekem izmom stb, elkezdik hogy naaa deee:D
modnom ok, feszítek karra, hát a csajszi frankón elkezdett tapizni, elkezdi feszítsek hasra, aztán meg akarta nézni a mellem, szó mi szó, ott a ZP ben majdnemhogy levetköztetett...
odaszól bnöjének hogy nézzen meg, akkormár midnki röhög velem együtt, a két kiscsaj nagyon belejöt, fogdossák a seggem stb, elkezdi kiscsaj hú banyek nem tapizom töbet mert íg is majdnem elmegyek...
OOOO
modnom segítsek?
a két csaj rögtönn elkezdett húzni a wc k felé...
komoylan modnom:D
az egyik jól nézett ki nagoy, de a másik nem és a kettö együttjárt, mondom annyi alkohol még nmicsn bennem:D
de szakadtam:D
"
ebbböl az az igaz hogy tényleg fogdostak, de azért mert sportról volt szó egy másik haverral, és poénkodtunk hogy van hokizom(alkar könyöki izom nemtomhonynevezik) és erre kezdtek el nézni a lányok, és azért nem mentem el velük, mert modntam nekik hogy bnöm van
én hülye ezt az elöre megírt üzit küdltem bnömnek mikor kérdezte hogy milyen olt a buli
gondoltam röhög rajta
...